Sevgilimi Dövdüm

işte bende aynısını söylüyorum ama kımse anlamıyo cevremde hayatımda bu erkek mılletı yuzunden mutsuz olan hayatı mahvolan kadın var kı ya uzulemıyorum yok yanı uzulmedım evet şiddete karşıyım uzuldum mu gene soyluyorum hayır üzülmedim

şiddetten çok hırçın, tutkulu, kıskanç bir kadın gördüm sadece :)

Şiddete karşıyım ama bunun propagandasını yapmayacağım şu an. Sormak istiyorum sadece. Neden bu kadar sinirlisiniz?
O erkek istese bin beter karşılık verebilir, insanların içinde sizi dövüp rezil de edebilirdi. O hakka asla sahip değil. Ama o güce fiziksel olarak sahip ne yazık ki.
Aşırı fevri davranmışsınız. Bir durun yahu, derdiniz nedir bu kadar? Sayfalarca yazılan yorumları okumadım, sadece ilk bir kaç yoruma baktım, belki açıklamışsınızdır kusuruma bakmayın ama henüz sevgiliniz olan bir insana sinirden delirerek vuracak kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki? Annesini savundu diye dövmek nedir? Bir sevgiliyle bu seviyeye gelecek ne yaşanmış olabilir yani... Yanlış anlamayın yaşadıklarınızı küçümsemiyorum haşa. Çok yüz göz olmuşsunuz bence daha evlenmeden. Sevgilinizi kutluyorum ki sizinle barışmış. Aynı olayın benim başıma geldiğini düşünüyorum da sevgilim böyle gurur kırıcı bir şeyi kendine yediremezdi sanırım. Bir düşünün o erkek size toplum içinde bu şekilde davransaydı siz affeder miydiniz acaba?
Bence ağır başlı ve sakin davranmakta fayda var. Siz de kendinize yakıştırmıyorsunuzdur bu tavrı umarım.

Son düzenleme:
sinirlenmek cok dogal bir duygu. Ama dogal olmayan kendini ve hareketlerini kontrol edememek, cunku bizim hakimiyet kurabildigimizi tek sey kendi hareketlerimiz. Siz tamamen nefes aldiginiz o anin kontrolunu tamamen kaybetmissiniz, ki boyle bir duruma hepimiz dusebilirz. Ama mesele bunu tekrarlamamak. Umarim birdaha kendinizi bu kadar kaybetmezsiniz, cunku bu davranisinizla hic bir sey kazanmamissiniz, hatta kaybetmissiniz.

Adama pataküte girişiyorsun, adam ben bir kadına el kaldırmam diyor, sen sinirlenip daha beter vuruyorsun.

Nedeni de annesini savunması, ne büyük bir suç işlemiş vursaydın topuğundan...

Bence ayrılın, zira evlenirseniz bu sinirle kocayı da annesini önüne katıp beraber döversiniz...

iyi yapmışn canım forum arkadaşım :131: ellerine sağlık zaten kadın gücünden ne olucak çok canı acımamıştırki.BEn sana inanıyrum, bir dahakine sol kreşe çalış .

Bu tarz erkekler evleninceye kadar ses cikarmaz alttan alir evlenince isler degisir siddet uygulayan taraf o olur!

Benim oğluma biri böyle yapacak tarzım deil hiçde yapmadım ama deli gücü gelir üstüme ağzını burnunu kırarım. Senmi doğurdun onu, o da bi anakuzusu. mesele can acısı dil. ne hakla rencide edersin. herkes haddini bilecek.

Son düzenleme:

Bence sevgilisinin konu sahibinden ayrilma ihtimali baya yuksek. Muhtemelen evlenince neler olur acaba diye dusnuyordur simdi.

Kaba kuvvetle cozum olsaydi dunya cok mutlu ve huzurlu bir yer olurdu, ama oyle deyil.

erkek arkadaşınız "annesini savunuyor" diye kalabalık içinde tekme tokat saldırdım ve şimdi utanıyorum demişsiniz..

bence de utanmalısınız.. utanmasanız garip olurdu..

-öfke kontrolü- için destek almanızı tavsiye ederim..

Sanirim ben de oglum evlense bile onu asla gelinim olarak kabul etmezdim. Hic birsekilde de saygi duymazdim.

Konu sahibim, eyer sansliysan ve sevgilin senden ayrilmaz ve hatta evlenirseniz, boyle bir seyi kesinlikle tekrarlama, ve asla onun ailesinin onunde yapma. Sevgilin affetse bile ailesi affetmez.

Son düzenleme:

Aynen yani yorumları okuyorum kendimi zorluyorum ama üzülemiyorum ya erkek milleti için gerçekten üzülemiyorum. benim gözümün önünde annemle babam birbirne girdi defalarca ikiside birbirne şiddet uyguladı ama kadınla erkeğin şiddeti bir mi. O kavgalardan sonra ben annemide gördüm babamıda, erkekler okadar çok etkilenmiyo ama kadınlar öle mi? gerçekten çiçek gibi narinler dövseler bile..He ben yapabilirmiyim hayır yapamam, bir fiske dahi vuramam kimseye orası ayrı bi konu.

Olayın dışarda olması kötü olmuş ve dövme sebebide çok saçma ama, 'bu yemek neden soğuk' diye öldüresiye dövülen kadınları düşündükçe gerçekten neyse devam edemicem...

Ben sevgilisi adına üzüldüm, hatta ülkedeki kadına şiddet olaylarının vahimliğinden bahsedip dövülen bir erkekse üzülmüyorum diye yorumlar yapan hemcinslerime daha çok üzüldüm. Görüldüğü üzere şiddet duygusunun erkeğe has bir şey olmadığı ortada...

Babam, dayım, amcam, abim, erkek kardeşim, sevgilim, kocam, erkek evladım yok, olamaz da, ben amazon kabilesi gibi bir hayat sürüyorum, diyorsanız amenna... Ama öteki türlü cıkss, tezatlığın ayrımcılığın dik alası...

Bakın olay şu ; aslında erkek ile kadını eşit tutamadığımız için hep kadınlara olanlar oluyor.
Şimdi bu bayan sevgilisine vurunca, bir gün; sevgilisinin de ona vurmasına hak doğurmuş oldu.
Bir gün sevgilisi de ona vurunca, diyecek "sen de bana vurmuştun".
Onun vurması ile diğerinin vurması elbet bir değil ama işin çıkış noktası aynı. = SİNİR .
Sinirin arkasına saklanılacak.
Bir de şu mantığı ben anlamıyorum; Ne ani "bu yemek soğuk" diye dayak atan adamla , bu konudaki sevgili aynı kişi mi?Hayır.
O zaman o dayak atan adam belki de daha önce onu boynuzlayan bir kadını aklına getirip dayak atmıştır.
Ne de olsa, onu aldatan da bir kadındı .
Bu tip şeyleri bir zincir haline dönüştürmeyelim. Sürekli bir halka ekleme huyu var bizlerde.
O zaman her cinsten birini seçelim, günah keçisi yapalım. Tüm kötü erkeklerin günahını o tek bir erkekten çıkaralım.
Kadın içinde erkekler aynısını yapsınlar.
Kimsenin günahını kimseye yükleyemeyiz.
O zaman beni aldatan sevgilim kendine göre çok iyi bir şey yaptı. Çünkü onu daha önce bir kadın aldatmıştı değil mi?
Sürekli bir şeylerin hıncını, hiç hak etmeyenlerden çıkarırsak, o hak etmeyen kişilerde yaşadıklarının hıncını yine hak etmeyenlerden çıkaracak. Bu zincir böyleeee uzayııııppppppppppp gideeer. Gün gelir sizin oğlunuz dayak yer. İşte o zaman üzülürsünüz

Daha konuyu okumadan başlığı görünce direk "ohhh iyi ettin" dedim içimden
Şaka bi yana kötü olmuş kendinizi kontrol edememeniz
ama nebilim sanki bütün kadınların öcünü almışsınız gibi bir his uyandı içimde birden

o beğenmediğiniz kayın valide adayı gerçekten ne kadar kötü bilemem ama
kadına ve kendinden güçsüze el kalkmayacağını öğretebilmiş erdeme sahip oğluna
sırf bunun için bile saygı duyulması gereken bir kadın
düzgün bir erkek evlat yetiştirmiş.
şiddet boyutuna gelince iyi cesaret etmişsiniz ya da sevgiliniz gerçekten melaike
etkiye tepki olayını düşünürsek ben karşıdan gelecek cevabı kestirip elimi kaldıramazdım.
sonuçta cevap hakkı, iadeyi ziyaret gerektirecek bir eylem bu.
yüz göz olmuş sağlıksız bir ilişki haline gelmiş sizinki ne yazık ki.

Aslinda sevgilinin sana el kaldirmayacagini bildigin icin onu dovdun, bilseydin ki o seni daha fena dover, hayatta el kaldiramazdin. Benim erkek kardesimde zerre vidan yoktur, ablasiymisim falan dinlemez, deli gibi var gucuyle saldirir bana, bu yuzden sesimi fazla cikaramam karsisinda. Ama esim dovmez, o yuzden ben de onun ustune gidebiliyorum kavga esnasinda, yalniz sen gibi dovmem tabi. Ama sonradan uzuluyorum bazen, kardesim olsa simdiye vucudumda morarmayan yer birakmamisti diyorum.

Sana tavsiyem yapma etme, kendine hakim ol, sevgilinin iyi niyetini suistimal etme, ne erkekler var karisini dayak manyagi yapan. Hem de bayan oyle herkesin icinde vuracak da o sesini cikarmayacak, melekmis adam, hem seni seviyor, hem de gercekten yufka yurekli bence. Tartismaniz ne kadar siddetli de olsa dayaga kalkisma, hem hic belli olmaz, erkek kafasi bu, bir atarsa akli, ilerde sana fena patlar, zararli cikan sen olursun haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…