Sevgilimin ailesi beni istemiyor :(

Ben hep kesin kararlıydım. Ona da hep söyledim kesin ve net bi erkek görmek isterim ben karşımda diye. Ama arkadaşlarımda ona biraz zaman tanı, kaybetmeyin birbirinizi. Kısmette varsa zamanı gelince olur diyorlar. Beklemeli miyim bilmiyorum. Yada buna değer mi?

hadi diyelim bekledin ama sana ikna edemedim dedi.bunu kaldırabilecek misin

Bu arada sevgilim üniversiteden sonra memleketine hiç gitmemiş. Onların bu baskıcı tutumlarından olduğunu söylüyor. Şimdi ailesi bizim bulunduğumuz şehirde yaşamıyor yani. Evlenseydik de onlardan uzak olacaktık zaten.

bu büyük avantaj.hakkında hayırlısı olsun

Onlar senı ıstemıyorsa sen hıccccc ısteme bulunmaz hınt kuması sankı ...
Bastan ıstenmeyınce sonradan agzınla kusda tutsan yaranamassın

hadi diyelim bekledin ama sana ikna edemedim dedi.bunu kaldırabilecek misin

Kaldıramam işte. Yani ölmem onsuzluktan ama yine de zoruma gider bana yaşatılanlar. Çünkü biz uzun zamandır ev bakıyorduk almak için. Eşyaları ev hayatımızı neyi nasıl yapacağımızı hayal ediyorduk sürekli. Şu an bile büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Üstelik ailemle de tanıştı. Şimdi herkese bunu açıklamak çok zor olacak. Kızım da çok seviyor onu. Tamam varlığını ben de istiyorum, onun yanında mutluyum, huzurluyum ama bu şekilde devam etmek çok zor. Bunları da anlattım ona. Anlayacağınız işin içinden çıkmak ikimize de zor.

Peki senin ailen ne dusunuyor bu konuda ?

Benim ailem seviyor onu. Hatta çok seviyor. Ben yokken bile görüşüyorlar onunla. Tabi ailesinin istemediğini bilmiyorlar. Onlar benim evliliğe karar veremediğimi o yüzden beklediğimizi düşünüyorlar. Anlatamam da zaten bu gerçeği onlara.

valla ne diyeceğimi şaşırdım.istihare yap bakalım.ne göreceksin.

Onlar senı ıstemıyorsa sen hıccccc ısteme bulunmaz hınt kuması sankı ...
Bastan ıstenmeyınce sonradan agzınla kusda tutsan yaranamassın

Ben onlara yaranmak falan da istemiyorum. Sonuçta farklı şehirlerdeyiz. Sadece biraz saygı beklerdim. Benimle mutlu olduğunu söylüyor onlara. Ama çok katılar. Üstelik annesi ve babası boşanmış buna rağmen çok katılar. Babası ile zaten görüşmüyor. Annesi de hakkımı ve sütümü helal etmem diyor. Bi aralar seni tanısalar böyle düşünmezlerdi önyargılı davranıyorlar diyordu. Seni götürüp tanıştırmam lazım diyordu. Ama öyle bişeyde yapmadı.

bence yol yakınken don canım sonunda sorun yasıyacagını bıle bıle 2 evlılıgıde yapma ıkıncı husranı kaldıramassın

Sadece Allah'a dua ediyorum hakkımızda hayırlısı diye. Elimden başka bişey de gelmiyor. Şimdi yine aradı akşam görüşelim diye. Tamam dedim. Dediğiniz gibi kararı ona bırakmalıyım sanırım. Ben onsuz yaşayamam diye bişe söylemiyorum. Seviyormuyum evet seviyorum ama bitmesi gerekiyorsada bitmeli. Bi kızım var nihayetinde. Onu düşünmeliyim. O olsa hayatımda herşey çok güzel olacak ve oluyorda ama belkide vazgeçmeliyim bilmiyorum. Şimdi mesaim bitiyor çıkıcam. Hepinize çok teşekkür ederim. Dua edin benim hatta bizim için

bence hıç düşünme vazgec canım. sonu husran olur .bugun sen dıyen koca adayın evlenınce ailem der olan sana ve hayellerıne olur.ıkıncı defa cok daha agır gelır.hıç duşunme kapat bu defterı derım

Senin ve kizin icin hayirlisi ne ise oyle olsun
Olmuyosa da fazla zorlama sonu iyi olmuyo.

Eger bırazcık gelecegını dusunuyorsan kosa kosa kac canım,benım eltımınde bı cocugu vardı kv kp ıstemedı ama hamıle kaldı sonra bı daha hamıle kaldı ust uste ıkı cocuk,nıkah kıydılar cocuklar kocaman oldu ama hala kabullenmıyolar kadını.ayrıca abım cocuk yuzunden coook ezıyet ettı yengeme,onu gorunce babasını goruyo gıbı oluyorum dıyomus,bugunler canım cıcım gunlerı ama boyle devam etmez ınan, zaten agzın bı kere yanmıs bu kotulugu kendıne ve kızına yapma canım ,emın ol cok pısman olursun,azıcık yuzu asılsa kızsa cocuga bu ıcınde buyurde buyur ,öz babası yapsa bısey aklına gelmez ama o yapınca canın cok yanar ,daha neler neler yaa, cok uzulurum eger kabul edersen senın ve o yavrucak ıcın

Sizin asktan once kizinizi dusunmeniz lazim.. aileyi ikna edemeyen sevgiliniz icip karsiniza cikiyor vs vs.. Bir de rahat vermezler diyor size hic düşünmeden vazgecin desem de eminim vazgecneyeceksiniz.. Sonra dram ustune dram

annesi babası da ayrıymış , o anneyi ikna etmek çok zor
bir de ben erkek olsam bir kadını bu durumda bırakmam
annesi de kadın, anlar herhalde halden
olumsuz konuşmayı sevmem ama bence bu adamdan size hayır gelmez
niyeti olan size bunları düşündürtmez, buraya konuyu açtırmazdı
sonuçta bu işin çözümü sizde değil, onda
bir erkek istedikten sonra her şeyi yapar
bir kaynana da gücünü oğlundan alır
oğlu kararlı dursa , bu lafları edemezdi
hiç kendinizi üzdürmeyin, ezdirmeyin
o değerli olabilir, ama siz ondan daha değerlisiniz

Doğulu insanlar bekar ogullarini dul ve çocuklu bir bayanla evlendirmek istemez...doğuluyum çünkü çok iyi biliyorum...yanlis anlama tabi bacim.sadece .söyledim

Ooo ne ala memleket, ne anadan geciyo ne yardan.
Ailesi sizi istemiyosa ne diye pesinizde geziyo. Ne malum ailesinin bu durumdan haberi bilr yok belki. Sizinle istedigi gibi yasamak icin uyduruyo belki.
Bana hic guven vermedi sevdiginiz adam. Eger ailesi onaylamiyosa o zaman gitsin kendi yoluna sizi ne diye sonu gelmez bi yola surukluyo, yazik degilmi size kiziniza. Beraber yasamaniza sorun cikarmicaklar demek, neden acaba? Sevseydi eger size boyle bi teklifle gelemezdi malesef. Size sadece problem cikarir bu iliski. Umarim yanlisinizdan donersiniz.
Arkadaslariniz da yasitiniz ise onlar da mantikli dusunemezler, yazik etmeyin kendinize. Daha gencsiniz, kim bilir kismetinizde neler var.
Soz yok nisan yok, birain bu adami. Sizi de rahat birakmak zorunda, olmadi kanuni yollardan cozun bu isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…