- 11 Aralık 2018
- 41.988
- 260.902
- 598
Hiç bişe olmaz. Muhtemelen ilkinde beceremeyeceksin zaten çok anlam yüklediğin için.Ben hayır demiyorum,sonra diyorum.
Evine gitsem belki hiç bir şey olmayacak ama ben kendime güvenmiyorum.Adam rahat dırdau ben duramam gibi geliyor.34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Bizim yaşadığımız çevre ve forumdaki çoğu kadının yaşadığı çevre arasında yaklaşık 100 yıllık bir fark var çünkü.Başka bir yorumda 3 ay cinsellik beklentisiyle yaklaşmamalı erkek yoksa şöyledir böyledir diye bir yazı gördüm. 3 ay boyunca flörtüm bana cinsellikten uzak duracak şekilde yaklaşsa cinsel problemi olduğunu düşünürüm valla o kadar beklemezdim bile flörtü keserdim.
1 aylık sevgiliye hemoroidini gösterip krem sürdürme sahnesi canlandı gözümde
Geçen buluşmamızda da beti benzi atıktı.Çok canım yanıyor mutlu ,sırf seni göreyim diyw geldim dedi.1 aylık sevgiliye hemoroidini gösterip krem sürdürme sahnesi canlandı gözümde
Ay tövbe estağfurullah hastalıkla dalga geçtiğimden değil hastalıklarla dalga geçmem ama adamın sebebi komik geldiGeçen buluşmamızda da beti benzi atıktı.Çok canım yanıyor mutlu ,sırf seni göreyim diyw geldim dedi.
Ne olduğunu söylemedi ama anlamıştım.Yürürken zorlanıyordu.
Doktor kendisiAy tövbe estağfurullah hastalıkla dalga geçtiğimden değil hastalıklarla dalga geçmem ama adamın sebebi komik geldi
Giderseniz eli boş gitmeyin kremi bitmişse alın bari :)))
1 aylık sevgiliye hemoroidini gösterip krem sürdürme sahnesi canlandı gözümde
Bir hemoroide krem surmek olmasa da alerjisi nedeniyle duşta kese atmisligim var yalniz cok saapmasakEvine çağırma nedeni hemoroidine krem sürdürmek miymiş
Konu baglaminda okuyup arkadasinizi erkek sandim ve gecelik giyme detayinda error verdim bir surebenim yakın bir arkadaşım bu sorunla mücadele ediyor ergenliğinden beri. kendisi bi de ölü beyazı ve hassas ciltli. atak dönemlerinde tamamen soyunup üstünde bir gecelik giyerek koltuğun koluna domalmış şekilde birkaç gün yaşamak zorunda kalırdı. bir gün ziyaretine gittiğinde koltuğun kolundan "ooooo hoşgeldin!" diye beni karşılamıştı.
belki adam da böyle yapıyordur..................................
Üniversitede iken muhafazakar aile kızı olan arkadaşım muhafazakar bir yurtta kalıyordu.Sevgilisi ile cinsel ilişki yaşamış ve bu arkadaşı takip edip telefonlarına bakmışlar,gizlice.Söylediğin şuna benziyor. "Nasıl olsa onunla seks yaptın, benimle yapsan ne olur" bu ülkede bunu soyleyerek kaç kadına tecavüz ettiler. Biraz ağzından çıkanı duy!
Konu baglaminda okuyup arkadasinizi erkek sandim ve gecelik giyme detayinda error verdim bir sure
Hayır,sadece sebebinin makul olduğunu düşündüm.Konuyu yorumsuz takip ediyordum şimdi ne oldu ? Adam cinsellik yaşamak için değilde evde basur yüzünden daha rahat etmek için mi eve çağırıyormuş ? Basur bir adamla sevişilmez sanırım, kımıldamak bile istemiyordur adam atletik hareketler imkansız. Netice olarak konu sahibi mutlu oldu herhalde adam sevişemeyecek, istesede acılar içinde yapamaz, eve gitmekte mahsur yok gibi görünüyor. Gerçi bana üzüldü gibi geldi ; ) Sevişmek istiyor gibi anlamıştım okuduklarımdan. Size neden trip atıyor o kısmını hiç anlamadım, basurum ama eve gelmiyorsun minavlinde ise nereden bilebilirsiniz ki ?
Bunların çoğu da sürtünen bakire tayfasürtününce hiçbir şey olmuyor çünkü
Şimdi bir şey yazacağım daLevel yükseltmeyim
Evet çok sevimliyiz, teşekkürlerne kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)
p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.
ne kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)
p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.
Yeterince azgin bir erkek gerekirse hemoroidini tuta tuta sevisir ama sevisir ahshdhdKonuyu yorumsuz takip ediyordum şimdi ne oldu ? Adam cinsellik yaşamak için değilde evde basur yüzünden daha rahat etmek için mi eve çağırıyormuş ? Basur bir adamla sevişilmez sanırım, kımıldamak bile istemiyordur adam atletik hareketler imkansız. Netice olarak konu sahibi mutlu oldu herhalde adam sevişemeyecek, istesede acılar içinde yapamaz, eve gitmekte mahsur yok gibi görünüyor. Gerçi bana üzüldü gibi geldi ; ) Sevişmek istiyor gibi anlamıştım okuduklarımdan. Size neden trip atıyor o kısmını hiç anlamadım, basurum ama eve gelmiyorsun minavlinde ise nereden bilebilirsiniz ki ?
Gene mi sen be öfff vaaz vermekten bıkmadın kimse s#kine takmıyor seni anlaMüslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?