Sevgilimin kötü sözleri

Kac yasinda bu adam?

Uslup yanlış olmuş, üzülmekte haklsınız umarım tekrarlamaz ama siz de neden tanımadığınız birini ekliyorsunuz ki. hoş tanıdığınız biri de olabilirdi onun böyle sorması yanlış

Ben uzun zamandır yakınlığım olan erkekler dışındakileri bile asla eklemem, siz tanımadığınız adamı neden kabul ediyorsunuz hiç anlamadım keza erkek arkadaşım da böyle birşey yapsa çok büyük sorunlar çıkarırdım. Ha sorunuza gelecek olursak da haklısınız asla sizinle böyle konuşmamalı.

Erkek arkadasin kac yasinda canim?

Ne kadar zamandir birliktesiniz?

Erkekler is ciddiye bindikce gercek yuzlerini gostermeye basliyorlar.. yol yakinken farketmeniz iyi bile olmus sanki

ohhh evet arkadasim hemde nasil gösteriyorlar.. onu bana sorun siz.. is ciddiye bindikce sahiplenisleri artiyor ve bi süre sonra sizi mali olarak göruyor üstünüzde hükküm sürmeye kadar variyro is.. Bu konuda baya bi tecrübeliyim ne yazikki insan sevince katalnyior gözleri tehlikenin farkina varmiyorda is tehdite akdar varinca aciliyor gözler.. sakin ezdirmeyin bu konuda kendinizi.. nekadar sevsenizde hep fedakarlik eden siz olmayin olan size oluyor..

öküz bi de sabah hiç bişey yok gibi günaydın demişya laa...

Arkadaşım çok güzel yapmışsın tavrını koymakla tavrında kararlı ol sen lan demelerine faln bişey olmaz deseydin ilerde bunlar ooo büyür de büyürdü

teşekkür ederim canlarım, aramızda bir problem yok şuan... konu kapanalı çok oldu ve bir sorunla karşılaşmadım :)

bence de bir süre konuşmayın biraz burnu sürtsün.. belki bir daha böyle saygısızlık yapmaz..

bence sinirden söylemiş kıskanmış kızgın tepki vermiş affedilmicek kötü bir söz söylememiş benim 8 yıllık ilişkim boyunca okadar çok böyle sözler duydum ve bende çok söyledim insan bu söylüyor sinirlendiğinde ama önemli olan gerçekten affedilmicek bişey söylememek bence yeterli tepkiyi koymuşsun çokda uzatma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…