- 16 Haziran 2011
- 16.083
- 70.252
- 798
Adamı bilirkişi kabul edip, paylaştığınıza göre kendisi hakkında da bilgi edinmişsinizdir herhalde.İlişki seceresini bilmiyorum tabi ki:) Ama bazı videolarında geçmiş ilişkilerinden bahsediyordu, merak ettiyseniz siz araştırın bizle de paylaşın, makbule geçer.
ben bu adamı ilk gördüğümde kesin iibf mezunu bi piyasa adamıdır demiştim cidden de öyleymiş. bi şekilde ilişki muhabbetlerinde para olduğunu fark edip bu alana yöneldiğini düşünüyorum. verdiği tavsiyelerin çoğu 1980 ler döneminden kalma. papatyalarım sizi yedekte tutan erkeğe şu mesajı atın diyor mesela ama mesaj o kadar komik kiİlişki seceresini bilmiyorum tabi ki:) Ama bazı videolarında geçmiş ilişkilerinden bahsediyordu, merak ettiyseniz siz araştırın bizle de paylaşın, makbule geçer.
Piyasadaki çoğu llişki koçları alaylı zaten. Sadece psikolog olanlar var. Onlarda zaten psk. Diye yazıyorlar. Her tavsiyesi super wow demedim zaten. Siz yararlı bulmazsınız ben bulurum bu tamamen tercih meselesi. Seçmece yapıp bana uyanları alıyorum. Sonuçta burada da tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Sadece psikolog, terapist vs yazanlar yorum atmıyor.ben bu adamı ilk gördüğümde kesin iibf mezunu bi piyasa adamıdır demiştim cidden de öyleymiş. bi şekilde ilişki muhabbetlerinde para olduğunu fark edip bu alana yöneldiğini düşünüyorum. verdiği tavsiyelerin çoğu 1980 ler döneminden kalma. papatyalarım sizi yedekte tutan erkeğe şu mesajı atın diyor mesela ama mesaj o kadar komik ki
kendi alanında tutunamayan herkes ilişki koçu falan olup parayı bulma peşinde
Hayır bu görevi size vermeyi düşündüm:) Bilirkişi kabul eden bir yazım sözüm yok, ilişki koçu olduğunu belirttim sadece. Bu videoyu yararlı bulup paylaştım. Bu kadar. Kendi tecrübelerime adamınkilerden daha fazla ehemmiyet veriyorum. Bilirkişi benim dermişimAdamı bilirkişi kabul edip, paylaştığınıza göre kendisi hakkında da bilgi edinmişsinizdir herhalde.
ya vegan arkadaşa bende kızdım ama konu sahibi bana da biraz konunun rotasını bile isteye güncelledi gibi geldi. ben basur hikayesine inanmadım. ya gitti sevişti çoktan ya da adam ehhh dedi şutladı. not: adam sevişir de tuta tuta totosunu, böyle adamla hangi kadın sevişirYeterince azgin bir erkek gerekirse hemoroidini tuta tuta sevisir ama sevisir ahshdhd
Ya siz kimsiniz pardonMüslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
Konu sahibinin cok sevisesi var da temele oturtamiyor. Yapsin kurtulsun ne diyeyimya vegan arkadaşa bende kızdım ama konu sahibi bana da biraz konunun rotasını bile isteye güncelledi gibi geldi. ben basur hikayesine inanmadım. ya gitti sevişti çoktan ya da adam ehhh dedi şutladı. not: adam sevişir de tuta tuta totosunu, böyle adamla hangi kadın sevişir
yılların şeysi gibi bişey dedi, 38 yıl kadarKonu sahibinin cok sevisesi var da temele oturtamiyor. Yapsin kurtulsun ne diyeyim
Pardon da neden böyle bir şey yapayım,ya vegan arkadaşa bende kızdım ama konu sahibi bana da biraz konunun rotasını bile isteye güncelledi gibi geldi. ben basur hikayesine inanmadım. ya gitti sevişti çoktan ya da adam ehhh dedi şutladı. not: adam sevişir de tuta tuta totosunu, böyle adamla hangi kadın sevişir
Valla ben 35 yasindayim, konu sahibiyle yasitiz. Bu yasima kadar sevismemis olsam o adami uc gun evden cikartmazdim da iste hemoroidi varmis ahshdhdyılların şeysi gibi bişey dedi, 38 yıl kadaryapsın kurtulsunda baka yapamıyor, öyle hemende iyileşmez ameliyat falan oluyorlar bildiğim. 38 yıl olacak 39 yıl
Ben öyle hissettim, sizin şu an histerik gülmenizde onu destekliyor gibi. Konuya yazdığınız tüm mesajları okudum, masal gibi okudum , insanların detaylı özenli tüm yorumlarına bile saygı duymadan çatçut yazmışsınız.Moraller bozuk farkındayım sebebini bilemem, ya basurdur, ya da karşılık alınmayan mesaj, zaman kaybetmeyin her ne ise, yani bence kaybedecek zamanının yok. Hayat kısaPardon da neden böyle bir şey yapayım,Ama size tanıdık geliyorsa kendinizden haklısınız.
Siz hariç burdaki herkese saygı çerçevesinde mesajlarımı yazdım.Lakin dikkat eksikliğiniz olsa gerek ki çok ciddi bir problem yanlış okumuşsunuz.Ben öyle hissettim, sizin şu an histerik gülmenizde onu destekliyor gibi. Konuya yazdığınız tüm mesajları okudum, masal gibi okudum , insanların detaylı özenli tüm yorumlarına bile saygı duymadan çatçut yazmışsınız.Moraller bozuk farkındayım sebebini bilemem, ya basurdur, ya da karşılık alınmayan mesaj, zaman kaybetmeyin her ne ise, yani bence kaybedecek zamanının yok. Hayat kısakıpss
Ayyyy konudaki doktor beyin sayesinde gülüyoruz ama çok pis bir şey hemoroid, benim de bir arkadaşımın vardı ilk gebeliğinde oluşmuş, dönem dönem çok acı çektiği zamanlar oluyordubenim yakın bir arkadaşım bu sorunla mücadele ediyor ergenliğinden beri. kendisi bi de ölü beyazı ve hassas ciltli. atak dönemlerinde tamamen soyunup üstünde bir gecelik giyerek koltuğun koluna domalmış şekilde birkaç gün yaşamak zorunda kalırdı. bir gün ziyaretine gittiğinde koltuğun kolundan "ooooo hoşgeldin!" diye beni karşılamıştı.
belki adam da böyle yapıyordur..................................
Ayyyy konudaki doktor beyin sayesinde gülüyoruz ama çok pis bir şey hemoroid, benim de bir arkadaşımın vardı ilk gebeliğinde oluşmuş, dönem dönem çok acı çektiği zamanlar oluyordu
Benim cinsellikle alakalı ağır travmalarım var.Taciz vs gibi hikayelerim var.Bence gitmeyin ve kimseyle evlenmeden seks yapmayın.
“Evlilik öncesi sekse karşı değilim.” deseniz bile, 34 yaşına kadar seks yapmamış birinin seks yapıp ayrıldıktan sonra pişman olacağına %99 eminim.
Yaşıtız, bana 1 ay beklemek bile saçma geliyor. 30 küsür yaşında insanların kafe buluşmalarından öteye gitmeyen ilişkileri de saçma geliyor. Ben yaptığım hiçbir seksten pişman olmadım ama hayata bakış açılarımız inanılmaz farklı. Ben evlenmeyi hiç istemeyen, seks yapacaksam o seksin zevkini, aşık olacaksam o aşkın tadını yaşamak isteyen biriyim. 3 ay sonra ne olur, 5 yıl sonra ne olur diye düşünmem.
Siz evlenmek istiyorsunuz ve eğer bu adamla seks yapıp evlenmezseniz pişman olacaksınız. Yine de siz bilirsin tabii ki.
Benim cinsellikle alakalı ağır travmalarım var.Taciz vs gibi hikayelerim var.
Yanlış bilgilerim de var.Terapi ile aşmaya çalışıyorum ve şu an o süreçteyim.
Tanımadan ,emin olmadan cinsel birliktelik kurmak istemem .
Hoş tanısam da korkularımı yenmem lazım.
Bunu da destekle aşacağıma inanıyorum.
İşin dini boyutunu yazmış bazı arkadaşlar ama ben öyle düşünmüyorum.
Benim cinsellikle alakalı ağır travmalarım var.Taciz vs gibi hikayelerim var.
Yanlış bilgilerim de var.Terapi ile aşmaya çalışıyorum ve şu an o süreçteyim.
Tanımadan ,emin olmadan cinsel birliktelik kurmak istemem .
Hoş tanısam da korkularımı yenmem lazım.
Bunu da destekle aşacağıma inanıyorum.
İşin dini boyutunu yazmış bazı arkadaşlar ama ben öyle düşünmüyorum.
Seks yapıp evlenirsen pişman olursunuz,diye bir cümle kurmuştunuz.İyi de ben böyle bir şey demedim ki, dediğim şey tamamen farklıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?