Oh maşallah, şimdiden şeytani büyü falan..
Allah yardımcınız olsun.. :26:
Bak hayatım, 41 yaşındayım kendimi senin yerine koyacak kısmı çoktan geçtim. Ben evliyken aynı şeyleri yaşadım, 3-4 yıllık mutlu bir beraberlik değildi evliydim. 4 yıl çıktık ve 10 yıllık evliydim, ben hallederim, konuşurum, tavrımı koryarımlar sadece göz boyama.... İnsanın canına tak edince değil ilişki evliliği bile gözü görmüyor, boşuyor..... Sen mutlu ilişki demeye devam et.
Sizlerde hergün kaynanasından şikayet eden gelin görmekten bıktınız belki amaadelircem ya delircem evlenmeden evlilikten soğudum ben nasıl bir illettir bu kaynana dedikleri şey... 3-4 yıllık bir ilişkim var bi önceki konularım da da kaynanamdan bahsetmiştim zaten ama artık haddini fazlasıyla aştı.
Oğlunu bu kadar da kıskanmasına pes yani ya bıktırdı artık neymiş efendim ben de şeytani büyü varmış kardeşinin oğlunun okulu bırakma sebebi benmişim şeytani büyüm bıraktırmış delircem Allah aşkına bu nasıl bir iftiradır nasıl bişeydir bundan önce erkek arkadaşımı aldattığımı söylüyordu başkası varmış benim hayatım da bilmem ne sevgilim hayatıma girdiğimden beri başka bir erkeğe bakmadım bakmamda asla...kendi bacılarına onlara gidip geliyorduk onlardan uzaklaştırmak için saçma sapan konuşuyor şizofren bir kadın ben ne yapıcam sevgilimle çok mutluyuz Allaha şükür annesi ve babası ayrı annesini aramıyorum 1 kaç aydır çocuk soğudu iyice annesinden bana yaptıklarından dolayı.
Teyzelerinden de nefret ediyorum o kadar iğrenç insanlar ki benim yüzüme başka konuşup ablalarına başka konuşuyorlar birde sürekli sevgilimi kullanmaya çalışıyorlar işleri düşünce bir gel arabayla alışverişe götür bi bi gel çocuklar hastalandı acile gidelim ilk başlarda gidiyordu ediyordu aman araba aldıda havalandı demesinler diye baktı olacak gibi değil artık teyzelerine de gitmiyor eskisi gibi işim var diyor ama onlar yüzsüzlük yapıyor. O bana bir adım gelse ben 10 adım giderim ya ama bu yaşımda evlenmeden bana çektirdiklerinden bıktım.!! ve çok korkuyorum düğünümüz de bir pislik çıkarmasından ara bozmasından erkek arkadaşımla arama bişey sokmasından çok korkuyorumnolur akıl verin ben ne yapıcam teyzeleri yada annesi aradığında çocukla aram bozuluyor elim de olmadan surat yapıyorum ve bir bakmışsınız kavga ediyoruz onlar aramadığı zaman o kadar huzurluyuz ki...
Allah sonumuzu hayır etsin.. Ben iler de bu kadına anne diyemem içimden gelmiyor. Boşandığı kocası yani kayınbabam melek gibi bir adam zamanında bana da yaptı aynılarını takma diyor bana da komşumuzu kırık tuttu diyor ama manyak kadın hep benim dediğim olsun hep benim dediklerim diyor.. Takma diyorlar ama kolay değil içime atıyorum ve birikiyor sevgilim için susuyorum... Daha yazacak onun yaptığı öyle çok şey varki ben üzülmeyim diye sevgilimin bana söylemediği susuyorum bakalım gittiği yere kadar..
Aminn teşekkürler :/
41 olduğunuzu bilmiyordum tabi tecrübelisiniz ama benim gözümle görmediğiniz için işte beni anlaması çok zor nebilm insan sevdiğini nasıl bırakablr ki aklım almıyor işte benim istediğim sevgilimle evlenip herkesten uzağa taşınmak bayram da seyranda görüşmek.. Olmayacak bişey ama düşünün ki ben ayrıldım annesi yüzünden ee karşıma kim çıkacak hadi daha berbat bi kaynana kötü huylu bir eş çıkarsa ahhhhh hayat çok zor daha çok gencim. Ama insan sevdiğinden vazgeçemiyor kii
Annesiyle konuşma görüşme demek istiyorum ama çare olabilir mi bilmiyorum. Şuan ne kadar sıklıkla görüşüyosun da bu kadar canını sıkabiliyor hayret, nasıl bir kadın bu yaa.. kayınvalide demek bile iltifattır ona, daha evli bile değilsin üstelik, kayınvalide demeni bile haketmiyor bence bu kadın..
görüşmeni kes. zaten sevgilinde farkedince oda koyar mesafeyi.ama sevgilinin annesi hep olucak zor bi durum.
Sizlerde hergün kaynanasından şikayet eden gelin görmekten bıktınız belki amaadelircem ya delircem evlenmeden evlilikten soğudum ben nasıl bir illettir bu kaynana dedikleri şey... 3-4 yıllık bir ilişkim var bi önceki konularım da da kaynanamdan bahsetmiştim zaten ama artık haddini fazlasıyla aştı.
Oğlunu bu kadar da kıskanmasına pes yani ya bıktırdı artık neymiş efendim ben de şeytani büyü varmış kardeşinin oğlunun okulu bırakma sebebi benmişim şeytani büyüm bıraktırmış delircem Allah aşkına bu nasıl bir iftiradır nasıl bişeydir bundan önce erkek arkadaşımı aldattığımı söylüyordu başkası varmış benim hayatım da bilmem ne sevgilim hayatıma girdiğimden beri başka bir erkeğe bakmadım bakmamda asla...kendi bacılarına onlara gidip geliyorduk onlardan uzaklaştırmak için saçma sapan konuşuyor şizofren bir kadın ben ne yapıcam sevgilimle çok mutluyuz Allaha şükür annesi ve babası ayrı annesini aramıyorum 1 kaç aydır çocuk soğudu iyice annesinden bana yaptıklarından dolayı.
Teyzelerinden de nefret ediyorum o kadar iğrenç insanlar ki benim yüzüme başka konuşup ablalarına başka konuşuyorlar birde sürekli sevgilimi kullanmaya çalışıyorlar işleri düşünce bir gel arabayla alışverişe götür bi bi gel çocuklar hastalandı acile gidelim ilk başlarda gidiyordu ediyordu aman araba aldıda havalandı demesinler diye baktı olacak gibi değil artık teyzelerine de gitmiyor eskisi gibi işim var diyor ama onlar yüzsüzlük yapıyor. O bana bir adım gelse ben 10 adım giderim ya ama bu yaşımda evlenmeden bana çektirdiklerinden bıktım.!! ve çok korkuyorum düğünümüz de bir pislik çıkarmasından ara bozmasından erkek arkadaşımla arama bişey sokmasından çok korkuyorumnolur akıl verin ben ne yapıcam teyzeleri yada annesi aradığında çocukla aram bozuluyor elim de olmadan surat yapıyorum ve bir bakmışsınız kavga ediyoruz onlar aramadığı zaman o kadar huzurluyuz ki...
Allah sonumuzu hayır etsin.. Ben iler de bu kadına anne diyemem içimden gelmiyor. Boşandığı kocası yani kayınbabam melek gibi bir adam zamanında bana da yaptı aynılarını takma diyor bana da komşumuzu kırık tuttu diyor ama manyak kadın hep benim dediğim olsun hep benim dediklerim diyor.. Takma diyorlar ama kolay değil içime atıyorum ve birikiyor sevgilim için susuyorum... Daha yazacak onun yaptığı öyle çok şey varki ben üzülmeyim diye sevgilimin bana söylemediği susuyorum bakalım gittiği yere kadar..
sanırım oldu
Tek çocuk olduğu için kıskanıyor ediyor kadın hasta derken psikolijkmen sıkıntılı iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz ama kolay değil işte hem de hiç kolay değil bir insan sevdğinden nasıl vazgeçer ki annesi yüzünden nasıl bırakabilir ki. annesinden iyice soğudu çünkü geçmişte de yaşanmış bazı olaylar var kendi özel hayatıyla ilgili kadının bunlardan dolayı sevgilim soğumuş iyice ve demek istediğim şu erkek arkadaşımın benden başka kimsesi yok anne baba ayrı babanesin de kalıyor hani hayatında tek ben olduğumu o huzuru onun bana benim ona verdiğimi belli ediyor 3 4 senedir en ufak bi hatası olmadı bana karşı bi saygısızlğı olmadı ben buna nasıl güvenmeym annesi yüzünden nasıl brakayım
Ne biliyorsun karşına beyaz atlı prensin çıkmayacağını. Kimse çıkmasa ne olur karşına, koca olmadan yanında sen birey değil misin, yarının ne getireceği aşağı yukarı gözükürken sen sırf evliyim seviyorum mutluyum demek için göze alıyorsun görünenleri şimdiden geçmiş olsun. Evlenirsin, bayramdan bayrama görüşürsün, bir telefonla annesi senin o mutlu evliliğini alt üst edebilir. Eş olmadan, koca olmadan da bayanlar bireydir, sevgilin de dünyadaki tek erkek değil. Bu konulara takılıp doğmamış çocuğa don biçme, güçlü ol, ayaklarının üstünde dur, çalış paranı kazan
İşte o kadar kolay değil siz yaşamış görmüş insan olarak bana cahil düşünüyorsun şimdi diyebilirsiniz belki evet kızacaksınız da ama yani insan vazgeçemiyor vazgeçemez de kolay kolay iler de kaynanam ile görüşmeyiz ve ben erkek arkadaşıma inanıyorum ki o beni ezmez şimdi onu karakterini bilmiyorsunuz ondan böyle düşünüyorsunuz çevremdeki herkes onun iyi niyetini biliyor hiç imkan veremiyorum nedense beni yarı yolda koyar diye .. Tabi ilk amacım herzaman bir iş sahibi olmak önce elimi işime alıyım ondan sonra zaten evlilik olucak kısmetse teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için :)
Ya sevgılın bu ınsan musfestrlerınden kurtulsun yad sen hepsınden cnm sımdıden byleyse evlendıhın zamanı dusunemıyorum ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya sevgılın bu ınsan musfestrlerınden kurtulsun yad sen hepsınden cnm sımdıden byleyse evlendıhın zamanı dusunemıyorum ben
Seni anlyorum gerçekten çok zor bir durum işte bu yüzden kendini iyice sorgulaman gerekiyor. Tek çocuk diyorsun ne kadar uzak durursan dur eninde sonunda ilgilenmek zorunda kalıcasınız ve annesinin psikolojik dışından bir rahatsızlığı olduğunda ve sizin annesiyle sorun yaşadığınz sebebiyle annesiyle yeterince ilgilenemese sana gelip senin yüzünden annemle ilgilenemiyorum o benim annem yapmak zorundasına varan cümleler kurabilir. Tek çocuk kaç sene ne kadar uzak durabiliceksiniz? Bak annesi gibi insanlar yapar eder hastayım diye hastalığın arkasına sığınır sen bunlara katlanabilicek misin? Sana ayrıl kesinlikle diyemem ama eğer ayrılmaya kıyamam diyorsan annesini idare etmeyi öğreniceksin sana kötü iftiramı attı duymamış gibi yapıp annecim nasılsın bir ihtiyacın var mı diyebiliceksen eğer devam ettir. Ama buda seni yıpratan birşey kolay değil.
Dediklerinde çok haklısın annesi yüzünden bırakırsın yine annesi kötü olan biri gelir veya gelmez bilemeyiz. İşte annesi yüzünden bırakmamak için sevgilinle konuş arada dengeyi kuramıyacaksa ona göre davran deniyor arada denge kuramaması onun suçu annesi yüzünden bırakmış olmazsın. Büyük konuşmamak lazım ama ben annesine sırtını dönebilen birine zor güvenirdim diye düşünüyorum şuan. ilerde fikrim değişir bilemem ama annesine onu bakan büyten bakmasa büyütmese bile dünyaya getiren insana sırtını dönen ilerde bendede sevmediği birşey görürse bana hayli ayli sırtını dner gibi geliyor bilemiyorum. Annesi neden bu halde bilemeyiz kadınıda anlamak lazım şartlar hayat veya insanın genleri herkese aynı dvaranmıyor. Psikolojik dediğimiz bazı rahatsızlıklar genlerlede alakalı olabiliyor. Yani burda annesini çok koruyormuş gibi oldum kusurabkma sanada hak veriyorum tabikide. Çok zor bir durumdasın çok sabırlı biri değilsen eninde sonunda sen yıpranabilirsin. Tek çocuk olmasa bir nebze ama bu durumda size muhtaç hale gelirse oğlu olarak ilgilenmesi gerekicek ve sende uzak duramayabilirsin. Bence kayınvalidenle ve teyzeleriyle konuşarak tatlı dille halletmeye çalış. Düzelme yoksa yeniden değerlendir. Bir ömür didişerek geçmez. Öyle durum geliyorki insan keşke hiç evlenmeseydim diyebiliyor. Önyargılı olma denemeye çalış onları idare edebilecekmisin onlara iyi davranarak onları düzeltebilecek misin ki bu küçük bir ihtimal fazla umutlanma. Umarım senin için en doğru olan kararı verir ve çok mutlu olursun. Şunuda unutma kimse vazgeçilmez değildir.
kusurabakma ama yazmadan duramadım. tavrınız çok sert ve ötü olmuş. Evet annesi çok iyi bir insan değil davranışları keisnlikle doğru değil onaylamıyorum ama o onun annesi. Ayrıca kadının psikolojik rahatsızlığı varmış. Ki normal bir insan pek böyle davranamaz. İnsan musfettesi falan hiç hoş olamamış. Ne olursa olsu saygılı olunmalı ki sizede saygı duysunlar. Aynı durumda sizin anneniz olsa hasta olsa kötü ve yanlış şeyler yapsa böyle diyebilir miydiniz? Yada hangimizin sağlığının garantisi var sende o tanımadan yargıladığın kadının yerinde olabilir veya hasta olup farkında olmadan kötü şeyler yapsan çocukların sana insan musfettesi dese ve açıkçası geline elin kızının sana öyle demesine izin verse hoşuna gider mi ? Anne ya anne karnında taşımız sancılar çekmiş doğurmuş emzirmiş büyütmüş. Bakmasa emzirmese bile karnında taşımız yapmayın lütfen
Hadi sana kolay gelsin :) Cahil değilsin, neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun. Bilmediğin birey olduğun.... Senin kimsenin fikirlerine ihtiyacın yok, kararını vermişsin zaten. Senin sevgilin karakterli, iyi niyetli , kaynanasından yakınan diğer bayanların eşi karaktersiz, kötü niyetli değil... İnsanların başına ne gelirse iyi niyetten gelir.....
kusurabakma ama yazmadan duramadım. tavrınız çok sert ve ötü olmuş. Evet annesi çok iyi bir insan değil davranışları keisnlikle doğru değil onaylamıyorum ama o onun annesi. Ayrıca kadının psikolojik rahatsızlığı varmış. Ki normal bir insan pek böyle davranamaz. İnsan musfettesi falan hiç hoş olamamış. Ne olursa olsu saygılı olunmalı ki sizede saygı duysunlar. Aynı durumda sizin anneniz olsa hasta olsa kötü ve yanlış şeyler yapsa böyle diyebilir miydiniz? Yada hangimizin sağlığının garantisi var sende o tanımadan yargıladığın kadının yerinde olabilir veya hasta olup farkında olmadan kötü şeyler yapsan çocukların sana insan musfettesi dese ve açıkçası geline elin kızının sana öyle demesine izin verse hoşuna gider mi ? Anne ya anne karnında taşımız sancılar çekmiş doğurmuş emzirmiş büyütmüş. Bakmasa emzirmese bile karnında taşımız yapmayın lütfen
Aileleriniz tanıştı mı ?
Ben de düşünemiyorum kendimi
Her iş doğurmakla bitmiyor ki annelik yapamadıktan sonra... Geçmişte kendi aralarında yaşadıkları özel başka durumlar var annesinin özel hayatıyla ilgili başka şeylerle ilgili bu sebepten dolayı çocuk annesinden zaten soğumuş soguktu ben tuzu biberi oldum. Farklı bi durum işte... Yorumlarınız için teşekkür ederim ama benim açımdan benim gözümden bakmak gerekiyor olaya benim yaşadıklarımla annesi katlanılmaz bir kadın evet zamanı geldiinde evimize giricek tamam ama ben pire için yorgan yakamam ki bunu söyledim yine söylüyorum.
Ben annesinin utanmasını istiyorum ilerde bizi görüp beni görüp sevgilime bağlığımı grüp yaptıklarından utanmasını pişman olmasını istiyorum gün gelsin ki öyle bir şey göstersin ki Allah ona bana yaptığı sevgilime yaptığı herşey için bin pişman olsun istiyorum ben. onun için de sevdiğim adamdan ayrılmak istemiyorum severken gözüne baka baka ben annen yüzünden yapamıyorum katlanamıcam demek istemiyorum... Allah yardım etsin bana güç kuvvet versin herşeyn üstesinden kalkabilm.
ben annesi kötü diye sevgilinden ayrılman gerektiğini düşünmüyorum. Ama bu noktada lütfen şuna dikkat et: sevgilin annesine düşkün mü? bunu da normal hareketlerinden anlayabilirsin ancak. hatta bir süre numara yap, annesinden hiç kötü bahsetme ki, onun gerçek niyetini gör. anneci bir çocuk mu?
benim annemde bazı sıkıntılar yaşamış zamanında, ama babam "idare et, sen haklısın.. vs" demiş. hala da aynı şeyleri söyler. 30 yıllık evliler. babam, ailesine hep saygılıdır, ama nerde durması gerektiğini çok iyi bilir.
Burada o kisinin annelik hakkini tartismiyoruz! Bunu bana degil bu yaziyi buraya koyan arkadasa soyleyin , kendisi bile tepki vermemis sizin gb , cnki davupun sesi disardan hos gelir . Insan ne yasadigini kendi bilir . Bende defalarca psikolojim bozulana kdr seyler yasaattilar sonunda olan bana oldu burada bu kadinin annenin kaynananin insanligi muim olan ve benim dusunceme gore yptiklari hic dogru degil vede bunu o sekilde ifade ettim . Hem herkes dusuncesini soylemekde hurdur .. Gelinine bile dokunmamis bu laf kimseyide rahatsiz etmesin hepimiz bir dusunmuyoruZ saygi biraz ltfn
i
annem ile erkek arkadaşım tanıştı sadece aileler tanışmadı bir beni onun büyün ailesi tanıyor biliyor
Teşekkür ederim annesine çok düşkün değil doğrusu hani bana 4 4 lük annesini hiç bi zaman savunmadı. bilmiyorum ya zaman ne gösterir hiç bilmiyorum ama umarım hiç yanılmam.
Tartışmaya hiç gerek yok o arkadaş olaya anne gözüyle baktığı için öyle düşünüyor yoksa cidden içinde olan bilir ancak yaşanılanları yaşattıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?