Sevgilimin kötü sözleri

Konuşma tarzı kötü ancak kim olsa sinirlenirdi. Tanımadığınız biri ekliyor ve siz kabul ediyorsunuz. Sinirlenmesi normal ancak bu şekilde konuşmamalıydı bana göre de siz haksızsınız her ne olursa olsun.

kaba konuştuğu kesin ama tanımadığı birini face den eklemek bana göre yanlış yani karşıdakini niyeti ne belli değil birşey sormak için eklemek gerekir mi saçma..

Evet aynen öyle teşekkür ederim yorumunuz için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet üstelik buraya sadece kim oluyorsun yazmışım ama ona "kim oluyorsun da ni tarafımı kurmakla tehdit ediyorsun" yazmıştım... Çok belli yani o sözün şahsa değil de lafa oldugu. Yorum için teşekkürler

Önceki bir cevapta yazmıştım düzgünce söylese silerdim. Üsluba takıldım..

Evet şimdi böyleyse..

Evet çok doğru.. Bir an sinirine hakim olamadı ama olmalı.. Teşekkürler yorum için 😊

Adam bir şey falan sorar kabul edeyim dedim hem zaten ters bir şey söylese engellerim çok sorun değil diye düşündüm.. Beni hiç üzmedi bugüne kadar.. Şaşkınım.. Bir anlık tepki işte ama alttan almayacağım tabii...

Kesinlikle bu tavrınızdan ödün vermeyin.
Konuşmayın gerekirse. Aklı başına gelince açıklamanızı yaparsınızç
Çok kızıyorum böyle şeylere,iş ciddiye binince ağızlarına geleni söylüyorlar.
Ama sen bu tavını koru. İlerde daha fenasını da der susarsan.

Canım benim sevgilinin üslubu çok yanlış olmuş ve çok talihsiz kelimeler kullanmış sana karşı. Ama bu bir anlık bir olay, diğer zamanlarda böyle olmadığını söylüyorsun :26: İnsanların eşref ve eşşek satleri olur derler ya,belki çok gergin bir anına denk gelmiştir , bu duygu yoğunluyla aşırı kıskançlık yapmıştır. Elbetteki bunları söylememeliydi kesinlikle ama belki o da pişman olmuştur. Hemen yelkenleri suya indirme ama bence yavaş yavaş da sakinleş

Burada evet haklisin vs diyen kızlarımıza soruyorum aynısını erkek yapsa cogunuz Allah belanı versin bile dersiniz valla.

Evet lan demek kaba. Sokak ağzını iliskiye katmak yanlış. Ama insanlar sinirlenince kendilerine hakim olamıyor olabilir. Belki erkek arkadasinın bu yonde bir sorunu vardır. Bunu istediğin kadar küssen yine yasamaya devam edersin.

Kısa çözümler yerine olaylara dıştan bakmayı dene. Empati yap. Tanımadığınız adamın teklifini kabul etmenin hata oldugunu kabullen mesela ilk once. Sonrasında da bak bakalım erkek arkadasın sinirlenince gozu hic birşeyi görmeyenlerden mı? Eger öyleyse kuslukle geçmez bu. Kendimden biliyorum. Yardım alması gerekir ki yarın obur gün o sınır anında kafanıza birsey patlatmasin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insan sadece öfkeliyken kendisi gibi davranir. demek ki kibar biri degilmis kibarlari oynuyormus. zaten flort doneminde kaba davranacak hali yok seni elde etmesi lazim. elde ettkten sonra rahata erip kendisi gibi davranmaya baslayabilir.

kızlar, cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım. öylesine söylemiş, lafta.. öyle bir şey yapacağı için değil yani.. artık daha dikkatli olacağını söyledi... olayın üzerinden 18 gün geçti, sorun yaşamadık.. umarım böyle devam eder.. güveniyorum...

Sindi önlemini almazsaniz ilerde daha kötü konusmaya baslar , cok iyi etmissiniz cevap yazmamakla...

Bir kac gün tavirli kal , senle böyle konusmaya bidaha cesaret etmezsin.
Genelikle erkekler is ciddiye bindimi birden degisip boyle havalara giriyorlar..

Tavrin gayet yerinde olmus

ilerde yapabileceği şeyi ağzından kaçırmış

Takdiğiniz ve kendisine vermiş olduğunuz cevaplar ve de duruşunuz gayet yerli yerinde. Böyle devam edin, bu konu çok ciddi, biraz benim düşünmem gerek tarzında yaklaşın derim.

otokontrolü yok demek ki. bu bir çok konuda başına dert olabilir ve sadece bu kadarla kalmaz.

Tavrin gayet yerinde olmus

ilerde yapabileceği şeyi ağzından kaçırmış

Takdiğiniz ve kendisine vermiş olduğunuz cevaplar ve de duruşunuz gayet yerli yerinde. Böyle devam edin, bu konu çok ciddi, biraz benim düşünmem gerek tarzında yaklaşın derim.

öylesine söylemiş, lafta.. öyle bir şey yapacağı için değil yani.. artık daha dikkatli olacağını söyledi... olayın üzerinden 18 gün geçti, sorun yaşamadık.. umarım böyle devam eder.. güveniyorum... babasının da bu şekilde kırarım yolarım ederim falan gibi konustugunu ama annesine ya da başkasına kesinlikle zarar vermediğini söyledi, alınma ben öyle bir insan mıyım hiç tanıyamadın mı dedi.. yine de bu tarz konusmalardan hoşlanmadıgımı söyledim.. gerçekten de lafta, ve burnu da sürttü yeterince.. ki zaten çok hoş, kibar biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…