- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bunu dedi ve dayak yedi sizden.hemde dışarda,insanların içinde.
ayrıca iyi yapmışsın diyenler bir tokat yediğinde konu sahiplerine şiddet olmaz,ayrıl ,deyip sayıp döküyorlardı. noldu. çifte standartamı girdiniz.
valla o çocuk sizle nasıl barışmış ve devam etmiş anlayamıyorum. kendine saygısı kalmamış demek
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim.....
yok aman aman elestirmek ne haddime sadece komik geldi. yorumlari okuyunca herkes yazmis zaten bnimki gereksiz olurdu.İçimden bi ses eleştiri bombardımanına tutulacağınızı söylüyor
canım,namus nedeniyle yada anne baba oldu diye, hiç kimse kimseye şiddet uygulamasın.Ben bi kere eski sevgilime sormuştum. "Sana beni sinirlendirdiğinde tokat atsam naparsın?" Diye.
"Sakın yapma. O sinirle kendimi tutamayıp ben de sana iki tane çakabilirim" demişti.
Doğru yani. Bazı konular hariç namustur, ana babadır.Şiddete karşıyım. Kim kime vuruyorsa, karşıdaki de karşılık versin. İyi erkek arkadaşınız durmuş. Ben olsam iki tane çakardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?