Sevgilimi Dövdüm

haklısın doğru soyluyosun ama iş ciddiye bınmiş demekkki kız erkeğin ailesiyle tanışmış yanı belli bi ciddiyet oluşmuş arada ben burdakı butun şiddet karşıtı yorumlara hak verıyorum herkes haklı ama erkek mılletını de cok ıyı bılıyoruz o yuzden sadece erkege uzulmedım

tatlım o davranışlar haksızlığa uradıklarında insanları karsı tarafın haksızlıklarını dillendiremedikleri sözle anlatamadıkları için bunu yediremeyip bir anda sinir patlaması yaşıyolar birlede karsı taraf anlayışsızsa yemede yanında yat ya bagarıyosun yada sinirini şiddetle cözüyosun ama asıl desem şiddet iyi bişey değil valla üzüldüm desemde yalan olur bir cok kadın bayan bu durumu yasada yasamasada cevreden çektikleri için çekenleri görüdükleri için kesinlikle acıyacak üzüleceklerini zannetmiyorum ama böle yanından uzaklaşsan iyi olur

ne yalan sölicem valla bence hiç üzülmedim

Helal diyenlere de şaşıyorum
Siz annenizi savununca sevgiliniz bi tane patlasın mı size ? yetmedi cimcik mi atsın
Hayret bişeysiniz
Annen haksız niye onu savunuyosun demek varken 'saygı' denilen şeyi darma dağın edip patlatmakla mı oluyo çözüm

Kız olsun erkek olsun bu kadar saygısız insanın yüzüne bakmam ben, değil ki evlenmeyi düşünmek..

Dua et o girismemis sana yoksa simdi burada "sevgilim beni dövdü" diye bir konu acardin..

En büyük yanılgıda budur zaten ki çoğu sorunun altında yatan sebeptir bana göre Erkek milleti, kadın milleti.
Bütün erkekler benzerdir bütün kadınlar da benzerdir. Bu mudur bence değil. Her kadın başkadır, her erkekte başkadır.

Helal olsunnn !!
Çok iyi yapmışsın
Hakkediyorlar.
Ama şu var erkek arkadaşının dediği çok hoşuma gitti kadına el kaldırmam demesi iyi birşey aslında.
Bazen çığırından çıkartıyorlar insanı ama ya.
Sen içine ferah tut

tamam her erkek başkaysa başkalığını gösterip sevgılısıne annesını savunacagına ıkısının arasında orta yolu bulmaya çalışsaydı o zaman

Bazen benimde tüm saçlarını tek tek yolasım geliyor.
Şuan yapasım var mesela :26:

tamam her erkek başkaysa başkalığını gösterip sevgılısıne annesını savunacagına ıkısının arasında orta yolu bulmaya çalışsaydı o zaman

Orta yolu bulmadığından nasıl bu kadar eminsiniz tartışırlarken yanlarında mıydınız?
Belki çok haklı bir sebepten annesini savunmaya geçmişti bilemeyiz.
Evet çok anneci adamlar mevcut ama hem annesine hem sevgilisine eşine değer veren insanlarda mevcut. Genelleme yapmak doğru değil hele ki adamın annesini neden savunduğunu bilmeden.
Ki bu gün sevgilisini döven yarın çoluğunu çocuğunuda dövebilir (bende böyle mi genellim).

yukardakı yorumlarımı okumamışsınız ben bayanın dayak atmasına hak vermedım ama erkeğe üzülmedim üzülmüyorum üzülmiycem
ayrıca konuyu tabıkıde konuyu konu sahıbının anlattıgı kadar bılıyoruz ve ona gore yorumluyoruz yoksa kımsenın yanında falan degıldım

amacım polemık falanda degıl ama düşüncem bu ben üzülmedim bu kadar bu benım dusuncem

ya annesini savundu diye sevgiilisinden tekme tokat dayak yiyen buraya bir kız konu açsaydı adama demediğiniz kalmazdı. birinizde çıkıpkıza üzülmedim senin için,demezdi. anlayamıyorum bazılarınızı

Amacım polemik değil benimde yanlış anlamayın ama bir bayan olarak üzülmedim demenize şaşırdım o kadar.
Umarım böyle bir muameleyle karşılaşmazsınız hayırlı günler.

Konuya fake diyenler; diğer konularıma da bakabilirler....
Kaç yıldan beri bu siteye üyeyim, tanıyanlar tanır beni, kimseye bu konuda hesap verecek değilim...

Konuma gelince, herkes bir uzmandan yardım al demiş evet almayı düşünüyorum..
Her zaman böyle bir insan da değilim, tamam sinirliyim, fevriyim..
Ama sevgilim de benim tam tersimdir bu konuda. Çok aşırı sessiz ve sakin biri.
Ama hiçbir zaman böyle bir eğilime düşmedim ona karşı.
Ne konularda tartıştık, neler yaşadık...
Bizim tek sorunumuz annesi değil.
Birçok ayrı noktamız var (mezhep,aile yapısı,çevre baskısı vs.) biz bunlara rağmen ayrılmadık, bırakmadı beni, bırakmadık birbirmizi...
Sanırım tüm bu tekme tokat tüm bu birikmişliklerin bir yansımasıydı; ha kesinlikle tasvip etmiyorum ama kesinlikle...
Zaten ben de buraya oh olsun diye bir tavırla konu açmadım farkındaysanız.
Çok üzgünüm ve bugün özür diledim.
Artık tartışmayalım nolur, uzatmayalım bu konuyu dedi...
Evet, ilişkimizde çok büyük yaralar açtı bu durum ama ben de böyle davranmayacağıma dair söz verdim bugün ona, kendimi suçlu hissediyordum...
Hissediyorum hala da...

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım polemik değil benimde yanlış anlamayın ama bir bayan olarak üzülmedim demenize şaşırdım o kadar.
Umarım böyle bir muameleyle karşılaşmazsınız hayırlı günler.

valla erkek mılletınden canım yandığı için birazda boyle yazıyorum sanırım ama napıyım uzulmedım yanı sızede hayırlı gunler efem

Ben sizi çok iyi anlıyorum. hayat siyah ve beyazdan ibaret değil. Bazen kaldıramıyor insan. Ayrılamayıp olanı da kaldıramayınca bunlar oluyor. Adam olsun çileden çıkartmasın sizi. Yaptıgınız yanlış olabilir ama böyle sessiz sessiz kızı çileden çıkartıp da sonra bak ne arsız bi kız demekte yanlış. Kimse damarına basılmadan bunları yapmaz.

hay ağzına sağlık arkadaşım

Evet bu konunun fake olacağını düşündüm ben sizi tanımıyorum daha önceki konularınızı da bilmiyorum bende çok eski değilim zaten.
Öyle düşündüm çünkü bir insanın bu kadar gözünün kararmasına hem şaşırdım hem üzüldüm doğrusu.
Uzmanından yardım almanız şart.Öfke iyi bişey değil allah korusun ya çok daha ağır bir durumla karşılaşsaydınız?
Eden kendine edermiş daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…