Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

Ben rahatsız oldugum için o rahatsız zaten benim için gönderecek

Hanımefendi sizi bişeye ikna etmeye çalışmadım banane senden, ben insanların düşüncelerini sordum sadece. Kendini nimetten sayma

Dogru diyosun o kıza değilde başka kızlara bırakmış oluyorum. Demekki o kızdan şüphelenmiyorum

Kiz sen herkesten supheleniyorsun
Herkesi bu kadar dusunmeyi birak bence
Her sey olacagina variyor bu kadar dusunursen zaten o olaylari kendine cekersin

Beni gerçekten seviyorsa kızı evden atsın aksi taktirde art niyet ararım demekki onlardan rahatsız değil böyle bişeyi asla kabul edemem haksız mıyım

Sen hic verilen cevaplari okumuyorsun ya hep kendi istedigin gibi cevapliyorsun aschaakak

Kizi kiskanabilirsin tamam ama kiza karsi bu sekilde hitap edemezsin bacim bilmiyorum belki trollsun insallah oyledir cunku buna inanmak istiyorum ama degilsen de
kizi yargilayamazsin
Ailesine laf atamazsin
Sevgilisinin evinde kalmasi normal

Cok rahatsizsan da sevgilim ev arkadaşıyla konusur durumu anlatir kizin ne zaman gidecegini ogrenir ev arkadasi kizla yasamaya baslayacaksa da ona gore planini yapar

Kız bende diyorumki eger konuşup onları göndermezse beni sevmiyor demektir

Ne günlere kaldık eyyyy eyyy yarabbim

Sence bahane mi arıyorum bilmiyorum.. Sence bu ayrılma sebebi olamaz mı

Bence bu olsa olsa sevgilinin basinin etini yeme sebebi olur agashska

Ben olsam arada yaninda kalirdim zaten ama senin ailen duzgun oldugu icin sen kalamazsin bilmiyorum cozum yolu ne bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…