Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

Böyle şeyleri gördükçe gerçekten ilişkilerden soğuyorum artık. Sevgiliniz o sizin, malınız değil. Ayrıca orası sevgilinizin ve arkadaşının evi. Sizin bu noktada karışma hakkınız yok.

Bence sevgilin kovmaz bunlari. senden ayrilirsa senden kurtulur ve ev masrafini üçe bolerler. Bu senle sevgili kalmasindan daha kârlı

Ben çok iyi anlıyorum seni ben olsam bende aşırı sinir olur hatta büyük kavgalar ederdim..bi çaresi olmalı bunun bence ya sevgilin bi süre başka yerde kalacak kız gidene kadar yada kızı gönderecekler evden

Aslında giriş yapıp gördüğü halde cevaplamamis
Eyyy rock premsesii biz sana böyle mi yaptiiikk
Yazık adam konu sahibine "atacağım" dediği halde sözünü tutmadı herhalde.

Kız arkadaşının rahatsız olduğunu bildiği halde ve atacağım dediği halde atmadıysa yazık gerçekten İnsan böyle yapmamalı

Sevgilinin arkadaşının normal bir kız arkadaşı olsa hadi kıskandın diyelim de, sevgilinin arkadaşının sevilisinden ne istedin? gelsin kalsın... senin erkek arkadaşın kendi arkadasının kız arkadasına göz dikecek birisi mi? Eger oyle olduğunu düşünüyorsan zaten ayrıl o adamdan

Ben hiç kimseye güvenmem ne kadına ne erkeğe

Ama sorunlar bununla da bitmedi çok yogun çalışıyor buyuzden vakit ayıramıyor bana, ben ilgisizliğe gelemem sıkıldım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…