BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....
Namusla ne ilgisi var, nikahlida olsan istenmediğin yerde durmamalisin. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamaya ne hakkınız var.Ben bu eve sevgilime misafir oldum diye namussuz mu oluyorum? Kadının deyimiyle... Yada yurt dışında değilim geleceğim parayla garanti altında değil diye ayrılmazı isteyen bir kadına mı uymalıyım
Ben vereyim. Kira fatura boğaz beleş.neden ayrı eve çıkmadığınız sorusuna neden cevap vermiyorsunuz?
Ben bu eve sevgilime misafir oldum diye namussuz mu oluyorum? Kadının deyimiyle... Yada yurt dışında değilim geleceğim parayla garanti altında değil diye ayrılmazı isteyen bir kadına mı uymalıyım
BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI!
:) teşekkür ederim, iyi geceler size
Kadının ahı peşini bırakmaz söyleyeyim. Dua et Allah sana sevgiline benzeyen evlatlar vermesin. Utanmadan kadına acıdım diyorsun birde.
BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....
Ya hu tamam, seni istememesine bir şey demiyoruz zaten! O konuda haksız evet, ama kadının evinde yaşaman sorun!BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....
Ay bırak yurtdışı falan değil mevzu illaki konuyu oraya getirmeye çalışıyorsun ama gelmez.Acaba kadının kalbi kötü olduğu için kendisi bu durumda olabilirmi... hangi insan yurt dışında değil diye ayrılığa mahkum edilmeli... ben kimse kötü olsun istemedim, sanırım sevdiğim için suçluyum....
BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....[/QUOTE sevdiğin insandan ayrıl diyen yok o evde öyle yüz göz bir modda neden yaşıyorsun diye soruyor herkes gidin kendi evinizde yaşayın sevgilinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?