- 29 Ocak 2024
- 719
- 54
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Burca bağlamak istemiyorum ama yükseleni başak ve her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde.. Onun istediğini yapmadığım zamanlarda gerçekten takıyor atıyorum bi çantam vardi ona taktı bez çanta kullanma onu diyor ayakkabım vardı ona taktı eski bezmis başka alalım vs bi ayakkabı aldi hava sıcak diye giyemiyorum yazlık değil çünkü terletiyor baya kendimde şuan param olmadığı için alamıyorum istiyor ki şık olayım güzel giyineyim her şeyde iyi olayım haklı ama sadece bunlardan da değil başka şeylerde de aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen en son bişeyler yaşadık annesiyle tanıştım ondan sonra bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona yüzeysel şeyler yaşadık( cinsellik) acaba ondan soğudu mu? Aylarca beraberiz ilk kez bana ben böyle biriyim beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş
Son düzenleme: