Sevgilimin kötü sözleri

minikkelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
3.522
2.160
248
Merhaba arkadaşlar, çok güzel giden bir ilişkim var. Fakat dün akşam Facebook'tan biri beni ekledi, o da Anasayfada görmüş. Kim lan bu adam yazdı. Lan mı? Yazdım. Kim diyorum falan deyince meslektaşım olduğunu söyledim. Adam beni Facebook'taki çalışanlar grubundan eklemiş. Bir eğitim etkinliği vardı sanırım dikkatini çekti bir şey falan soracak. Neyse işte, sil onu kırmayayım bi taraflarını dedi. Sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun dedim. Kim mi oluyorum???? Yazdı. Evet dedim. Cevap gelmedi 2 saat. En sonunda da ben yatıyorum yazdı. Cevap vermedim. Bugun de Günaydın yazdı, yine cevap vermedim yazacak mısın yazmış demin.... Çok kibar bi insan ama o bi taraflarını kırarım lafına, lan diyişine çok takıldım... Birkaç gün konuşmamayı düşünüyorum sizce napmalıyım, tavrım nasıl olmalı... İlk kez bu lafları duyuyorum şoktayım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada aileler tanışıyor.. Ciddi bir ilişkimiz var ...

Ne kadar zamandir birliktesiniz? Bence de bir sure konusmayin. Kirarim bi taraflarini ne demek?

iş arkadaşın seni face bi gruba ekledi diye bi taraflarını kıracaksa evlenince işin var demekki

genelde gözlemlediğim erkekler evlenene kadar gerçek kişiliklerini gayet güzel saklayabiliyor

bence bi kaç gün soğuk davranmakla iyi edersin

En doğrusunu yapıyorsunuz. Ne kadar aşağılayıcı bir üslupla konuşmuş erkek arkadaşınız. Bir müddet kendi haline bırakın burnu sürtsün.

İş arkadaşım değil, facebook'ta grupta görüp eklemiş. Tanımıyorum ben de yani. Tanımadıklarınla konuşma falan dese tamam ama üslup 😫

hıım yanlış anladım o zaman, keşke eklemeseymişsin ama böyle konuşması gerekmezdi dediğin gibi

Erkekler is ciddiye bindikce gercek yuzlerini gostermeye basliyorlar.. yol yakinken farketmeniz iyi bile olmus sanki

Oysa hep babamdan şikayet ederim çünkü şiddet gösterir bize. O da biliyor bu konuda yaralı olduğumu.. Yıllardır depresyonda olduğumu.. Buna rağmen bu kelimeyi kullanabildi ya hayretim daha da arttı

En doğrusunu yapıyorsunuz. Ne kadar aşağılayıcı bir üslupla konuşmuş erkek arkadaşınız. Bir müddet kendi haline bırakın burnu sürtsün.

Öyle yapacağım.. Hiç beklemiyordum.. Üstelik hep söyler asla bir kadına el kalkmaz, bağrılmaz diye.. Peki ya bu üslup? 😏

Öyle yapacağım.. Hiç beklemiyordum.. Üstelik hep söyler asla bir kadına el kalkmaz, bağrılmaz diye.. Peki ya bu üslup? 😏

Ben bu tarz üslubu şiddetle eş değer tutarım. Konuşarak dövmüş erkek arkadaşınız sizi bir nevi. Ayrıca insanız hepimiz konuşarak anlaşırız doğru düzgün kelimeler kullandı da siz mi anlamadınız. Dediğim gibi biraz soğuk davranın anlasın hatasını baştan yüz verirseniz ilişkide saygı kalmaz.

Erkek arkadasiniz pek uyanikmis dogrusu...

Bakmis ki soyleyis tarzi cirkin, kendince hakliyken haksiz duruma dusmus...

Hemen yapmis manevrasini, 'kim oluyorsun' demenize takilmis...

Ustelik siz uslubuna istinaden soylemissiniz bunu, yoksa onun hayatinizdaki varligini sorgulama da yok ortada...

Hatali olan kendisiyken susmus iki saat, yapmis tavrini...

Nasil konusacagini bilmemesi, pasif agresif olmasi bir yana...

Bu adam tartismalarda siz tamamen hakli olsaniz da lafi evirir cevirir haksiz cikarir sizi...

İlk konusmanizda sizden hesap sorar tarzda ve siddet icerikli konusmasinin cirkinliginin yani sira hatasini kabullenmeyi de ogretin bu adama...

Yoksa o her istedigini yapar, soyler, siz de kendinizi yer bitirirsiniz...

İş ciddiye binince derebeylik taslayan bir erkek modeli daha. Ben dımdızlak ortada bırakırdım, burun sürtmekle uğraşamam üff.

Son düzenleme:
Benim anlamadigim tanimadiginiz birini niye eklediniz ki?

Simdi ben de elin adamini eklesem erkek arkadasim niye ekledin diye bir saat konusur.

Saygisizlik yapmasini gerektirecek bi'sey yok o ayri konu bence konusmayin ya da duzgunce konusup bi'sure gorusmesek iyi olur falan deyin burnu surtsun.

Baya iyi yapmışsınız bence imreniyorum sizin gibi hatunlara

Cnm ii yapmissin buna izin verirsen dozu daha da arttirir bnm esimin arkadasi nisanlisina senin dili keserim bacaklarini kirarim gibi msj atmis olay ne bilmiorum kiz nisani atti

Size daha dun yasadigim bir diyalogtan ornek vereyim:
Erkek arkadasimla normalde mesajlasmayiz nerden ciktiysa yazasi tuttu.
Ben de soyledigi seye "hadi canim, yok artik! inanmam" manasinda "hadi ordan" yazdim.
Gelen yanit "yazarken kabalasmak ne kadar kolay degil mi? Lan i unutmussun" idi, yerin dibine girdim, oyle utandim ki...

Demem o ki anlayana uyari ise yariyor, anlamayan da "bacaklarini kirarim" seklinde daha da dayilanarak konusma curetini gosterip terbiyesizliginin doruklarinda geziniyor.

Muhtemelen arayacak, ona siddet gordugum icin hassasim vs demeyin, kimle nasil konusacagini bilmesi gerekirdi... Tekrarladiginda tavrinizin birkac gun susmakla sınırlı olmayacagini ve bu kadar yumusak davranmayacaginizi kesin bir dille belirtin.
Konusmasina nezaket kurallari geregi degil, saygidan oturu dikkat etmeli.
Siz onun askerlik arkadasi degilsiniz.
Hele hele eve alinmis bir masa gibi bacaklarinizin kirilacagini soz konusu edebilecegi bir esya/mal hic degilsiniz!
Haddini bilsin!

Ozur diledigi an kavgaci bir uslup takinmayin fakat hemen kabul edip bunu cok da onemsememis biri izlenimi olusturmayin ki hatalarindan ders almayi ogrensin.

Bence Kiskandigi Icin Oyle Yapti...Bazi Erkekler Kiskaninca Sinirlenir..Boyle Birsey Olmus olabilir.. Ama lan Falan Demesi..kotu olmus..Bence birkac Gun konusma..Eger seni seviyorsa pesinden kosar zaten..birbirinizin ustund cok gitmeyim cnm :)

erkek arkadaşın kızmakta haklı, ama kızdığında da saygıyı elden bırakmamalıydı.
madem ilişkiniz çok güzel gidiyor,o halde biraz daha sinirlendirecek hallerde bulunmaya devam edin.
evlenmeden ne kadar ileriye gidiyor emin olun.
şiddete meyilli olup olmadığını anlamadan kesinlikle evlenmeyin.
şu an soyledikleri konusunda da tavrınızı koruyun.
bu arada facebookta kadın veya erkek tanımadıklarınızdan gelen teklifleri de reddetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…