- 20 Ekim 2009
- 8.230
- 13.288
- 823
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim.....
Bakın olay şu ; aslında erkek ile kadını eşit tutamadığımız için hep kadınlara olanlar oluyor.
Şimdi bu bayan sevgilisine vurunca, bir gün; sevgilisinin de ona vurmasına hak doğurmuş oldu.
Bir gün sevgilisi de ona vurunca, diyecek "sen de bana vurmuştun".
Onun vurması ile diğerinin vurması elbet bir değil ama işin çıkış noktası aynı. = SİNİR .
Sinirin arkasına saklanılacak.
Bir de şu mantığı ben anlamıyorum; Ne ani "bu yemek soğuk" diye dayak atan adamla , bu konudaki sevgili aynı kişi mi?Hayır.
O zaman o dayak atan adam belki de daha önce onu boynuzlayan bir kadını aklına getirip dayak atmıştır.
Ne de olsa, onu aldatan da bir kadındı .
Bu tip şeyleri bir zincir haline dönüştürmeyelim. Sürekli bir halka ekleme huyu var bizlerde.
O zaman her cinsten birini seçelim, günah keçisi yapalım. Tüm kötü erkeklerin günahını o tek bir erkekten çıkaralım.
Kadın içinde erkekler aynısını yapsınlar.
Kimsenin günahını kimseye yükleyemeyiz.
O zaman beni aldatan sevgilim kendine göre çok iyi bir şey yaptı. Çünkü onu daha önce bir kadın aldatmıştı değil mi?
Sürekli bir şeylerin hıncını, hiç hak etmeyenlerden çıkarırsak, o hak etmeyen kişilerde yaşadıklarının hıncını yine hak etmeyenlerden çıkaracak. Bu zincir böyleeee uzayııııppppppppppp gideeer. Gün gelir sizin oğlunuz dayak yer. İşte o zaman üzülürsünüz
siz beni çok yanlış anlamışsınız. Önceki yazımda da yazmıştım bu durumun doğru bi durum olmadığını ve karşı çıkanların haklı olduğunu. Fakat benim, bu durumu okuduğumda sadece üzülemediğimi belirttim ben.
"bu yemek soğuk" diye dayak atan adamla , bu konudaki sevgili aynı kişi mi? diye nasıl sorduysanız emin olun ki benim bi yakınımla bu kişi de aynı değil. Ben sadece 'üzülemedim' diye 'gün gelir oğlun dayak yer ozaman üzülürsün' demek ne kadar doğru bilemedim tabi orası da ayrı bi konu, neyse :)
Tekrar tekrar söyliyeyim ben bu durumun doğruluğunu savunmadım, ayrıca o adam bunu konu sahibinden mutlaka bunu çıkarıtcaktır diye de belirttim. ve küçükte bi not ekledim ben olsam hayatta yapamam, yapmam diye. Yapamıyacağımdan ve 'dayak' olayını da savunmadığımdan dolayı bunun bir zincir olarak uzayacağını sanmıyorum en azından kendi tarafımdan öyle.
Benim tek söylediğim 'üzülemedim'. Üzülmek zorunda da değilim öyle değil mi? bu da benim görüşüm, bu da benim hakkım
Tabi canım kendi düşünceniz. Kendi hürriyetiniz. Kadın erkek fark etmez ben üzülüyorum. Siz üzülmüyorsunuz diye tü kaka değilsiniz. Ben sadece size cvp verdim ama genel düşüncemi belirttim .
Ben anladım sizi ve tekrar ediyorum ki çok haklısınız, buna en ufacık karşı bir görüşüm bile yok :) ben de onaylamıyorum şiddeti keşke olmaysaymış kötü bi durum, bunu da belirttim. zaten üzülemiyrum derken 'oh iyi de olmuş' demek istemedim, sadece bu olaya nötr kalıyorum işte. cevabınız için saolun gene de, neyse ki sonunda birbirmizi anlayabildik diye düşünüyorum
Eveet evet ben ztn laf sokmak için değil anlaşmak için yazmıştım ve anlaştık . Herkesin kendi düşüncesi vardır. Anlaştık
Benim onu yazma amacımda empati yapmak gerektiğini anlatan bir durum var. O yüzden şık olmayan bir şey yok bence. Ama bence biz ayrı pencereler den bakıyoruz o kelimeye de . O yüzden bunda da anlaştık diyelim geçelim
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
valla şaşırdım kaldım.sevgilimi dövdüm yazmışsın ama bence sen dövdüğünü düşünmüşsün.yani şöyle söyliyim o adam kalkıp sana bir tane patlatsa bayılır gidersin sen.kadın gücüyle erkek gücü arasındaki farkı söylememe gerek yok sanırım.şimdi 15 yaşındaki çocuklar bile bizim açamadığımız konserve kutularını şak diye açarken gelde sen düşün gerisinişiddetin her haline ve cinsiyetine karşıyım.bende bazen sinirlenince kendime hakim olamıyorum.şeytan diyor kime sinirlendiysen kalk gebert yol saçını başını ama işte şeytan bu ona uyma derim ben.bide o şeytan sevgilinede kalk kır şunun bi yerini derse ozaman işin zor.ayrıca bi erkekeği kadından en çok soğutan şey kadının erkek gibi hareketleridir.kavga küfür vs... ha bunlar erkeklerede yakışmıyor ama kadın dediğin narin ve kibar olmalı.benden sana tavsiye bu ilişkiyide bitir.çünkü sizin suyunuz çıkmış canım.daha ewlenmeden kavga ve anne muhabbeti varsa evlenince bunlar 2 katına çıkacaktır emin ol.hem annesini hangi yönde sana karşı korudu bilemiyorum ama ee adamın annesi yani sen anneni ona karşı savunmazmısın bi düşün bakalım.ben eşimin annemle alakalı şaka yapmasını bile kaldıramam yeri gelince.ee biz ne yapalım yani adamın kafasını gözünümü kırayım annemle ilgili bişey söyleyince yada kayınvalidemi savununca.biraz empati yapmalısın tatlım.boşver savunursa savunsun.sen aldırış etmeki oda vazgeçsin.ama yaptığın çok yanlış.hanımlığını bil derim ben.erkek fatmalığın lüzumu yok dimi ama
kendimi tutamadan sesli sesli güldüm valla
yani sevgilin annesini savunurken dövmek aklına nerden geldi yahu
bu adam kocan olupta annesini savunsa
kim bilir napardınki
Arkadaş bu dünyada susanın ağzına ediyolar işte ortada..
İster efendilikten olsun ister çekingenlikten olsun.. efendi olacaksın ama efendilikten anlayana..
Anlamayana yapınca böyle tepene çıkıyolar işte...
Ben bunu bilirim bunu söylerim herkese anladığı dilden anladığı kadar.
Olgunlukta efendilikte saygıda sevgide....
senin bu kv sorunun neArkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
bu başka kvAma sonuc degismemis. Kv kazanmis. Sen ister dov ister sov.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?