Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

Dağdaki ve bağdakinin kavgası sizinki.
Kadının evine çökmüşsünüz...
Bi de insanları birbirine düşürmüşsünüz...
Kadını kendinizden kurtarın.

Kadın,polis çağırsa evime zorla girdi dese seni evden de attırır. ki bu gidişle bunu yapar.bence bir an önce git, ev kirala kendine. acınacak durumdasın maalesef!

Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...

Eeee o zaman neden ayrilmiyor?
Madem bir evi gecindirecek geliri var ayri eve ciksin, annesiyle babasi da bu cocuk calismaya baslamadan once nasil yasiyorsa oyle yasamaya devam etsinler, 28 yasinda adam 28 yildir calismiyordur herhalde :)

Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...

Olmasin o zaman.
Insan sevgilisinin böyle asagilanmasina izin verir mi? Parası var pulu var tutsun evini.
Ağırlığını koyacak.
Ya evini tutup birlikte yasayacaksiniz yada nikah yapıp evleneceksiniz ki kendinizi gecindireceksini.
elaleme böyle gurursuz imaji cizmeyeceksiniz.
Adam olan izin vermez su duruma düşmenize.

Ben hiç bir gün dolap açıp kahvaltı hazırlamadım. bu eve geldiğimde tuvalet dahi kirlenmesin diye gitmedim tuttum, ben asla yük olmadım. Yıkadıgım çamaşırlar onun oğlunundu ....

Adam evden giderse ev geçinemeyecekse anne neden oğlunu yurt dışına yollamaya çalışıyor? Sanirim aç yatmaya meraklı bu kadın.

Bide yazik kadin kocayla kötü olmuş ben yatiya gittigimiz yerdelerde birlikte yatmaya utanyrdm evliliğin ilk zamanlarında iyiymis böyle

İyi de sevgilisiniz siz, evde buluşmak zorunda mısınız? Çıkın gezin tozun evde ne işiniz var annesi ile? Kadının eşiyle ilişiği de kesilmiş valla bi cinnete bakar olayı çözmek söyleyeyim.

Evlimisin sevgilimisin inan blemedm ay simdiden evli gibi şu polemiklere bakarmisin cildirdin herhalde sen basina bela ariyorsun hem sevglisisin ne isin var onun evnde annesi bu konuda hakli olablr eski kafaysa "bu kiz simdiden bizim eve gelirse ondan hayir ckmaz" diyordur ayril bit hayatini yaşa senin kendne kastinmi var arkadasm

Ben hiç bir gün dolap açıp kahvaltı hazırlamadım. bu eve geldiğimde tuvalet dahi kirlenmesin diye gitmedim tuttum, ben asla yük olmadım. Yıkadıgım çamaşırlar onun oğlunundu ....

Belki kadin sen evdesin diye rahat rahat tuvaletini yapamiyor, ben evde biri varken yapamiyorum mesela, cisimin sesini bile duymasinlar diye musluk açıyorum, yazik kadina

28 yaşında yetişkin adam o evden ayrılırsa minimum 45 yaşında olan ebeveynleri kendi evlerini geçindirebilirler.
He yok olmaz deniyorsa, o zaman dışarıda görüşeceksiniz. Bu kadar! Ama evde görüşmek şartsa, ayrı eve çıkacaksınız. Ona yok buna yok, sonuç kaos işte.

anne baba ilgisi gormeden buyumussun seni bu kadar sahiplenen birinide buluncada takilmissin pesine ne derse onu yapiyorsun.kendi anne babasina bile baskiyla seni o evde tutan biri seni ilerde ne baskilarla oturtur evinde düsün bir istersen.kotu niyetli bir kiz degilsin amenna ama bu senin o insanlara emrivaki yaptirma hakki vermez.sunu bilmen lazim sadece "oraya ait degilsin" annenin yanina git tek basina bir duzen kur..bir erkegin pesine takilip bu yasta kendini niye bu duruma dusuruyorsun..seni seven adam ayri ev tutar ayrica anasina babasina saygisi olmayanin sanmaki sana olur.aklini basina al gencecik kizsin ziyan etme kendine

Hadi canim ya senin kurallarin yok mu senin kafan yok mu sen sınırlarını belirlemiyorsun sonra sevgilim boyle istiyor diye sucsuz gunahsiz oluyorsun.

Ailesi seni istemiyorsa kv adayi onca hakaret ettiyse annene dil uzattiysa adim atmam o eve beni sevende gel demez benim onurumu düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…