- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi rockprensesi
-
Niye öyle dedin kiBence sevgilin kovmaz bunlari. senden ayrilirsa senden kurtulur ve ev masrafini üçe bolerler. Bu senle sevgili kalmasindan daha kârlı
Ben de sordum ama yanıt vermediKonu sahibi son gelişmeler nedir ne oldu atıldılar mi carpildilar mini?
Aslında giriş yapıp gördüğü halde cevaplamamisBen de sordum ama yanıt vermedi
Atmadı sanırım hala pis adam.
Yazık adam konu sahibine "atacağım" dediği halde sözünü tutmadı herhalde.Aslında giriş yapıp gördüğü halde cevaplamamis
Eyyy rock premsesii biz sana böyle mi yaptiiikk
Aynen canım zaten kız evden gittiBen çok iyi anlıyorum seni ben olsam bende aşırı sinir olur hatta büyük kavgalar ederdim..bi çaresi olmalı bunun bence ya sevgilin bi süre başka yerde kalacak kız gidene kadar yada kızı gönderecekler evden
Kız evden gitti umarım birdaha dönmezAslında giriş yapıp gördüğü halde cevaplamamis
Eyyy rock premsesii biz sana böyle mi yaptiiikk
Şimdilik gitti umarım geri gelmezBen de sordum ama yanıt vermedi
Atmadı sanırım hala pis adam.
Sevgilinin arkadaşının normal bir kız arkadaşı olsa hadi kıskandın diyelim de, sevgilinin arkadaşının sevilisinden ne istedin? gelsin kalsın... senin erkek arkadaşın kendi arkadasının kız arkadasına göz dikecek birisi mi? Eger oyle olduğunu düşünüyorsan zaten ayrıl o adamdanKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Ben hiç kimseye güvenmem ne kadına ne erkeğeSevgilinin arkadaşının normal bir kız arkadaşı olsa hadi kıskandın diyelim de, sevgilinin arkadaşının sevilisinden ne istedin? gelsin kalsın... senin erkek arkadaşın kendi arkadasının kız arkadasına göz dikecek birisi mi? Eger oyle olduğunu düşünüyorsan zaten ayrıl o adamdan
Ama sorunlar bununla da bitmedi çok yogun çalışıyor buyuzden vakit ayıramıyor bana, ben ilgisizliğe gelemem sıkıldım ondanKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Gerçek oldugumu nasıl kanıtliyim ki neden fake olayım derdimi açtım burdaBu arkadaşın fake olduğunu düşünen tek kişi ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?