- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
- Konu Sahibi _EnyalioS_
-
bak benzer bi durum benimde başıma gelmişti.bizde ki fark şuydu benim başımdan bi evlilik geçmemişti.ailesi istemidi kültür farkından dolayı.verilen sözleri unuttun.beni verdiği umutlarla bıraktı gitti.o zamanlar çok üzülmüştüm.senin asla o kadar üzülmeni istemem.sen bi annesin.erkekler iş ciddiye binince malesef güçsüzleşiyorlar.verilen sözler unutuluyor
Ben hep kesin kararlıydım. Ona da hep söyledim kesin ve net bi erkek görmek isterim ben karşımda diye. Ama arkadaşlarımda ona biraz zaman tanı, kaybetmeyin birbirinizi. Kısmette varsa zamanı gelince olur diyorlar. Beklemeli miyim bilmiyorum. Yada buna değer mi?
Onu zaten düşünüyorum. Herşeyden önemli kızım. Evlenmeden bu ilişki daha ne kadar devam edebilir ki. Etmez kesinlikle
Bu arada sevgilim üniversiteden sonra memleketine hiç gitmemiş. Onların bu baskıcı tutumlarından olduğunu söylüyor. Şimdi ailesi bizim bulunduğumuz şehirde yaşamıyor yani. Evlenseydik de onlardan uzak olacaktık zaten.
hadi diyelim bekledin ama sana ikna edemedim dedi.bunu kaldırabilecek misin
Peki senin ailen ne dusunuyor bu konuda ?
Kaldıramam işte. Yani ölmem onsuzluktan ama yine de zoruma gider bana yaşatılanlar. Çünkü biz uzun zamandır ev bakıyorduk almak için. Eşyaları ev hayatımızı neyi nasıl yapacağımızı hayal ediyorduk sürekli. Şu an bile büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Üstelik ailemle de tanıştı. Şimdi herkese bunu açıklamak çok zor olacak. Kızım da çok seviyor onu. Tamam varlığını ben de istiyorum, onun yanında mutluyum, huzurluyum ama bu şekilde devam etmek çok zor. Bunları da anlattım ona. Anlayacağınız işin içinden çıkmak ikimize de zor.
Onlar senı ıstemıyorsa sen hıccccc ısteme bulunmaz hınt kuması sankı ...
Bastan ıstenmeyınce sonradan agzınla kusda tutsan yaranamassın
bence yol yakınken don canım sonunda sorun yasıyacagını bıle bıle 2 evlılıgıde yapma ıkıncı husranı kaldıramassınBen onlara yaranmak falan da istemiyorum. Sonuçta farklı şehirlerdeyiz. Sadece biraz saygı beklerdim. Benimle mutlu olduğunu söylüyor onlara. Ama çok katılar. Üstelik annesi ve babası boşanmış buna rağmen çok katılar. Babası ile zaten görüşmüyor. Annesi de hakkımı ve sütümü helal etmem diyor. Bi aralar seni tanısalar böyle düşünmezlerdi önyargılı davranıyorlar diyordu. Seni götürüp tanıştırmam lazım diyordu. Ama öyle bişeyde yapmadı.
Sadece Allah'a dua ediyorum hakkımızda hayırlısı diye. Elimden başka bişey de gelmiyor. Şimdi yine aradı akşam görüşelim diye. Tamam dedim. Dediğiniz gibi kararı ona bırakmalıyım sanırım. Ben onsuz yaşayamam diye bişe söylemiyorum. Seviyormuyum evet seviyorum ama bitmesi gerekiyorsada bitmeli. Bi kızım var nihayetinde. Onu düşünmeliyim. O olsa hayatımda herşey çok güzel olacak ve oluyorda ama belkide vazgeçmeliyim bilmiyorum. Şimdi mesaim bitiyor çıkıcam. Hepinize çok teşekkür ederim. Dua edin benim hatta bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?