Sevgilimi Dövdüm

adam(kadın) olsaydıda çileden çıkarmasaydı lafını genelde şiddeti savunan erkekler derdi okuduğum konularda.
ne çabuk tersine döndü . işimize geldiğinde aa olurmu,şiddetin her türlüsüne karşıyız ,ama gelmedi mi vardır nedeni,oda çileden çıkarmasaydı..
oldu..

Son düzenleme:
Isinize gelince kadin erkek esit ama isinize gelmeyince oh iyi yapmissin hep erkeklermi dovucek?! Bu nasil bir zihniyet boyle, bazi bayanlar bu tarz yorumlar yapmislar okadar itici ve mahalle isi ki...
siddetin bayani erkegi hayvani yoktur, siddet siddettir kimsenin bi canliya fiziksel zarar vermeye hakki yoktur, ayrica bu zihniyetle butun siddet uygulayan hanzolari bi adama maletmissiniz cok ayip o insan sizin kardesiniz abiniz olabilirdi ozamanda boyle diyebilecekmiydiniz acaba
Ayrica bi bayana/hanfendiyede boyle hareketler hic mi hic yakismiyor heleki okadar insanin arasinda , valla benim abim , kardesim falan olmus olsa napar ne eder izin vermezdim birlikteliklerine, insallah sizde hatanizi anlamissinizdir ve bidaha tekrarlamazsiniz

Hadi yaaa ço şaşırdım valla kız.. o nasıl sinirmiş öyle sendeki ilerde kaynanayıda döversn valla :)

adam da nasıl bir sabır varmış yahu ,kalkıp karşılık verseydi yer gök inler "kadına şiddet "olurdu adı...siz mağdurum derdiniz...ama o dayanmış başına geleceklerden korktu sanırım :44:
nasıl laçka ilişkiler,nasıl saçmalamalar akla mantığa sığmıyor.

Çok ilginç bir konu,ben eşime öyle bir şey yapsam kesin boşanırız ayrıca o da karşılığını verirdi.Aslında sevgilin bir bayana el kaldırmadıysa emin ol ki ailesi saygılı yetiştirmiştir.Annesi ne kadar kötü olabilir ki.Sen ne kadar sinirle vurduysan adama ve oda karşılık vermediyse inanılır gibi değil.Bence kıymetini bil.Bu zamanda bulamazsın ama sevgilin seninle evlenirse de vay haline.....

O değil de siz döverken o adam nasıl karşılık vermedi ? :44: Yani normal bir Türk erkeği en azından saçından tutardı.

İnsanlar içinde tekme tokat dalmanız rezillikten başka bişey değil.
Önce kendinizden özür dileyin sonra sevgilinizin gönlünü alın ve öfke kontrolünü öğrenin.

valla oturup dayak yemesi cok enteresan size karsilik vermemesi cok guzel ama en azindan bi kolunuzdan tutup kendine gel kizim da mi demedi allah askina?? ilginc gercekten.. birde sokakta rezillik resmen ben sokakta trip yapsam utaniyorum. uzmandan yardim almak bi yere kadar arkadasim sen beyninde bi kere kendini toparla. adam sessiz sakin diye tepesine cikmissin.

Sen annesini kiskaniyorsun da o kadin oglunun elindeki tirnak izlerini gorunce ici acimaz mi elin kizi psikopatmidir nedir oglum dese bence yerden goge kadar hakli !

valla canım kusura bakma ama yorumlarımızı merak etmişsin ve şahsi yorumum oldukça büyük ayıp , saygısızlık bu yaptığın . karşındaki insan cocuk değil koskoca adam . allah aşkına yani şu an erkek arkadaşın seni bu tarz dövseydi burayı yıkardık hepimiz . onunda senden bi farkın yok . nasıl bu kadar gözün dönüyo afedersin ama böyle psikopatca bi ilişki hiç hoş değil .

ayrıca bu çileden çıkarmasaydı durumu da nedir ? iyi o zaman dikkat et ilerde sen onu çileden cıkardıgında seni evire cevire döverse napim cileden cıkardım de otur oturduğun yerde .

Siz karşınızdakinden üstün değilsiniz ki, ona zarar verme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Sevgiliniz oldukça terbiyeli, iyi yetiştirilmiş biri belli ki. Annesiyle alıp veremediğiniz ne bilmiyorum ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sevgilinize geçmiş olsun, ne diyebilirim.

annesı değil mı savunur adam sen annenı savunmaz mısısınn
ilahı sen yanı yazını gorunce seslı guldum
bıde adama el kaldırmsın
helal olsun sevgııne
sen bu adamı bırakma bundan zarar gelmez de ssendennnnnn............ ? bilemıyecem

Burda "cileden cikarmis, haketmis" turu yorum yapanlar, acaba siddet gormus kadinlarin actigi konulara da "ooo demek ne yaptin da adamcagiz cileden cikti, dayak atmasi normal, uzulmedim sana, demek haketmissin" deme cesaretini gosterebiliyor mu? Yoksa bu sadece erkeklere karsi duydugunuz anlamsiz boyutta nefret mi?

Dunyadaki butun kotu karakterli adamlarin cezasini bu sesi solugu cikmamis adam mi cekecek? O zaman kendi erkek evlatlarinizi, yegenlerinizi, kardeslerinizi de doversiniz, onlara da odetirsiniz. Yani bu neyin kafasidir anlamadim, nerden tutsam elimde kaliyor. Yarin birgun bu yorumlari yapanlarin erkek kardesleri, erkek evlatlari da ayni muameleyi gorurse mazallah, hadi bir de o zaman deyin "demek cileden cikarmis kizi, uzulmedim" diye. Tovde tovbe.

Bu konu sayesinde herkesin de icindeki canavar disari firlamis, herkesin gercek yuzu ortaya cikmis. Neler varmis neler dedirtti bana.

evet profılımı takıp edın bi sonrakı kocam benı dovdu konusunda oh ıyı olmuş haketmşsındır yazıcam oldumu ıstedıgınız? hey allahım ya

şikayetçi olsa ceza alırdınız,bence duygularınızı başka şekilde bastırmaya çalışın,bugün sevgiliye,yarın çocuklarınıza veya bir yerde bir şekilde tartıştığınız tanımadığınız birine şiddet uygulama potansiyeliniz var, öfke kontrolü şart...

Siddete hayir !

Cinsiyete karsi degil her turlu canliya karsi !

Yillarca siddet gormus birisi olarak bundan sonra hic kimsenin bir tokatina bile 'eyvallah' demem !

Ben de bir keresinde seri tokatlar atmıştım suratına Hızımı ve hırsımı alamayıp boğazına yapışıp sıkmıştım O da soka girmiş bi sekilde kurtulmaya calısıyodu Böyle yazarken cok komik geliyo sanki icimden cakinin gelini cıkmış gibiydi.

Ama evet #siddetehayır

Bence sinirlerinize hakim olmayı öğrenmelisiniz. Çok da onur kırıcı olmuş herkesin içinde. Herkesin sabrı bir yere kadar. Sizi bu şekilde nereye kadar çekebilir? Bence bir daha sesinizle dahi şiddet göstermeyin. Yok, kendinize hakim olamıyorsanız, bari adama bir iyilik yapın; uzak durun kendisinden.

evet profılımı takıp edın bi sonrakı kocam benı dovdu konusunda oh ıyı olmuş haketmşsındır yazıcam oldumu ıstedıgınız? hey allahım ya

valla açıkçası bende erkeğin dayak yemesine üzülmedim, üzülemedim. Dışar da olması kötü olmuş açıkçası size yakışmamış.

Şiddet gören çok kadın var hatta artık şiddet görmenin ötesinde öldürülen çok kadın varken bir erkek dayak yedi diye üzülemiyorum kim nederse desin.

Kadın dayak yerse ayağa kalkarsınız şiddetin cinsiyeti olmaz diyenlere de cevabım, haklısınız. Ama ben üzülemiyorum işte yukarda da dediğim gibi. Bence bu dayak yiyen kişi bunun acısını çıkartıcaktır ya buna da şüphem yok.

Bir de 100 erkekten en fazla 3 4 tanesi şiddet görebilir belki ama malesef 100 kadından 80i şiddet görüyor bu durumda da doğal olarak kadına şiddet haberleri olunca ayağa kalkıyorum elimde değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…