hepsini yargıla sonra bana konuş ..ne yargılaması kardeşim? kim yargıladı seni?
"yanlış" olan bir tavsiye veriyorsun ve bende bunun yanlış olduğunu hatta tehlikeli dahi olabileceğini belirtim. hayır tavsiyem yanlış değildi diyorsan özür dilerim senden, diyecek bişeyim yok o zaman zira demekki seninle doğru ve yanlış anlayışımız tam zıt demektir.
ama bir insanada yalan söylemesi hakkında hatta ve hatta annesine yalan söylemesi. annesini nasıl kandıracağı konusunda taktik vermekde yanlıştır.
herşeyi geç Allah korusun bu kızın başına bişey gelse sizde mesulsünüz bundan!
yani sizi yargılamadım ben, yanlışınıza tepki gösterdim. eğer yanlışada tepki göstermeyeceksek ölelim bitsin gitsin o zaman...
kime bişey desek yargılıyorsuuuun diye basıyor yaygarayı arkadaş...
Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Aynen yeter ya insanlar buraya fikir almak için yazıo kız zaten gidecem diyor. Hanımefendi akıl verme peşinde herkesin aklı bilinci yerindeki buraya yazıosiz niye alttan alttan hakaret edip insanların hayat tarzlarını eleştiriyorsunuz? yok yorum yapıp akıl verenler varmış yok ne modern kadınmış. konuya kendi yorumunuzu yapmak yetmedi mi milete de sataşıyorsunuz?
çağdaşlıktan kanayan gözlerinizi yormayın daha fazla bence
Dayanamayip 40 yapar demek istiyorumKonu gerçekse sahibi nerededir, ne karar vermiştir, ne yapmak istemektedir? Kendisini merak, endişe ve umutsuzca bekleyenlere yanıt vermeyecek midir?
Diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet derken bunu benim yorumuma istinaden söylediğiniz için aslında sizde benim yorumuma karışmış dolayısıyla kendinizle çelişmiş olmuyormusunuz?
Kaldıki sadece konu sahibine yorum yapılacak diğer yorumlara cevap verilemez diye bir kaide yok.
Olsa dahi ortada verilen "yanlış" tavsiyeler, kötü yönlendirmeler var ve ben bunlara karşı çıkarım arkadaş! Ne dersenizde deyin, bu benim dokuz köyden ilk kovuluşum değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?