Sevgilimi Dövdüm

Şiddetin haklı hiç bi sebebi olamaz
Sizde on yargılarınizdan kurtulmali, kendi davranışlarınızi gözden geçirmeli ,gerekirse destek almalısınız
Çünkü rahatsız oldugunuz durumlar normal, sizin tavrınız abes:26:

Diğer yorumlari okumadım ama; şiddetin kadını erkeği olmaz
Erkege uygulanmış diye alkış mı tutalım
Kadınlar siddet görmüş diye, bu adama yapılan hak mı oluyormuş yani.cok garip gerçekten ya

Tövbe yarabbim bu kk konuları her gün bir şoka daha sokuyor beniSevgilimi dövdüm annesini savundu iyi geçinmek zorundasın diye sizde bunun üzerine bütün hırsınızı sevgilinizden çıkardınızSaygı şart

Son düzenleme:
Harbiden şurada açılan konuları ve gelen cevapları okudukça yutacak küçük dilim kalmadı artık

Kaba kuvvete tek bir zaman eyvallah derim , koruma amaçlı . Biri sana şiddet uyguluyorsa elin armut toplamayacak , gücün yettiğince savunacaksın kendini.

O kadar işte sadece , bundan sonrası kadına yapılmış , erkeğe yapılmış , hayvana yapılmış , hiç önemli değil. Şiddete hayır demek sadece bir slogan değil ! Hayat tarzı olmalı .

Neyse , konuna gelince , adam erkek kuvveti ile bileğini kavrasa muhtemelen gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalacaktın orada , o durdukça sen gaza gelmişsin . Canını da çok yakamamışsın muhtemelen yoksa can havli ile cevap verirdi .

Annemle iyi geçin dedi diye kendisini döven sevgilisinden ayrılmayan adamdan (!) bence sen tez elden ayrıl zaten .

tum bu yaptıklarınıza rağmen hala sızı nıye aradı ki?

sevgılınız kadına el kaldırmayacak kadar karakterlı,sıddet gördüğü kadını hıcbıse yokmu gıbı arayacak kadar karatersız..

sinirli oldugunun için öyle tepki göstermişin canım zaten kendiside bunu anlamıstım bence özür dile sadece uzatma belki uzatırsan kavga çıkar tekrardan

kimsenin annesini, babasını, kardeşini o kimseye karşı kullanmayın. ben kendi adıma kendi ailem kötüde olsa niye başkasına laf ettireyim?
yaptığınız çok yanlış. beğenmiyorsanız devam etmeyin
yarın bir gün sen beni kendi anam için dövdün deyip on katını karşılık görürsünüz
sakin kaldıysa elbet nedeni vardır

Bunu bir kadın değil de erkek yapmış olsaydı vereceğim cevap şu olurdu; ardınıza bakmayın ve terkedin o adamı! şimdi de beyefendi için bu sözleri yazıyorum ne olursa olsun, şiddete meğilli ya da şiddet uygulayan kim olursa olsun arkanıza bakmadan terketsin sizi... Bu kadar alçakça yapılmış bir davranış biçimini ne kadın ne de erkek hak etmez. Şiddet kimseye yakışmaz!

bu surat ifadesiyle okudum konuyu
Nasıl böyle şiddete başvurabilirsiniz ? İnsanlar konuşa konuşa lafı eskilerde mi kaldı ?
Annesini savunmasının nesi kötü aynı olayı kendi açınızdan düşünün sevgiliniz size böyle dese ve dövse haklı mı olurdu ?
Evliliğe gelemeden saygı bitmiş ilişkinizde.
Sevgiliniz belki hala olayın şokunda ama yarın öbür gün ayrılsa çok haklı.

Bence ortamda yalnız olmadığınız için karşılık vermemiş olabilir, bi daha ki sefer olduğunda yanlız olursanız herşey daha kötüye gidebilir.
Bu iliişki çığrından çıkmış gibi sanki, sinir harbi falan saygınızı yitirmişsiniz ona karşı. Bir psikologdan şiddet eğilimi için yardım alabilirsiniz. Ama ilişkiniz için artık eskiye dönmek zor gibi.

Sevgiliniz için sorun yoksa bizim için de yoktur sanırım.

Şiddetten nefret ediyorum, şakasına dahi tahammülüm yok!

Kim kimi döverse dövsün nefretliktir gözümde!

sevgilisine böyle yapan bir insanın çocuğuna neler yapabiliceğini düşünemiyorum bile
derhal psikolojik yardım alın bence .
O adamda bir anormalmiş yani geçirememiş mi bir tane ?

Ben bi kere eski sevgilime sormuştum. "Sana beni sinirlendirdiğinde tokat atsam naparsın?" Diye.
"Sakın yapma. O sinirle kendimi tutamayıp ben de sana iki tane çakabilirim" demişti.
Doğru yani. Bazı konular hariç namusuna laf atar söyler ya da ana babana laf söyler küfreder..Şiddete karşıyım. Kim kime vuruyorsa, karşıdaki de karşılık versin. İyi erkek arkadaşınız durmuş. Ben olsam iki tane çakardım.

Son düzenleme:
canım,namus nedeniyle yada anne baba oldu diye, hiç kimse kimseye şiddet uygulamasın.
kadın adamı aldattıysa yol verir gider. namus diye dayak atılmaz. şiddetin her türlüsü yanlıştır. ebeveynlerinde çocuklarına şiddet uygulaması yanlış.

Son düzenleme:
Ne kadına ne erkege siddet yakismiyor ...
Nefret ediyorum siddet uygulayan insanlardannn evet bir kadina siddet olsaydi aynen bende arkana baknafan kac derdm simdi erkek arkadasin acil kacmali hem de insan icinde yapmissin bu kadar kontrolunu yitirdigine gore bence bir psikologa gitmelisinn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…