- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 45
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim.....
allah aşkına sanki kız her gün dayak yiyip canına tak etmişte sevgilisini dövmüş gibi adama hiç üzülmedim diyorsunuz anlamış değilim... bayanın yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil şiddet görmeyen bir kadınla şiddet gören kadını bir tutamazsınız...iyi o zaman başka kadınlar şiddet görüyor diye bizde sevgililerimize eşlerimize kızdığımızda onları dövelim sövelim afferin bize...
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
peki üzülmeme sebebiniz ne saygılı karşılık vermeyen bir erkek olması mı?bayanın yaptığını savunmadım ama erkeğede üzülmedim
peki üzülmeme sebebiniz ne saygılı karşılık vermeyen bir erkek olması mı?
hayır değil burdaki bayan manyak değil ki durduk yere oyle bı davranışta bulunsun ya burda yapana değil yaptırana da bakmak lazım her şiddet eğilimi olmayan insan iyimi bu hayatta sankı? banane ben üzülmedim işte ama konu sahıbınıde desteklemedım
neden. şiddete hani karşıydık. hani hiçbir canlıya yapılmaması gerekiyordu.. yanii sadece erkek olduğu içinmi üzülmüyorsun. suçu sadece erkek olmasımı. yanlışsın.bayanın yaptığını savunmadım ama erkeğede üzülmedim
neden. şiddete hani karşıydık. hani hiçbir canlıya yapılmaması gerekiyordu.. yanii sadece erkek olduğu içinmi üzülmüyorsun. suçu sadece erkek olmasımı. yanlışsın.
psikologa gitmen lazımarkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
sen ona öyle girişirken onun sakin kalması erkek arkadaşını alkışlıyorum
aaaa ne var bunda annesını savunduysa diyenleride zerre anlamıyorum sankı burda hergun okumuyoruz eşim ailesıne benı ezdırıyo pısırık kocam konularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?