Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

ayrılın diyen yok ki, 28 yaşında adam istediğiyle evlenemiyor mu, annesine haber vermesine bile gerek yok, istediğiniz an gider evlenirsiniz.
sahi niye ayrı eve çıkmıyorsunuz siz

Ben bu eve sevgilime misafir oldum diye namussuz mu oluyorum? Kadının deyimiyle... Yada yurt dışında değilim geleceğim parayla garanti altında değil diye ayrılmazı isteyen bir kadına mı uymalıyım
Namusla ne ilgisi var, nikahlida olsan istenmediğin yerde durmamalisin. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamaya ne hakkınız var.

Ben bu eve sevgilime misafir oldum diye namussuz mu oluyorum? Kadının deyimiyle... Yada yurt dışında değilim geleceğim parayla garanti altında değil diye ayrılmazı isteyen bir kadına mı uymalıyım

misafirlik 3 gün.. siz sevgilinizle çöreklenmişsiniz resmen milletin evine.. orası sevgilinizin ailesinin evi ..

BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI!

Asıl mesele bu olsa idi başlık "sevgilimin annesine acımalı mıyım?" olmaz idi.
Bence siz kendinize acıyın. Kadının evinde kalıp ona acıyan kendinize acıyın yani..

Kendinize ayrı bir ev tutun,haklı veya haksız kendi evinde huzursuz olmamalı kimse,sonra istediğini söylesin zaten umursama dimi,28 yasında adam bir ilşki yaşıyorsa bunun sorumluluklarınıda yerine getirebilmeli,anne baba evinde istenmedikçe çul serip oturmamalı

ve sende bu gurursuzlukla o evden çıkmıyorsun ha pes. şaka gibi azıcık gurur arkadaşım ya

Kadının ahı peşini bırakmaz söyleyeyim. Dua et Allah sana sevgiline benzeyen evlatlar vermesin. Utanmadan kadına acıdım diyorsun birde.

Acaba kadının kalbi kötü olduğu için kendisi bu durumda olabilirmi... hangi insan yurt dışında değil diye ayrılığa mahkum edilmeli... ben kimse kötü olsun istemedim, sanırım sevdiğim için suçluyum....

Yazmayayım yazmayayım dedim de,
Bak asıl sorun senin kadının evinde kadınını huzurunu kaçırman. Türk ya da Avrupalı olman farketmez.

Kendimi hayal bile edemiyorum bu konumda da, kardeşim getirse elin kızını gece odasında kalsa sonra sabah bizim buzdolabını açsa kız kahvaltı hazırlasa, akşamına da çamaşır yıkasa, bu kızla evlenmesini geç ayrı eve çıkmasına bile karşı çıkarız. Kendi ister yapar kendi bilir de hiç bir aile kabullenemez bunu.

Hala kadının evinde kadının bilgisayarından kadının internetini kullanarak bunları yazıyorsan da al sevgilini çıkın gidin insanların evinden.

Ya hu tamam, seni istememesine bir şey demiyoruz zaten! O konuda haksız evet, ama kadının evinde yaşaman sorun!
Seni görmek istememesi hakkı ya hu! Evlensen de bu adamla sen, kadın evime gelme dese gitmeyeceksin! Çünkü orası onun evi! O-nun e-vi!

Biz sevgiliyken adamin annesiyle simdiden tanisirsak iliskimiz zedelenir mi, lackalasir mi diye düşünürüz. Tanisacaksak bile aman eve girmeyelim dışarıda görüşelim ki ciddi bir ortam olsun, resmiyete dökülmeden gerek yok deriz.
Yeri gelir nisanlimizila, esimizle anne babalarimizin yaninda sarilmayiz etmeyiz.
Insanlar birlikta yasarken birlikte uyurken baba evine gidiyor hey gidi...
Muhtemelen arkadasla ayni neslin çocuklarıyız da nasil genisledi bu kadar insanlar anlayamiyorum..
Ne yapacaksan kendi evinde yap. Otelde uyu. Çatı kati tut orasi evin olsun ama ayıp yahu ayip.

Kendi ozel hayatini ortaya seriyorsun bu kendi tercihin olabilir ama başkalarının özel hayatini kısitlamakta neyin nesi...

Ay bırak yurtdışı falan değil mevzu illaki konuyu oraya getirmeye çalışıyorsun ama gelmez.

ev kime ait? anne-babaya

eve çağıran kim? sevgili

evde istemeyen kim? anne

o halde eve gidilmeli mi?

bu kadar basit bak denklem. bunun namusla alakası yok.

karı koca olursun, adam ailesinin evine çağırır, annesi istemezse gene gitmemelisin.

bunun gururla alakası var.

bir de not geçeyim.

bi akrabamız var, oğlu sevgililerini ailesine çağırırdı, ben de o akrabamızla sık görüşürdük birlikte maç izlerdik vs, aile içinde ultra samimiler böyle kız kucağında oturuyor falan gayet rahatlar, ya tamam eyvallah ona da tamam ki ben açık görüşlü bi insanım.

ama o kız 2 sene sonra başka bi kızla değişti, ondan 3 sene sonra bi başka kız ortam ve yamışıklık aynı aile aynı kızlar değişiyor sadece. çok çirkin oluyor böyle düşün akrabalara kadar tanışıyor o kızlar, bayram ziyaretine geliyor falan. bizim için ama sürekli kızlar değişiyor, isimlerini bile tutamıyordum akılda.

belli ki sevgiliniz de bu kafada. o evde kalan ilk kız da değilsin son da olmayacaksın görünüşe göre. o adam da evlenmez çünkü ana babasının evinde rahata alışmış. kızlar da geliyor nasılsa oh. devam.

Ben olsam bi dk tutmazdim sizi o evde...
Kadin yine iyi dayanmiş...
Ne munasebet...
Ayri ev acabilirsiniz...
Yine ayni seyler

ama ben bunu selinden duymak istiyorum :)
sahi niye ayrı eve çıkmıyorsunuz W Wolfie 28 yaşında adam neden hala ailesiyle yaşıyor?

Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...

Kimse kaynana ile oturmak istemezken siz inatla kaynananın evine çökmüşsünüz.
Kaynana evinde oturmak istemeyen gelinlerden sonra, evine çöküp müstakbel kaynana tarafından istemeyen gelin konusuda okumak varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…