Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Haaaa sen ondan ahahahahaah kız adamı kendi evinde yatağa atacağından korktun bizde adamın günahını aldık

Aklima ayagim dizime kadar alçıdayken sevişmem geldi. yani aslinda garip degil alçi uzun sure kalacakti sonucta ne yapacagiz baska
Ben kasigimdan kitle alinip 10 cm aciklik varken ustunde gazli bez tamponlarla yapmistim ahshd "yavas, yavas" diye diye.
Halbuki on gun beklesem operasyon yeri iyilesecek ama iste insan bekleyemiyor ahshdhd

Neyse diz yine iyiymis, ya kasigina kadar olsaydi evlerden ırak

Adamcagiz hemoroidiyle sevismis, cok mu

Yürü git dedik hala burda ya

Anam ne acelen vardı ya hu ameliyatlı ameliyatlı

adamin dedigi seylerin tamaminin tersini yaptim aşk hayatimin hep maşallahı oldu:)
hic sevmem gereksiz gizemi, hislerimi göstermemeyi. tam tersi bence erkekler neşesi, enerjisi çok yüksek, farkli farkli konularda bıcır bıcır saatlerce konuşabilecegi, kendisi açıp hisleri hakkinda kolayca konuşan kadınlara aşık oluyorlar.
bence herkes oldugu gibi olsun, kendisini oldugi haliyle seven birini bulsun. adam bana aşik olsun diye az konuşsam evlenince pisman olmayacak mi bu adam, ya da gizlediğim- olmadigim biri gibi gösterdiğim konularda "degisti" demeyecek mi?
en iyisi şeffaf olmak, oldugun gibi olmak

bunu dediğin için aklıma 6. ay kınası geldi. ve şu anda adamı basur acısı çekerken şu şekilde oturduğunu hayal ediyorum:

Eki Görüntüle 3604903
Ahahahah ay iki saat once adama eve kiz atma pesinde muamelesi yaparken simdi hemoroidini konusuyoruz ya gercekten plot twist diye ben buna derim

Vallahi benimde sizin tam tersiniz oldu.
Çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eski eşime her konuda açık oldum, her şeyi paylaştım. Enerjim yüksekti, paylaşıma önem verdim, duygularımı ilk günden gösterdim, taktik vs yapmadım ilk günden açık oldum neysem o oldum.

Sonuç ne oldu biliyor musunuz, adam evlendikten sonra bir değişti. Aldattı, kandırdı, içinden kötü, manipülatif, açık arayan biri çıktı. Ve günün sonunda ona güvenip anlattığım tüm her şeyimi başkalarına aktardı. Beni arkamdan vurdu yani. Yetmedi dilekçelerde ağır iftiralar attı.

Evet herkes olduğu gibi olmalı. Ama karşına eğer narsist, kötü, manipülatif bir adam gelirse diye önce sağlamasını yapacaksın. Önce her şeyini paylasmayacaksın. Adam sana o güveni verirse sonra olduğun gibi olursun. En azından ben artık böyle düşünüyorum. Sütten ağzım çok yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. Duygusal biri olduğumu gösterdim, beni zayıf biri sandı. Şimdi tabi benim ne kadar güçlü olduğumu anladı ama zamanında duygularımı gösterdim diye zayıf, saf sanıldım.

Sizin şansınıza karşınıza iyi kişiler çıkmış veya siz akıllı davranıp süreçte narsistleri elemişsiniz. Çoğu kadın ilgi, alaka karşınızda süt dökmüş kedi gibi oluyor. Hemen duygu oluşturup sonra çok üzülüyor. Bende eski eşime hemen duygu oluşturmuştum maalesef. Dediğim gibi sizin gibiydim ama şimdi boşanınca karşıma biri çıkarsa daha farklı bir yol izleyeceğim. Çünkü ikinci bir çöküş yaşamak istemiyorum. Dilekçelerdeki iftiraları okutsam halime üzülürdünüz. Bende gardimi baştan alayım iyi biri karşıma çıkarsa zaten dediğiniz gibi davranılır. Yoksa bende neysen o olma taraftarıyım ama artık günümüz erkeklerinin çoğu bunu hak etmiyor. Hak edeni bulmak için önce kötü olanları elemek lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…