Sevgilimin annesi haddini aştı artık ! Yine Kaynana Vakası... :(

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
Sizlerde hergün kaynanasından şikayet eden gelin görmekten bıktınız belki amaa delircem ya delircem evlenmeden evlilikten soğudum ben nasıl bir illettir bu kaynana dedikleri şey... 3-4 yıllık bir ilişkim var bi önceki konularım da da kaynanamdan bahsetmiştim zaten ama artık haddini fazlasıyla aştı.

Oğlunu bu kadar da kıskanmasına pes yani ya bıktırdı artık neymiş efendim ben de şeytani büyü varmış kardeşinin oğlunun okulu bırakma sebebi benmişim şeytani büyüm bıraktırmış delircem Allah aşkına bu nasıl bir iftiradır nasıl bişeydir bundan önce erkek arkadaşımı aldattığımı söylüyordu başkası varmış benim hayatım da bilmem ne sevgilim hayatıma girdiğimden beri başka bir erkeğe bakmadım bakmamda asla...kendi bacılarına onlara gidip geliyorduk onlardan uzaklaştırmak için saçma sapan konuşuyor şizofren bir kadın ben ne yapıcam sevgilimle çok mutluyuz Allaha şükür annesi ve babası ayrı annesini aramıyorum 1 kaç aydır çocuk soğudu iyice annesinden bana yaptıklarından dolayı.

Teyzelerinden de nefret ediyorum o kadar iğrenç insanlar ki benim yüzüme başka konuşup ablalarına başka konuşuyorlar birde sürekli sevgilimi kullanmaya çalışıyorlar işleri düşünce bir gel arabayla alışverişe götür bi bi gel çocuklar hastalandı acile gidelim ilk başlarda gidiyordu ediyordu aman araba aldıda havalandı demesinler diye baktı olacak gibi değil artık teyzelerine de gitmiyor eskisi gibi işim var diyor ama onlar yüzsüzlük yapıyor. O bana bir adım gelse ben 10 adım giderim ya ama bu yaşımda evlenmeden bana çektirdiklerinden bıktım.!! ve çok korkuyorum düğünümüz de bir pislik çıkarmasından ara bozmasından erkek arkadaşımla arama bişey sokmasından çok korkuyorum nolur akıl verin ben ne yapıcam teyzeleri yada annesi aradığında çocukla aram bozuluyor elim de olmadan surat yapıyorum ve bir bakmışsınız kavga ediyoruz onlar aramadığı zaman o kadar huzurluyuz ki...

Allah sonumuzu hayır etsin.. Ben iler de bu kadına anne diyemem içimden gelmiyor. Boşandığı kocası yani kayınbabam melek gibi bir adam zamanında bana da yaptı aynılarını takma diyor bana da komşumuzu kırık tuttu diyor ama manyak kadın hep benim dediğim olsun hep benim dediklerim diyor.. Takma diyorlar ama kolay değil içime atıyorum ve birikiyor sevgilim için susuyorum... Daha yazacak onun yaptığı öyle çok şey varki ben üzülmeyim diye sevgilimin bana söylemediği susuyorum bakalım gittiği yere kadar..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun...Yapacağın hiçbişey yok, tavrını koyarsın, resmi, mesafeli, seyrek görüşen biri olursun gerisini de sevgilin halleder. Yok sevgilin halletmez, gereken kişilerle gereken konuşmaları yapmaz ise evlenince kaynanam da kaynanam diye konu açmaya devam edersin yada bu adamdan bana koca olmaz deyip ayrılırsın. Sevgi herşeyi çözmüyor.... Kimse ile saç saça baş başa kavga edecek halinde yok. Mantık ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin değil, asla olmaz öyle bişey. Sevgilin senin sayılmanı, saygı görmeni gösteremiyorsa, yada olanlar ona göre normalse yorma kendini değmez. Rahatsız ise senin gibi yapması gerekeni yapar....

anlattığın seyler gerçekten günümüzde okadar gerçekleşiyor ki artık şaşıramıyoruz bile .cok haklısın cıldırmamak elde değil işte sadece eşinle kalmıyor ailesinide sevmen gerekir diye boşuna soylemıyorlar .sen cok baglıysan sevgiline ikinizin kararı evlilikse yapıcaksınız herseyi kiniz zaten ayrı evde olursunuz bayramda seyranda arada arar hal hatır sorarsın iftiralarıda merak etme lafta kalmaz döner dolaşır onlara gider cahillik başka bi lafım yok

çok zor bi ilişki...eğer evlenmeyi düşünüyorsan, bunları göz ardı etme...
çünkü eskiler hep "sadece eşle değil ailesiyle de evleniyorsun" der...
çok doğru gerçekten...Bunlar çok zor şeyler..ilerde katlanabilecek misin?
Ne kadar mesafe de koysan sevgilinin annesi sonuçta...bile bile mutsuzluğa adım atma derim..

Sevgilimden yana bir korkum yok o hep benim yanımda annesini aramıyor bile kaç aydır bıktırdı onuda ama çok garip bi kadın işte ya anlatamam size delirmiş yalnızlıktan kafayı yemiş resmen kıskançlık hepsi bunda zaten bişey olduğun da erkek arkadaşım yeri geldiğinde beni savunuyor ama hala devam ederse kaynanam ve ben evli olduğum da da aynı hatları yerse ozaman ağzımı açarım eve adım bile attırmam evlenince de mutluluğumuz için eşime yapması gerekni söylerim.

Ya zaten zoruma giden iftiraları hele de şeytanı büyü var demesi psikolojikmen bana yerleşiyor bu elimde olmadan acaba ben uğursuzmuyum gibi düzenimi alt üst ediyor bide korkuyorum büyü falan yapar bizi ayırır diye sevgilim onun yanına gittiği zaman korkuyodum bişey içirtcek yedirtcek diye çünü öyle şeylerle ilgilenen biri.. Hayırlısı tabii sağolun

Evlenirsen de araniza en az iki sehir koyun derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuşmamak, görüşmekden kaçınmak, arayıp sormamak sadece bak elimden geleni yapıyorum deme şekli sana göre ama inan işin esası bu değil, annesi ile senin arnda kalmamak, kimseyle kötü olmamak için yapıyor bunları. Rahatsız olan kişi senin ne kadar üzüldüğünü bilir ve annesi, teyzesi yada her kimse alır karşısına konuşur açıkça, ben kız arkadaşımı seviyorum, mutluyuz evlenmek istiyoruz, sizin derdiniz ne, alıp veremediğiniz ne, bana mantıklı açıklamalar söyleyin haklı iseniz tamam ama bu hal, hareket ve konuşmalarınız devam ederse ben rahatsız olduğum için sizlerle görüşmeyeceğim, bayramda, düğün de ölüm de karşılaşırız, bu tavırlarla benden daha fazlasını beklemeyin desin...
Senin ailen ona karşı onun ailesinin sana davrandığı gibi davransa sen ne yapardın bir düşün...

Asla büyük konuşmak istemem ama sevgilim benim ekmeğim suyum gibi ondan vazgeçemem kii apayrı bişey onun için susuyorum şimdi evlendiğimiz de de aynı şeyler yaşanırsa eğer ozaman söylerim eşime gerekeni ki o ilişkimize annesini sokmaz oda herkesten uzak olmak istiyor annesini sevmiyor doğru düzgün muhabbeti geçince kapattırıyor soğudu iyice annesinden..

Cok zorvalahi ben 3 yıldır kayınannişle yasıyorum bak kaynna bile demiyorum o benim annemden daha anne Çok şaşırıyorum böyle kayınvalidelere seni kendi kızı yerine koyhcagına neler yapıyor terbiyesiz cahil insanlar mesafeni koy uzak dur desem de evlennce öyle olmuyor canım işin çok zor iyice oturt kafanda öyle karar ver arkadasım

bence gözgöre göre böyle bir annesi olan erkekle evlenilmez.suan sana hak veriyor ama evlenince annesine laf söylemeni istemez.
şuan ayrı bile otursan yaşlılıkta senin evine gelip yerleşme ihtimalide var.bu hepimiz için geçerli ama kadın kötü huylu biri oldugu için bunuda dusunmeni istedim.ben şuan kaynanamın alt katında oturuyorum böyle bile o kadar zorki..kiraya gitseydim diye hep hayıflanıyorum.imkanımda vardı ustelik.. benden tavsiye kaynananızdan uzak kaçın.

Evlenirsen de araniza en az iki sehir koyun derim

ben diyorum ki uçağın otobüsün gidilemiyeceği bir yere gidelim diyorum o derece şuan aynı şehir de değilller zaten annesi başka şehir de yaşıyor ayrı anne babası

Diyorum ya yeri geldiğin debeni savunuyor annesine teyzesine tavrını koyuyor ama yüzsüzler bizim nişan düğün olayımız olduğun da devam ederse annesi aynı bu şekil de erkek arkadaşım susturmassa eğer ben üstüne giderim zaten böyle olmayacak böyle evliliğimiz olmaz gibi konuşmalar yaparım ama annesi yüzünden ayrılmak hiç istemem asla istemem istemiyorum da hele de ayrılıp onları sevindirmek hiç istemiyorum. ailem ona kötü davransa aileme tavrımı bende koyardım tabiki

Zehrenur un yazdıklarını iyi oku, köprüden geçene kadar ayıya dayı demek kolaydır, evlendikten sonra da böyle olacaksa sözünü söyleten adam sana böyle olacağının garantisini zaten veriyor, adam senin için ailesiile konuşmuyor bile, susturmazsa diye bişey yok, bu şekilde konuşmalara hakları olmadığını ya açıkça söyleyecek söyleyemiyorsa da benden sana koca olmaz ben anamı bırakamam sözünden çıkamam diyecek. Bile bile lades demeye gidiyorsun emin adımlarla....

Ne mutlu sana ya gözlerim dolup dolup geliyor varya benim kendi annem yengemle okadar iyiki sanki ben gelinim onlar anne kız yani anneme kaynana demessiniz onunda gelini kıymet bilmiyor mesela... Bi de sorun yok gittim kaldım evin de asla bi saygısızlık yapmadım etmedim ama gelin görün ki kendi kendine kıskançlıktan ve yalnızlıktan böyle şeyler çıkardı... Umarım hep mutlu olursunuz.

Pire için yorgan nasıl yakayım ben o kadın için nasıl yanında huzur bulduğum çok sevdiğim birinden vazgeçebilirim ki aşk fedakarlık istiyor işte ne kadar debelensem de yakınsam da şikayet etsem de ben sevgilimden annesi yüzünden ayrılamam.. ama erkek arkadaşım evlenince değişek biri değil belli olmaz tabi ama nebilim anneme laf söyleme bilmem ne diyip onu savunmaz öyle bi karaktere sahip değil tanıyorum onu. zaten tek çocuk yaşlanınca illa o bize mecbur olucak ozaman hesap sorucam ona eimden su içtiğinde kötü bişey yapmam asla ama hesap sormasını bilirim Rabbim gösterirse o günleri..

t

Aralara enter yapıp boşluk koyarak, tekrar düzeltir misin?Böyleokumak çok zor.

diğer arkadaşlarda uyarmış bak bu forumda sevgiliyken sevgilisini koruyan ama evlenince o benim annem bi idare edemedin zaten yaşlı hasta vs. diyen çok insan var. Unutma ki şuan annesiyle ilişkisi iyi olmasa bile o onun annesi ve nedense çoğu erkek evlenmeden önce annem annem demese bile evlendikten sonra annem de annem tutturuyorlar. Öyle kapımdan adımını atamaz vs. bunlar sizin huzurunuzu bozar. Sevgilimle başbaşa huzurluyum diyorsun ama belli bir süre sonra sevgilinde annem derse başbaşa kalamazsın. Çok büyük bir sorun. Annesine tavır alıp aramamakla çözülmez bu durum evlenmeyi bekleme hiç sonra boşanmak daha zor şimdiden annesiyle arandaki sorunu sevgilinin ön ayak olarak çözmeniz gerekiyor eğer çözüleiyeceksede şimdiden bitsin hiç söz nişan olaylarına bile girip kendini yıprattığına değmez. Ve şimdi söz verir ama o verdiği sözler sonradan unutulur o o zamandı derler dikkatli ol. Annesi gerçekten hastaysa tedavi ettirmesi gerekiyor. Değilde kötülüğünden yapıyorsa o zaman eninde sonunda aranıza girer. Ve hastaysa gerçekten ilerde bi hasta annemi idare edemedin napsın o hasta bilerek yapmıyor diyecek büyük ihtimamlle. Sen bunları kaldırabilicek misin? Karşında hasta biri varsa onu idare edebilicek misin iyi düşün
Ekleme kimse annesini atamaz atmamalı kötü bile olsa hasta bile olsa. Eğerki annesine sırtını dönüp sana geliyorsa dur bir düşün gerçekten iyi olan biri öyle yapamaz çünkü hele annesi hastaysa.

Son düzenleme:

Beni kendi yerinize koysanıza 3-4 yıllık mutlu olduğunuz bir ilişkiniz var tek sorun annesi ilişkiniz de bu ilişkiyi bir anne yüzünden bırakabilirmiydiniz. Ki ben eminim sevgilimden o beni yarı yolda bırakmaz eğer canına tak ederse annesini çok ciddi anlamda susturur ama şimdi zamanı değil gibi sonuçta annesi eğer annesine şimdiden benim hakkım da bişeyler derse annesinin sülalaesi teyze dayı ve diğerleri bana cephe almazmı ben öğrettim sanmazlar mı şimdiden daha ananesi bile beni arıyor diyor ki x bizi niye aramıyor eskisi gibi neden konuşmuyor bizden nie soğudu diyorlar ben herkesi kendime cephe aldırmak istemiyorum. eskiden onlardan çıkmayan çocuk bu olaylardan sonra eskisi gibi görşmüyor ve ben öğrettim sanılıyor

Oh maşallah, şimdiden şeytani büyü falan..
Allah yardımcınız olsun..
:26:

Bak hayatım, 41 yaşındayım kendimi senin yerine koyacak kısmı çoktan geçtim. Ben evliyken aynı şeyleri yaşadım, 3-4 yıllık mutlu bir beraberlik değildi evliydim. 4 yıl çıktık ve 10 yıllık evliydim, ben hallederim, konuşurum, tavrımı koryarımlar sadece göz boyama.... İnsanın canına tak edince değil ilişki evliliği bile gözü görmüyor, boşuyor..... Sen mutlu ilişki demeye devam et.

t

Aralara enter yapıp boşluk koyarak, tekrar düzeltir misin?Böyleokumak çok zor.

sanırım oldu

Tek çocuk olduğu için kıskanıyor ediyor kadın hasta derken psikolijkmen sıkıntılı iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz ama kolay değil işte hem de hiç kolay değil bir insan sevdğinden nasıl vazgeçer ki annesi yüzünden nasıl bırakabilir ki. annesinden iyice soğudu çünkü geçmişte de yaşanmış bazı olaylar var kendi özel hayatıyla ilgili kadının bunlardan dolayı sevgilim soğumuş iyice ve demek istediğim şu erkek arkadaşımın benden başka kimsesi yok anne baba ayrı babanesin de kalıyor hani hayatında tek ben olduğumu o huzuru onun bana benim ona verdiğimi belli ediyor 3 4 senedir en ufak bi hatası olmadı bana karşı bi saygısızlğı olmadı ben buna nasıl güvenmeym annesi yüzünden nasıl brakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…