- 20 Ekim 2009
- 8.863
- 15.715
- 823
- Konu Sahibi _EnyalioS_
-
Doğulu insanlar bekar ogullarini dul ve çocuklu bir bayanla evlendirmek istemez...doğuluyum çünkü çok iyi biliyorum...yanlis anlama tabi bacim.sadece .söyledim
1 yıllık bir ilişkim var. Çok iyi anlaşıyoruz onunla. Ben boşandım ve bir kızım var. O ise bekar. Ben baştan beri birlikte olmamamız gerektiğini ona defalarca anlattım. Durumlarımızın uygun olmadığını, o bunu sorun yapmasa bile ilerde toplum baskısı olacağını söyledim durdum. Ama o hep öyle olmayacağını beni ve kızımı çok sevdiğini, benimle yaşlanmak istediğini söyledi. Beni çok sevdiğini biliyorum. Benim mutluluğum için hep elinden geleni hatta fazlasını yaptı. Çocuk gibi üstüme titriyor. Bi dediğimi iki etmiyor. Bunlarda sıkıntı yok ama bile bile lades dedim ben galiba. Olmayacağını ona her anlatışımdan sonra konuşmayı ve görüşmeyi kestim. O hiç gitmedi ama hayatımdan. Her seferinde yoluma çıktı, defalarca aradı. Neler yaptı neler. Ve bana evlenelim dedi. Yüzük aldı. Ben ailesinin bunu onaylamayacağını söyledim. Çünkü doğulu bir aile. O da ikna olmak zorunda olduklarını, istemezlerse kendilerinin bileceğini, benimle evlenmek istediğini söyledi. Ve süreç başladı. Ailesine söylediğinde ise kıyamet kopmuş tabi ki. Gerçi ben çok girmedim bu olaylara. O sen muhatapları değilsin, sen kendine dert etme ben halledicem dedi. Çok sıkıldığının ve üzüldüğünün farkındaydım ama anlatmıyordu da bana bişe. Ve üstünden yaklaşık 3 ay geçti. 2 gün önce bana ailesinin beni istemediğini, benim üzülmemi ve sıkıntı çekmeme razı olamayacağını, beni çok sevdiğini söyledi. Onları ikna edemiyormuş elimden bişey gelmiyor dedi. Yapamıyormuş. (Başta resti çekerim diyordu tabi) Ama benden vazgeçemiyormuş da. Evlenirsek onu evlatlıktan reddedeceklermiş hatta daha fazlasını yapıp bize rahat vermezler diyor. İşin içinden çıkamıyorum, sadece senin yanında mutlu olduğumu biliyorum dedi. Ben dün hiç aramadım ve telefonlarını da açmadım. Akşam alkol almış ve yine karşıma çıktı. Seni çok özlüyorum nolur yanımda kal diyor. Biraz uzun oldu ama kafam gerçekten çok karışık. Sizce ne yapmalıyım?
Canım annesine çok düşkün. Anne ve babası ayrı. Annesine hiç kıyamaz. Olgun yaşta olmasından ziyade yaşından daha olgun davranıyor. Hakkını yemeyeyim şimdi hayatımda tanıdığım en olgun ve en mükemmel erkek.
Siz daha guclu gorunuyorsunuz (yazdiklarinizdan oyle anladm) ama sevgiliniz daha duygusal oyuzden ikinizede uzuldum ama ona daha da cok uzuldum belliki cokta ugrasmis aci cekmis halada cekiyor bence onun yaninda olun beraber oturun sakince konusun dusunun bi yol bulun ama onu oyle yalniz birakmayin aileside ona sirtini donmusken bukadar aci cektirmisken sizde uzak durarak daha da üzmeyin onu... INSALLAH ikiniz icinde en hayirlisi olur1 yıllık bir ilişkim var. Çok iyi anlaşıyoruz onunla. Ben boşandım ve bir kızım var. O ise bekar. Ben baştan beri birlikte olmamamız gerektiğini ona defalarca anlattım. Durumlarımızın uygun olmadığını, o bunu sorun yapmasa bile ilerde toplum baskısı olacağını söyledim durdum. Ama o hep öyle olmayacağını beni ve kızımı çok sevdiğini, benimle yaşlanmak istediğini söyledi. Beni çok sevdiğini biliyorum. Benim mutluluğum için hep elinden geleni hatta fazlasını yaptı. Çocuk gibi üstüme titriyor. Bi dediğimi iki etmiyor. Bunlarda sıkıntı yok ama bile bile lades dedim ben galiba. Olmayacağını ona her anlatışımdan sonra konuşmayı ve görüşmeyi kestim. O hiç gitmedi ama hayatımdan. Her seferinde yoluma çıktı, defalarca aradı. Neler yaptı neler. Ve bana evlenelim dedi. Yüzük aldı. Ben ailesinin bunu onaylamayacağını söyledim. Çünkü doğulu bir aile. O da ikna olmak zorunda olduklarını, istemezlerse kendilerinin bileceğini, benimle evlenmek istediğini söyledi. Ve süreç başladı. Ailesine söylediğinde ise kıyamet kopmuş tabi ki. Gerçi ben çok girmedim bu olaylara. O sen muhatapları değilsin, sen kendine dert etme ben halledicem dedi. Çok sıkıldığının ve üzüldüğünün farkındaydım ama anlatmıyordu da bana bişe. Ve üstünden yaklaşık 3 ay geçti. 2 gün önce bana ailesinin beni istemediğini, benim üzülmemi ve sıkıntı çekmeme razı olamayacağını, beni çok sevdiğini söyledi. Onları ikna edemiyormuş elimden bişey gelmiyor dedi. Yapamıyormuş. (Başta resti çekerim diyordu tabi) Ama benden vazgeçemiyormuş da. Evlenirsek onu evlatlıktan reddedeceklermiş hatta daha fazlasını yapıp bize rahat vermezler diyor. İşin içinden çıkamıyorum, sadece senin yanında mutlu olduğumu biliyorum dedi. Ben dün hiç aramadım ve telefonlarını da açmadım. Akşam alkol almış ve yine karşıma çıktı. Seni çok özlüyorum nolur yanımda kal diyor. Biraz uzun oldu ama kafam gerçekten çok karışık. Sizce ne yapmalıyım?
MUTTLUU OLLAAMMAAZZZSINN diyorum başka da birşey demiyorum tatlişim sen duygularına yenik düşüpte kimsenin ağlamasına sızlamasına kanma1 yıllık bir ilişkim var. Çok iyi anlaşıyoruz onunla. Ben boşandım ve bir kızım var. O ise bekar. Ben baştan beri birlikte olmamamız gerektiğini ona defalarca anlattım. Durumlarımızın uygun olmadığını, o bunu sorun yapmasa bile ilerde toplum baskısı olacağını söyledim durdum. Ama o hep öyle olmayacağını beni ve kızımı çok sevdiğini, benimle yaşlanmak istediğini söyledi. Beni çok sevdiğini biliyorum. Benim mutluluğum için hep elinden geleni hatta fazlasını yaptı. Çocuk gibi üstüme titriyor. Bi dediğimi iki etmiyor. Bunlarda sıkıntı yok ama bile bile lades dedim ben galiba. Olmayacağını ona her anlatışımdan sonra konuşmayı ve görüşmeyi kestim. O hiç gitmedi ama hayatımdan. Her seferinde yoluma çıktı, defalarca aradı. Neler yaptı neler. Ve bana evlenelim dedi. Yüzük aldı. Ben ailesinin bunu onaylamayacağını söyledim. Çünkü doğulu bir aile. O da ikna olmak zorunda olduklarını, istemezlerse kendilerinin bileceğini, benimle evlenmek istediğini söyledi. Ve süreç başladı. Ailesine söylediğinde ise kıyamet kopmuş tabi ki. Gerçi ben çok girmedim bu olaylara. O sen muhatapları değilsin, sen kendine dert etme ben halledicem dedi. Çok sıkıldığının ve üzüldüğünün farkındaydım ama anlatmıyordu da bana bişe. Ve üstünden yaklaşık 3 ay geçti. 2 gün önce bana ailesinin beni istemediğini, benim üzülmemi ve sıkıntı çekmeme razı olamayacağını, beni çok sevdiğini söyledi. Onları ikna edemiyormuş elimden bişey gelmiyor dedi. Yapamıyormuş. (Başta resti çekerim diyordu tabi) Ama benden vazgeçemiyormuş da. Evlenirsek onu evlatlıktan reddedeceklermiş hatta daha fazlasını yapıp bize rahat vermezler diyor. İşin içinden çıkamıyorum, sadece senin yanında mutlu olduğumu biliyorum dedi. Ben dün hiç aramadım ve telefonlarını da açmadım. Akşam alkol almış ve yine karşıma çıktı. Seni çok özlüyorum nolur yanımda kal diyor. Biraz uzun oldu ama kafam gerçekten çok karışık. Sizce ne yapmalıyım?
MUTTLUU OLLAAMMAAZZZSINN diyorum başka da birşey demiyorum tatlişim sen duygularına yenik düşüpte kimsenin ağlamasına sızlamasına kanmaistemiyolarsa bırak ,bırakmazsanda dediği gibi evlendikten sonra yine sizi rahat bırakmazlarsa daha kötü şeyler de olabilir sen herşeyi boşver düşünmen gereken çocuğun var yapacağın herşeyi çocuğunu düşünerek yap
canım çok haklısın. Mantıklı olan bu zaten. şöyle düşünüyorum artık. Ailesi beni tanımaz bilmez ama istemiyorlar. Neymiş dul ve çocukluymuşum. önyargıya bak. Oğlunda brad pitt sanki. Herkes onunla olmak istiyor :) ben onları hiç araştırdım soruşturdum mu? Onlar sevilen bi aile mi? Asmaktan kesmekten bahsediyorlar ne kadar iyiler bilemedim şimdi. Peki anne babası niye boşandı? Onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil. Yani araştırmaya gerek kalmadan sadece bildiklerimle bile onları benim istememem gerekiyor. Onlar beni değil ben onları istemiyorum artık :d bide bu insanlar benimle ilgili çok garip yorumlar yapmışlar. Ben ağzımı açıp bi kere demedim onlar da böyle diye. Neyse allah herkesin gönlüne göre versin inş
senin evlenip boşanmış olman insanlık hali ama onların böyle asıp kesme muhabbetleri insanlık dışı dediğin gibi onların seni değil senin onları istememen gerek hep kendini düşün çünkü herkes öyle yapıyo
Aynen canım ya. Sanki pavyondan çıkmış biriyle evlenecek oğulları. Annesi demiş ki: Sen kendini ikinci el kullanmaya layık mı görüyorsun????. Ne kadar büyük terbiyesizlik. Kendine boşanmış bi kadın üstelik.. Babası ile görüşmüyor ama o da haber göndermiş biriyle. O da demiş ki: Beni oraya getirtmesin. Çok istiyorsa evlendirelim hemen biriyle. Onuda ikinci alsın kendine.... Zihniyete bakar mısınız? Çok terbiyesizlermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?