- 17 Temmuz 2021
- 8.319
- 26.208
- 498
Bence sorsun en azından vazgeçer, adam kandırıp evlenecek gibi çünkü yazık olacakSormayın , hoş olmaz .
Sevgilinize sorun acık acık , sizin muhatabınız sevgiliniz 3. kişiler değil.
Kadının gerçeği söyleyeceğinin garantisi var mı ?Bence sorsun en azından vazgeçer, adam kandırıp evlenecek gibi çünkü yazık olacak
En azindan konu sahibinin ayriligi kesinlesir kendi hayrina iyi olurKadının gerçeği söyleyeceğinin garantisi var mı ?
Bir de kadın adama , Sevgilin neden boşandığımız öğrenmek için beni aradı dese hiç hoş bir tablo olmaz.
Olaylara göre adam zaten melek değil gibi en azından bu kız da ikna olur diye düşünüyorum.Kadının gerçeği söyleyeceğinin garantisi var mı ?
Bir de kadın adama , Sevgilin neden boşandığımız öğrenmek için beni aradı dese hiç hoş bir tablo olmaz.
Alsın adamı karşısına çat çat sorsun .En azindan konu sahibinin ayriligi kesinlesir kendi hayrina iyi olur
En azindan konu sahibinin ayriligi kesinlesir kendi hayrina iyi olur
Borcunu ogrendim dediginde gulen adamdan ayrilmamis konu acmis biraz arkamdan itin ayrilayim mi diyor :)Alsın adamı karşısına çat çat sorsun .
Adamın verdiği cevaplardan tatmin olursa devam desin , cevaplar içine sinmezse bay bay desin yokuna baksın :)
Adam melek mi şeytan mı orasını bilemem fakat bana doğru gelmiyor.Olaylara göre adam zaten melek değil gibi en azından bu kız da ikna olur diye düşünüyorum.
Kadına sormasa da mutlaka gerçek boşanma nedenini öğrenmelisin zaten deli midir, dolu mudur ne belli
30 40 bin gibi borcum var demiş sanırım adam yanlış okumadıysam .Borcunu ogrendim dediginde gulen adamdan ayrilmamis konu acmis biraz arkamdan itin ayrilayim mi diyor :)
Ayrilsa o zaman ayrilirdi be tavukcum
Doğru cevabı alma olasılığıAdam melek mi şeytan mı orasını bilemem fakat bana doğru gelmiyor.
İlişkiler 2 kişiliktir , konu sahibinin ilişkide muhatabı kimse ona sormalı.
Eski evliliği yüzünden defalarca kavga ettik. Gülmesi borcun doğru olduğunu gösterir. O an gülünecek ne var desem de gereksiz bir kavga olacaktı. Şuanki fikrim kavgasız dövüşsüz bıçak gibi kesip atmak hanımefendi.Borcunu ogrendim dediginde gulen adamdan ayrilmamis konu acmis biraz arkamdan itin ayrilayim mi diyor :)
Ayrilsa o zaman ayrilirdi be tavukcum
Ama aciklamamis ki30 40 bin gibi borcum var demiş sanırım adam yanlış okumadıysam .
Belki kredi cekmiştir kalan taksit miktarı o kadardır .
Siz ikna edilmeyi bekliyorsunuz bence. Her şeye çata çat kavgayı basmışsınız zaten, şimdi sizi ne durdurdu? Ha bir eksik ha bir fazla sonuçta.Eski evliliği yüzünden defalarca kavga ettik. Gülmesi borcun doğru olduğunu gösterir. O an gülünecek ne var desem de gereksiz bir kavga olacaktı. Şuanki fikrim kavgasız dövüşsüz bıçak gibi kesip atmak hanımefendi.
Ayrilacaginiz bir insandan medeni ayrilsaniz ne olacak ki? O an gereksiz bi kavga olacakti ama sonrasinda ayrilik olacaktiEski evliliği yüzünden defalarca kavga ettik. Gülmesi borcun doğru olduğunu gösterir. O an gülünecek ne var desem de gereksiz bir kavga olacaktı. Şuanki fikrim kavgasız dövüşsüz bıçak gibi kesip atmak hanımefendi.
Net en doğru karar, bir de zaten ortada 1 ayda yok altındı yok düğündü küfürleşerek gitmiş bir gelin var ya erkek tarafı bu kez sana çok temkinli yaklaşıp burnundan getirecekler gözümün önüne geldi de irkildim.Eski evliliği yüzünden defalarca kavga ettik. Gülmesi borcun doğru olduğunu gösterir. O an gülünecek ne var desem de gereksiz bir kavga olacaktı. Şuanki fikrim kavgasız dövüşsüz bıçak gibi kesip atmak hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?