- Konu Sahibi rockprensesi
-
Ben rahatsız oldugum için o rahatsız zaten benim için gönderecekTahammül edebiliyor olabilirsiniz, buna hiç kimse bir şey yapamaz. Bunun çözümü forum sayfaları değil, sevgiliniz. Bütün top sevgilinizde. Bizi tahammül edemediğinize, kızın nasıl geniş olduğuna falan ikna etmeye çalışacağınıza sevgilinizi ikna etmeniz lazım. Gerçekten rahatsız olan adam bir şeyler yapardı çünkü.
Hanımefendi sizi bişeye ikna etmeye çalışmadım banane senden, ben insanların düşüncelerini sordum sadece. Kendini nimetten saymaTahammül edebiliyor olabilirsiniz, buna hiç kimse bir şey yapamaz. Bunun çözümü forum sayfaları değil, sevgiliniz. Bütün top sevgilinizde. Bizi tahammül edemediğinize, kızın nasıl geniş olduğuna falan ikna etmeye çalışacağınıza sevgilinizi ikna etmeniz lazım. Gerçekten rahatsız olan adam bir şeyler yapardı çünkü.
Kız evden gidene kadar Sevgilimle konuşmuycam :)))Kizi evden atamazsa ne olacak
Kız evden gidene kadar Sevgilimle konuşmuycam :)))
Dogru diyosun o kıza değilde başka kızlara bırakmış oluyorum. Demekki o kızdan şüphelenmiyorumAma sen konuşmazsan kiza sevgilini bırakmış olmaz misin
Dogru diyosun o kıza değilde başka kızlara bırakmış oluyorum. Demekki o kızdan şüphelenmiyorum
Haklısın bir bilsen herseyi nasıl dert ediyorum kalbim mezarKiz sen herkesten supheleniyorsun
Herkesi bu kadar dusunmeyi birak bence
Her sey olacagina variyor bu kadar dusunursen zaten o olaylari kendine cekersin
Haklısın bir bilsen herseyi nasıl dert ediyorum kalbim mezar
Beni gerçekten seviyorsa kızı evden atsın aksi taktirde art niyet ararım demekki onlardan rahatsız değil böyle bişeyi asla kabul edemem haksız mıyım30 yasina boyle dusunerek gelmissin zaten bi de tersi şekilde davran bakalim
Belki her sey daha guzel olur
Beni gerçekten seviyorsa kızı evden atsın aksi taktirde art niyet ararım demekki onlardan rahatsız değil böyle bişeyi asla kabul edemem haksız mıyım
Kız bende diyorumki eger konuşup onları göndermezse beni sevmiyor demektirSen hic verilen cevaplari okumuyorsun ya hep kendi istedigin gibi cevapliyorsun aschaakak
Kizi kiskanabilirsin tamam ama kiza karsi bu sekilde hitap edemezsin bacim bilmiyorum belki trollsun insallah oyledir cunku buna inanmak istiyorumama degilsen de
kizi yargilayamazsin
Ailesine laf atamazsin
Sevgilisinin evinde kalmasi normal
Cok rahatsizsan da sevgilim ev arkadaşıyla konusur durumu anlatir kizin ne zaman gidecegini ogrenir ev arkadasi kizla yasamaya baslayacaksa da ona gore planini yapar
Ne günlere kaldık eyyyy eyyy yarabbimKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Kız bende diyorumki eger konuşup onları göndermezse beni sevmiyor demektir
Sence bahane mi arıyorum bilmiyorum.. Sence bu ayrılma sebebi olamaz mıKiz belki de sen sevmiyorsun
Surekli atmazsa ayrilirim diyorsun
Asdghjk koptumBencede ayrilin. Yolun basinda adamin hayati kurtulsun.
Sence bahane mi arıyorum bilmiyorum.. Sence bu ayrılma sebebi olamaz mı
Çözüm yolunu buldum evden atmazsa beni kaybedecekBence bu olsa olsa sevgilinin basinin etini yeme sebebi olur agashska
Ben olsam arada yaninda kalirdim zaten ama senin ailen duzgun oldugu icin sen kalamazsinbilmiyorum cozum yolu ne bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?