- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ohh iyiki adam senden kurtulmuş. .iyiki altın maltin istedin de bitti bu iş. Allah söyletmiş valla..adamın verilmiş sadakası varmış. .Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim.....
ama kv leriyle hep geçimsiz hep geçimsizlik olmaz ki yaaaOhh iyiki adam senden kurtulmuş. .iyiki altın maltin istedin de bitti bu iş. Allah söyletmiş valla..adamın verilmiş sadakası varmış. .
Acilen bir psikoloğa gitmelisin. Dışa vurulan şiddet, içteki bir hastalığın sebebidir.Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Cok sanslısınız başka bi erkek olsa sizi öldürebilirdi orda ya bi de başkalarının yanında oheee diyorum sevgilinizle neden şimdiden annesi ile ilgili konuşuyosunuz ki annesi duysa asla size istemez erkek kardesinize aynısı yapılsa eminim o kızı dövesiniz gelir ama sevgiliniz hakketen kaliteli beyfendi bi adammış ki size karsılık vermemiş annesi iyi yetiştirmiş karakteride sağlammış evlendiniz diyelim şimde den annesini savunması ortalığı birbire katmışsınız adamın kaburgasına tekme atmışsınız yok artkkk evlendiğinizde demek ki annesini savunsa buraya yazarsınız kocamıa annesini savundu diye baltayla parcalara ayırdım yazacaksınız o zaman sevgiliniz cok asil beyfendiymiş ama siz psikopatsınız ya bi kere şiddet göstereen bi daha gösterir kadını erkeği olmaz kocanız değil bişe değil neden annesini konuşuyosunuz ki ne alaka cok kıskançsınız hem şok olarak okudum hem anlatış tarzınıza güldüm :))) ay dehşetsiniz ya yaşlarınız kaççArkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Konu sahibi siz bugun kaynanam çatır catır bizi ayırdı diye konu açmıştınız altın fılan kavga etmişsiniz demiştiniz dogru mu yani şimdi baktımda iki konuda size ait şimdi de sevgilimi dövdüm demişdiniz anlamadım hangi ara sevgili buldunuz yanlış mıyım ??Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
bu konu eskiKonu sahibi siz bugun kaynanam çatır catır bizi ayırdı diye konu açmıştınız altın fılan kavga etmişsiniz demiştiniz dogru mu yani şimdi baktımda iki konuda size ait şimdi de sevgilimi dövdüm demişdiniz anlamadım hangi ara sevgili buldunuz yanlış mıyım ??
Anne tabi evladını sevecek sevgilinde dogrucu davranmış hadi evlenene kadar annesi konusunda sana hak verip evlendikten sonra seni zorlasaydı ayrıca sevgilin adına üzüldüm daha sevgiliyken annesini istemeyen biriyle bilmiyorum ama artık evlrnmez senin leDaha önce hiç böyle olmamıştım....
Aslında benim tek hassas noktam onun annesi.
Konularımdan da bilirsiniz belki, annesi çocuğuna çok düşkün bir kadın...
Sevgilim tek çocuk, bana ''annemle iyi geçinmek zorundasın'' dedi...
Ben mi? dedim.
Evet dedi o çok iyi biri, seni de çok seviyor, laf söyleme bi daha dedi.
Ben tabii çıldırdım, benim onun annesiyle iyi geçinmek gibi bi zorunluluğum yok.....
Erkek arkadaşımın da ana kuzusu olduğu ortaya çıktı artık, daha önce kendini belli etmemişti....
Hım bundan sonra mı sözlenmiş bundan önce mibu konu eski
eski sevgilisiyle yaşadığı
bundan sonra olması lazım profilden açtığı konularda 2. kv elbise gerdanlık almış güzelmi diye sormuşHım bundan sonra mı sözlenmiş bundan önce mi
Ay kafam karıştı :)) dün gece dövdüm demiş :)) bundan önce bundan sonra sevgili sözlü kaynana gerdenlık :)))bundan sonra olması lazım profilden açtığı konularda 2. kv elbise gerdanlık almış güzelmi diye sormuş
Konu 10 şubat 2014e ait. Hortlatmış biri.Ay kafam karıştı :)) dün gece dövdüm demiş :)) bundan önce bundan sonra sevgili sözlü kaynana gerdenlık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?