Sevgilimin öz bakimi:(

Ben renkli giyinirim yeşiller morlar kirmizilaaar, pembeler...
Hele elbiselerimm civil civil.
Eşimse hep boyleymiş, hala ayni. Esimi begeniyorum sade ama kaliteli gorunuş yapiyor.
Ben de önceden böyleydim cıvıl cıvıl giyinirdim ama şu son bir yıldır inanılmaz siyah ve grilere kaçıyorum beden acaba değişir miyim yine noldu bana böyle diyorum ayyy yaşlanıyor muyum yoksa

Giydikleri temiz değildir o zaman, arka arkaya 2 gün aynı kıyafeti giymek zor hiç değilse terlersin kokuşursun yani ... adam misk-i amber falan mı kokuyor
Ayy bazı insanlar var öyle aynı kıyafeti giyiyor üstüne üstlük kokuyor bir de ona parfüm sıkıyor daha da berbat oluyor

Aldığım değer ekonomik yetersizliklerden dolayı iyi ve yeni kıyafet giyememekle ölçülüyorsa gözümde geçerliliği yoktur zaten dışımı değil içimi seven insanları yanımda isterim ben de sadece

Kiyafette özbakim bence eskimis biseyi giymek?
Demekki anlasamamiz karsilikli isterseniz konumdan cikabilirsiniy
Ayrılmayı düşündünüz mü?Soğuma sebebiniz bununla sınırlı değil sanki.Temiz de olsa pis de,bakımlı da olsa bakımsız da olsa değiştiremezsiniz yani sanmıyorum o öyle biri.

amaci baska arkadasin. Londra/ Almanya ya da baska bir yer artik neresi olursa cikar amacli ilişkiler kuruyor gibi:)

Yırtık iç çamaşırı mı son 6 ay iç çamaşırına verdiğim parayı duysanız yırtık solmuş nefret ederim ama bak şunu ekleyeyim şuan yanımda 2 tane eşimin kalın çorabı var atmaya kıyamadım çok küçük delikleri var baya da pahalanmış kışlık çoraplar yazın köyde giyeriz dikeceğim diye getirdim yanıma ama konuya takılı kaldım

Valla bakış açınız farklı geldi. Maddiyat ayrı bir şey düzen, tertip, temizlik ayrı bir şey.. suya sabuna, iğne ipliğe bakar.. Bilemiyorum kırmak için yazmıyorum belki ironi yaptınız.

Iyyy çocukları bir kursa götürdük 10 haftalık kadının biri her hafta aynı pantolonu giydi niye merak ettim bende
Ama aynı renkten bir iki tane vardır mesela benim aynı renk iki tane siyah tayt 2 tane lacivert pantolon 2 tane mavi kot bunların hepsi aynı model

Yanlış anlamazsanız yorumunuz ilgimi çektiği için sormak istiyorum sadece.Mesela ben yırtık ya da çamaşır sulu giysem başkasının değerinden önce kendimi iyi hissetmem. Siz hissediyorsunuz anladığım kadarıyla da. Bu sadece size verilecek olan değeri anlamanız için yaptığınız bir şey mi yoksa tamamen tercih mi?Cidden merak ettim.

Bazen gerçekten yırtık giyenleri görüyorum özellikle mi almıyorlar acaba?

Benim erkek arkadaşımda ilk tanıdığım günden beri yaklaşık 5 yıldır hep İtalyan tarzı giyinir gayette yakışır ama aralıklı buluştuğumuzda kimi zaman içindeki tişörtü veya gömleği aynı denk gelebiliyor , özel günlerimizde ona aldığım gömlek ceket eşofman takımı tarzı şeyleri de giyinmeyi çok sever kendini huzurlu hissettiğini söyler ama ben bu kadar zamanda hiç üstüne başına her buluşmada aynı mı giyinmiş vs diye bakmadım odak noktam direkt gözleri ve ses tonu oldu hep , kıyafetine sadece onu ilk gördüğüm gün baktım genel olarak ilklerin ayrıntılarına dikkat eden biriyim , bence siz ayrılmak için bir bahane aradınız gözünüze çarpan ilk şeyde üst üste aynı kıyafeti giyinmesi oldu. Bende siz özbakım diyince traş olmayan , diş fırçalama yan , ter kokan , ayakları pis kokan bir sevgiliniz var diye düşünmüştüm. Kıyafetine özen gösterebilir ama kıyafet özbakım değil dış görünüştür.

Onunla konuşup bu durumu açıkça söyleyin. Ne iş yapıyor, giyimine dikkat etmiyor

İnsanların içinizi sevmesi için pejmürde bir hâlde gezmeniz gerekmiyor bence. Çok pahalı, marka, çeşit çeşit giymenize de gerek yok. Kıyafetinizin temiz ve yırtıksız olması kâfi.

Özellikle iyi giyinmiyorsa özensizdir cimridir kendine bakmayan adam yatakta da bakımsızdır ve insanı soğutur. Size hak veriyorum.

Bence de ayrilin.İlla yeni bir şey alması mi lazım? Maddi durumu müsait değildir.onceligi farklidir. temizse, yırtık pırtık, toz bezi haline gelmiş seviyede değilse yaklaşımınız çok yanlış.herkes uyumlu giyinmeyi bilmiyor olabilir.kendine yakışanı ya da içinde rahat olacağı elbiseyi seçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…