Yorumun güldürdü beni Allahta seni guldursunAy canim saol gercekten yaticaktim :)
Hemde kendi evimde kendi yatagim da ahahaha
Hadi iyi geceler Mck
Yorumun güldürdü beni Allahta seni guldursun
Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
Yazmayayım yazmayayım dedim de,
Bak asıl sorun senin kadının evinde kadınını huzurunu kaçırman. Türk ya da Avrupalı olman farketmez.
Kendimi hayal bile edemiyorum bu konumda da, kardeşim getirse elin kızını gece odasında kalsa sonra sabah bizim buzdolabını açsa kız kahvaltı hazırlasa, akşamına da çamaşır yıkasa, bu kızla evlenmesini geç ayrı eve çıkmasına bile karşı çıkarız. Kendi ister yapar kendi bilir de hiç bir aile kabullenemez bunu.
Hala kadının evinde kadının bilgisayarından kadının internetini kullanarak bunları yazıyorsan da al sevgilini çıkın gidin insanların evinden.
Adam evden giderse ev geçinemeyecekse anne neden oğlunu yurt dışına yollamaya çalışıyor? Sanirim aç yatmaya meraklı bu kadın.Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
İyi de sevgilisiniz siz, evde buluşmak zorunda mısınız? Çıkın gezin tozun evde ne işiniz var annesi ile? Kadının eşiyle ilişiği de kesilmiş valla bi cinnete bakar olayı çözmek söyleyeyim.Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
Kiz sevdim seni benim kafadansinAmiin canim
Ev bizim ev oldugu icin sıkıntı yok
Istedigimiz gibi gulebiliriz
Ben hiç bir gün dolap açıp kahvaltı hazırlamadım. bu eve geldiğimde tuvalet dahi kirlenmesin diye gitmedim tuttum, ben asla yük olmadım. Yıkadıgım çamaşırlar onun oğlunundu ....
Tıbben , evet .... Haklı bir taraf bulmaya çalışırken şu yorumunuza takıldım kaldımBiz evlensek bu kadının torununu mu doğuracağım ben?
28 yaşında yetişkin adam o evden ayrılırsa minimum 45 yaşında olan ebeveynleri kendi evlerini geçindirebilirler.Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
Hadi canim ya senin kurallarin yok mu senin kafan yok mu sen sınırlarını belirlemiyorsun sonra sevgilim boyle istiyor diye sucsuz gunahsiz oluyorsun.Benim sevgilim dediğim dedik ne dersem o olacak tipten bir insan, annesi ne derse desin illaki inadına geleceksin bu eve diyor. 1 gün gelmesem 2.ci gün gelmek zorundasın diye kavga çıkartıyor.... ortada kaldım, gelmesem biz kötü oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?