Sevgilimin Önceki Evliliğinden Borcu

Bence sorsun en azından vazgeçer, adam kandırıp evlenecek gibi çünkü yazık olacak
Kadının gerçeği söyleyeceğinin garantisi var mı ?
Bir de kadın adama , Sevgilin neden boşandığımız öğrenmek için beni aradı dese hiç hoş bir tablo olmaz.

Kadının gerçeği söyleyeceğinin garantisi var mı ?
Bir de kadın adama , Sevgilin neden boşandığımız öğrenmek için beni aradı dese hiç hoş bir tablo olmaz.
Olaylara göre adam zaten melek değil gibi en azından bu kız da ikna olur diye düşünüyorum.
Kadına sormasa da mutlaka gerçek boşanma nedenini öğrenmelisin zaten deli midir, dolu mudur ne belli

Birde adam sürekli borç ödüyor. Önceden kızın altınlarını çalarak borç ödemiş. Şimdi de 200.000 TL borcu var. Belli ki borç yapmayı seviyor. Artık neyin borcunu ödüeyorsa. Aman diyeyim konu sahibi. Dikkatli olun.

Olaylara göre adam zaten melek değil gibi en azından bu kız da ikna olur diye düşünüyorum.
Kadına sormasa da mutlaka gerçek boşanma nedenini öğrenmelisin zaten deli midir, dolu mudur ne belli
Adam melek mi şeytan mı orasını bilemem fakat bana doğru gelmiyor.
İlişkiler 2 kişiliktir , konu sahibinin ilişkide muhatabı kimse ona sormalı.

Bu toplumda kadinlar kolay kolay boşanıyor onu biliyorum. Boşanmaya geçtim kadinlar nişan atarken bile 40 kere düşünüyor kestirip atamiyor.
Başka kadının 1 ayda boşadığı adami yanima yaklaştirmam degil sevgili olacagim. Bu 1 aylik boşanmada adamin kusursuz olmasina ihtimal bile vermem, kim bilir neler yaptılar.

Ha %1 ihtimal adamın suçu olmayabilir de ama bir erkek için o minnacık ihtimale tutunup kumar oynayamazdim ben olsam.
Adam hiç evlenmemiş olsa kötü çıksa anlamayadim göremedim dersin ama başkasınin 1 ayda boşadigini bildiğin adam için maceraya gerek yok bana kalırsa. Erkek mi yok ya dolu.

Borcunu ogrendim dediginde gulen adamdan ayrilmamis konu acmis biraz arkamdan itin ayrilayim mi diyor :)
Ayrilsa o zaman ayrilirdi be tavukcum
30 40 bin gibi borcum var demiş sanırım adam yanlış okumadıysam .
Belki kredi cekmiştir kalan taksit miktarı o kadardır .

Borcunu ogrendim dediginde gulen adamdan ayrilmamis konu acmis biraz arkamdan itin ayrilayim mi diyor :)
Ayrilsa o zaman ayrilirdi be tavukcum
Eski evliliği yüzünden defalarca kavga ettik. Gülmesi borcun doğru olduğunu gösterir. O an gülünecek ne var desem de gereksiz bir kavga olacaktı. Şuanki fikrim kavgasız dövüşsüz bıçak gibi kesip atmak hanımefendi.

30 40 bin gibi borcum var demiş sanırım adam yanlış okumadıysam .
Belki kredi cekmiştir kalan taksit miktarı o kadardır .
Ama aciklamamis ki
Evet canim 200du ama 40 bin kaldi falan dememis
Aciklama yapmaya bile gerek duymamis
Ben boyle birini hayatimda tutmazdim sahsen
Kimbilir daha neler sakliyordur diye

Siz ikna edilmeyi bekliyorsunuz bence. Her şeye çata çat kavgayı basmışsınız zaten, şimdi sizi ne durdurdu? Ha bir eksik ha bir fazla sonuçta.

Ayrilacaginiz bir insandan medeni ayrilsaniz ne olacak ki? O an gereksiz bi kavga olacakti ama sonrasinda ayrilik olacakti
Su an halihazirda hala sevgilisiniz
Ucundan kiyisindan ayrilmayi dusunuyorsaniz siz bilirsiniz hanimefendi hayat sizin

Net en doğru karar, bir de zaten ortada 1 ayda yok altındı yok düğündü küfürleşerek gitmiş bir gelin var ya erkek tarafı bu kez sana çok temkinli yaklaşıp burnundan getirecekler gözümün önüne geldi de irkildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…