Sevgilimin annesi haddini aştı artık ! Yine Kaynana Vakası... :(

Canim istedigin kadar mesafe koy evlenince ama bes yil sonra ama on yil sonra esin de kosa kosa psikopat anasinin etekleri altina girer eninde sonunda girer simdi daha cok erken butun erkekler eninde sonunda analarina kosar o yuzden sakin evlenme derim ben sen hemsire misin doktor musun ne ugrascan elalemin manyak anasiyla cok hassasim bu konularda o yuzden boyle net konusuyorum sakin kusura bakma ama bunlar gercekler canim ve benim etrafimda emin ol bunun aynisi birsuru vaka var ve hepsi dedigim gibi sonuclandi sen sen ol tertemiz gencecik kizsin kendini yakma alemin delisiyle

Bu arada teyzelerine arabasıyla şoförlük yapmasını önemseme..Şoförülük de değil o..Aile ilşkileri böyle şeyleri gerektirir..Belki teyzelerini seviyordur..Belki teyzelerin bir o vardır erkek yakınları,arabaları yoktur,taksi çağıracak kadar maddi durumları iyi değildir.Taksinin aldığı parayla harcanan benzin aynı değildir..Kendi sorun etmiyorsa sen hiç sorun etme..Bak benim de abim olsa bu konuda biraz nazımı çeksin isterim..Yok tabi böyle arabasıyla alıp alıp götüren hiç erkek yakınım olmadı..Var ama öyle bir durum hiç olmadı,insan eksikliğini hissediyor...Biraz onların yerine koy kendini..Ben de teyzeyim.Erkek kardeşim yok ama yaşıtım erkek yeğenim var..

Bunu haricinde gerisi tuhaf geldi..

Son düzenleme:
Sevgilin de farkındaymış sana yapılan haksızlığın ve arkandaymış. Senin üstüne düşen onları görmezden gelmek. Bırak kim ne düşünürse düşünsün ne isterse konuşsun. Siz mutlusunuz sonuçta kurun yuvanızı kimseye de aldırış etmeyin. Çünkü değecek insanlar değil. Yok yere ilişkinizi sarsmaya gerek yok.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum ama sevgilimden ayrılmayı düşünmüyorum hani o güveni
bana verdi o kaç senedir ilerde aileye annesini karıştırmayacağını biliyorum çünkü annesi gereken annelik grevini yapmamış yapmıyor çok özel meseleler var annesinin özel hayatı ile ilgili annesi çocuğun hayatını mahfetmiiş hala mahfetmeye çalışıyor umarım pişman olmam ama sanmıyorum bigün beni brakıp annesini tercih etceğini...

Yok ya öyle böyle değil çok yüzsüzler bir tek işleri düşünce arıyorlar işim gücüm var sizinle mi uğraşıcam dedi en sonunda patladı gene aradılar gene aradılar ilk başlarda yazık diyorduk hani gidelim götürelim ama iyi niyeti boşa çıkarttılar bazı insanlar gerçekten çok garip hep daha fazlasını istiyor tamam hadi acil hastanelik durumu anlıyorum ama hadi bi gel alışverşe görü bizi yada benim oğlanı bi şuraya bırak bizim kızı bi okul gezisine götür nedir içinde olmayan anlayamıyor.

çok teşekkür ederim kesinlikle öyle düşünüyorum burdaki hanımlar kendilerince haklı yaşamış görmüş insanlar hani ilerde olayların daha kötü olcağını benim yıprancağımı söylüyorlar ama ben sevgilime güveniyorum ve rabbim inşallah yüzümü hep güldürür.. Pişman etmez beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…