Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Elbette yani. Ne var şimdi bunlarda ben anlamadım.

Konudaki adam sevgilisine özensizdir olabilir. Ama yengeden hoşlanıyor diyebilmem için ekstra kanıtlara ihtiyacım var şahsen.
Forumda ve reel hayatımda farkettiğim uzun yıllar dostluk kuranlar grubu(arkadaş grubu veya akraba/kuzen) genellikle sonradan gelenler adapte olamıyorlar veya eş/sevgili kişisini paylaşamadıklarından böyle konular açıyorlar. Hiç şaşmaz.
Her şeyden nem kapan,kılıf uyduran,niyet okuyan,bel altına yoran toksik insanlar genelde bunlar
 
İşin ilginç yanı konu sahibiyle aynı fikirde olanlar da var çok ilginç.

Yani şimdi bir adam ahlaksızdır,yengesine yazıyordur eyvallah,öyleleri de var. Ama bu anlatılanlardan da bunu çıkaramayız ki. Tuhaf geldi.
 
Sağlam değilmiş dediğiniz ilişki şuydu.
İki küçük çocuk annelerini kaybetmiş birbirine tutunmuştu.
Aralarını bozdu.
Aileyi dağıttı.
Çok güzel bir şey yaptı gerçekten.
Ben böyle bir şeye sebep olsam asla kendimi affetmezdim.
Konuya gelirsek konu sahibi abartıyor belli.
Aralarında soğukluk var belli adam çok da istekli değil yada aşırı kıskançıkları bunaltmış.
Soğumuş bunun yengeyle ilgisi yok.
Konu sahibi acısını yengeden çıkarıyor.
Madem böyle bir adam ayrıca görüşmesin ne hala peşinde çocuğun
 
Mesela ordan dönerken bir şeyler almak istedi kız ama çok ağır gerek yok dedi sonra kocası dururken benim sevgilim sen akmak istediğin şeyi al taşımayı dert etme dedi.
Yani durum bu kadar vahimse çok haklısınız! Foyalarını ortaya çıkartmışsınz
 
Ben normalde böyle şeyler düşünmem ve böyle bir şey düşündüğüm için gerçekten çok utandım yüzüm kızardı. Ama benim ilgi istememden özel hissetmek istememden daha doğal ne var?
 
Bende gorumcemin kocasıyla çok samimiym dünya ahiret eniştem abimdir şakalasiriz hatta tabağımda yemeği ona koyarım çok sevdiyse görümcem veya eşim böyle düşünse galiba kahrolurdum . Hissettiklerini anlayabiliyorum kiskanmissin ama keşke demeseydin belli etmesen iyi olurdu
 
Valla arada bişey olsa da olmasa da ilerde büyük problem olur diye düşünüyorum o yüzden arkana bile bakmadan yavaşça uzaklaş
 
Ben de şaşıp kalıyorum. Başka konularda aynı fikirde olduğumu gördüğüm yazarlar burada benim ağzımı açık bırakıyorlar. İş kocişkoya gelince hepsinin içinden bir panter çıkıyor
 
Ben normalde böyle şeyler düşünmem ve böyle bir şey düşündüğüm için gerçekten çok utandım yüzüm kızardı. Ama benim ilgi istememden özel hissetmek istememden daha doğal ne var?
İlgi istemeniz çok doğal,ama onun ilgisizliğini yengesine bağlamanız yanlış
 
Kraliyet ailesine de meghan gelmeden önce, iki kardeş ve bir gelin çok güzel dostlukları vardı,güzel anlaşıyorlardı,meghan geldi kezbanlık yaptı,araları açıldı

Bence Meghan'ın William'a ilgisi vardı. Sonuçta adam kral olacak. Henry'i yurtdışına götürünce aile bunun ayaklarına kapanacak falan sandı herhalde geri dönmeleri için.
 
Adam beni sevmiyor belli ki yazılıp cizilenlerden onu anladim
Seviyor veya sevmiyor orasını siz bilirsiniz ama velev ki seviyor ,bu yengesine karşı saygılı olmasına,kibar olmasına,hizmet etmesine,güldürmesine şakalaşmasına engel değildir.
belki de yaşları yakındır arkadaş gibi ortamları vardır yıllarca.siz de dahil oldunuz diye ne yapsın şimdi adam höt höt mü davransın
 
İlgisi var mı yok mu onu bilemem ama size ilgisi olmadığı kesin..
Neden kendinize değer verilmediğini hissettiğiniz bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?
 
Bu normal, bizde de vardır bu durum ama konudan ben bu tür bir saygı izlenimi almadım. Kocam yanımda eli kolu boş giderken neden kardeşi taşısın ki benim eşyamı Hele de yanında sevgilisi varsa ona hizmet etsin çok nazikse.
 
İlgisi var mı yok mu onu bilemem ama size ilgisi olmadığı kesin..
Neden kendinize değer verilmediğini hissettiğiniz bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?
Gerçekleri görmemişim demekki. Ya da görmek istememişim. Oysa kendisi ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırmak için can atıyordu. Ne bileyim sevildigimi sanmisim
 
Kafamı toparlayıp düşündüm. Kadın 10 yıldır ailede diyorsunuz. Sevgiliniz kaç yaşında? Büyük ihtimalle ilk gençliğinden beri birlikte zaman geçirmişler. Belki artık abla kardeş gibi olmuşlardır. Birbirlerinin sohbetinden-eşliğinden de keyif alıyorlardır. Yengeyle ilgilenmesi sorun değil. Yengeyle ilgilenirken sizi ihmal etmesi sorun.

Sizin hatanız şu. Meseleyi doğrudan "senin yengene duyguların var" şeklinde ortaya koymuşsunuz. Aslında bunun bu forumdaki karşılığı "namusuma söz etti"...İlla erkekler kadınların namusuna söz edecek diye bir şey yok. Siz de sevgilinizin namusuna söz etmişsiniz. Bu ancak yüzde yüz emin olduktan sonra söylenecek bir şey. Ve bunu söyledikten sonra oturup konuşma olmaz. Sen yoluna ben yoluma olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…