- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi rockprensesi
-
Hiç sevgilinin evinde kalmayı beleşçi gibi görmemiştim.Kız beleşçi demekki elektrik su bedava yaşıyor
İki erkeğin kaldıgı evde bu denli rahat yaşamak pesssHiç sevgilinin evinde kalmayı beleşçi gibi görmemiştim.
Ayrıca o kadının belki kendi erkek arkadaşına maddi yardımda bulunup bulunmadığını da bilmiyoruz.
Elbet kendi kaldığı bir ev, apart, otel vs mevcuttur.
Sırf para ödemeyim diye böyle yaşanmaz, aksine sevgilimle olayım diye iki ayrı paratmaya benziyor durum.
Yani nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum da, bu kadar ütopik görmeniz bayağı kırsal bir alanı düşündürdü bana.İki erkeğin kaldıgı evde bu denli rahat yaşamak pesss
yabancı bir erkeğin evinde pijama giymek duş almak salonda uzanmak çok mu normal hanfendi. Nikahsız yaşamak çok mu normal hepimiz Müslümanız ayrıca Atatürkçüyüz çok şükür. Ama bu denli genişlik dinimizde yok.
Yani nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum da, bu kadar ütopik görmeniz bayağı kırsal bir alanı düşündürdü bana.
Çok çok olağan, gerçek hayatta her gün karşılaşabileceğiniz bir durumdan böylesi tiksintiyle bahsetmeye asıl benden koca bir pesss.
3 olur 6 olur, o kadının sevgilisi tek ve orada yaşaması sadece çift olarak onların problemleri.
Bir insanın nere yatıp kalkacağına karışmadığımız kalmıştı, o da oldu şükür
Başımıza taş yağacak YARABBİM sen bizi koruKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Pijama giymek mi? Belki kız çıplak yatıyoryabancı bir erkeğin evinde pijama giymek duş almak salonda uzanmak çok mu normal hanfendi. Nikahsız yaşamak çok mu normal hepimiz Müslümanız ayrıca Atatürkçüyüz çok şükür. Ama bu denli genişlik dinimizde yok.
Evet inançsız ateist gibim bir şey tövbeler tövbesiii tez zamanda kurulmak lazımdırPijama giymek mi? Belki kız çıplak yatıyor
Ayrıca sevgilisinin evinde pijama da giyer, duş da alır, salonda da uzanır, nikahsız da yaşar. Çok normal evet. Sizin için normal değilse siz yapmazsınız, bu sizi bağlar. Kız için normalse yapar, bu kızı bağlar. Sizin için normal değil diye kızı kısıtlama hakkınız yok
Hepimiz Müslüman değiliz, kızın belki inancı yok, belki inancı var ama günahı boynuma diyor. Size ne ki, siz mi mesulsunuz ondan?
Sevgiliniz rahatsızsa ya evden çıkarır yeni ve sizin kafanıza uygun ev arkadaşı bulur, ya kendi çıkar ve kendine uygun ev arkadaşı bulur. Bu kadar basit. Kimse sizin düşüncelerinize, inançlarınıza, hayat tarzınıza uygun yaşamak zorunda değil.
Ahahadfs bilemedim yani, kurtulacak biri varsa o da kız gibi geliyor bana. Tez zamanda sizden kurtulur inşallah.Evet inançsız ateist gibim bir şey tövbeler tövbesiii tez zamanda kurulmak lazımdır
Evet inançsız ateist gibim bir şey tövbeler tövbesiii tez zamanda kurulmak lazımdır
Sen bizi affet yarabbim dogru yolu buldıKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Kız dogru diyon değişik değişik resimler bilem çiziyor işaretler var satanik değildir inşallah. Belkide donla yatıyordur. Rabbim dogru yolu göstersin.Ahahadfs bilemedim yani, kurtulacak biri varsa o da kız gibi geliyor bana. Tez zamanda sizden kurtulur inşallah.
Pijama da giymiyordur o, çıplak yatıyordur ben söyleyeyim size
Kız biz evlenecez nasipse yani öyle umut ediyom ama evlenmeden sınırı aşmadan seviyeli birbirimizi tanıyozYani bacım, bu ne perhiz derler adama.
Bu kadar vazifeli düzgün yaşıyorsan pardon da sevgilin niye var, bas nikahı değil mi?
O öyle günah bu böyle de madem, sevgili olmak günah değil mi?
Sana normal gelen de başkasına ‘yabancı nikahsız erkeklerle konuşmak da neyin nesi başımıza taş yağacak abooo’ tepkisi uyandırabilir.
Falan filan...
Sen bizi affet yarabbim dogru yolu buldı
Kız dogru diyon değişik değişik resimler bilem çiziyor işaretler var satanik değildir inşallah. Belkide donla yatıyordur. Rabbim dogru yolu göstersin.
Sen bizi affet yarabbim dogru yolu buldı
Kız dogru diyon değişik değişik resimler bilem çiziyor işaretler var satanik değildir inşallah. Belkide donla yatıyordur. Rabbim dogru yolu göstersin. Saçı da bi değişik mor renk yüzünde kireç gibim beyaz
Kız valla olur mu olur şeytana uyarda olabilir.Ya sevgilinizin odasını gece olunca basarsa tövbeler tovbesiii
Herkes evlenme niyetiyle başlar ilişkiye zatenKız biz evlenecez nasipse yani öyle umut ediyom ama evlenmeden sınırı aşmadan seviyeli birbirimizi tanıyoz
Aboo satanikse sıkıntı.Sen bizi affet yarabbim dogru yolu buldı
Kız dogru diyon değişik değişik resimler bilem çiziyor işaretler var satanik değildir inşallah. Belkide donla yatıyordur. Rabbim dogru yolu göstersin.
Kız valla olur mu olur şeytana uyarda olabilir.
kız ben rahatsız oluyom hoşlandığım beyle aynı çatı altında başka bir kızın kalmasından orası burası açık giyiyor tövbe estağfurullah evli değiller
Herkes evlenme niyetiyle başlar ilişkiye zaten
Ben diyorum ki, bir başkasını kınamadan kendimizin ne yaptığını bilelim.
Belki onlar nikahlı, karı koca yani
Ama sonuç olarak bize ne, size ne, kime ne?
Sevgiliniz yabani değilse ‘aaa karı’ şeklinde bakmıyorsa o kadına, bir sorun olmamalı.
Kız sen dalga geçiyon emme bak sana ne diyim dizilerde görmüyon mu ne şeytan kızlar var, benim hoşlandığım bey ona bakmaz ama erkek bu şeytana uyabilirEvet sizin sevgiliniz gibi adamı nerede bulacak başkabence sevgiliniz odasını kitleyip yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?