Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Annenizi gerçekten kandıracak mısınız?

Ya bu olay babanızın kulağına giderse annenizin düşeceği durumu düşünebiliyor musunuz?

Babanız o ayarladiginiz arkadaşınızı arasa adresini ver kızımı almaya geliyorum derse o zaman ne yapacaksınız?

Yapmayın gitmeyin gerçekten kanınız kaynıyor ah gençlik ben de gittim sevgilimin (eşim oldu kendisi) evine ama gündüz gittim hiç kalmaya gece vs gitmedim. Şimdi pişmanım keşke gitmeseydim diye çok kızdım eşim iyi bir insandı şanslıydım ama ya sen? Sen benim kadar şanslı olabilecek misin?

Yapma canım gitme gerçekten haramı helali geçtim can güvenliğin için gitme herşey biz insanlar için aileni üzme olan sadece sana değil onlara da olacak yazık değil mi ailene?

40 kez düşün karar ver ama sonunda pişman olma.

Git ozman
hepsini yargıla sonra bana konuş ..

Kendine verebileceğin zararlar umrunda değil de anneni böyle aptal yerine koymam o kadının düşeceği durum benim ağırıma gidiyor.

Yargılamıyorum fakat hayatı erken yaşamayın derim konferans arama yapabilirsin annen aradığında arkadaşına seslen sonra arkadaşını ara o esnada annen duymaz zaten arkadasın açtığında aramayı birleştir

Aynen yeter ya insanlar buraya fikir almak için yazıo kız zaten gidecem diyor. Hanımefendi akıl verme peşinde herkesin aklı bilinci yerindeki buraya yazıo

Valla seni gerçekten seven değer veren bir erkek senden beraber kalmayı teklif etmez mutasıp bir ailen olduğunu bildiği halde.
Ama illa gidip kalıcam diyorsan da bir yolunu bulursun mutlaka seni kırmak istemem ama hayatına giren kim olursa olsun normal bir annen baban varsa, annenden babandan daha değerli olmamalı. Bunu ileride anlarsın şuan anlayamasan bile.
Ayrıca kimse ahlak bekçin değil ne yaşamak istiyorsan yaşarsın ama ailene yalan söylerek kalma fikri tehlikeli ve yanlış. Hakkında hayırlısı olsun.

Bunun birde ertesi günu var .
Ella si var .
Adam beni degersizlestirdisi var .
Arkadaslarina anlattisi var .
Nisanlandim hayatimin hatasiydi nasil anlaticiyyym keşkesi var .
Doktor buldum param yokusu var .
Anaaaam adam aids liymis te olabilir .

Gitme. Yalan söyleceksen hiç gitme.çünkü anneler anlar. İnanılmaz bi şekilde içlerine doğuyor. Huzursuz olursun tadı olmaz zaten panikle hiçbirşeyin. Bunu doğru bulan bir ailen yoksa lütfen ailene uygun şekilde davran. Sadece tavsiye

Pişman olursun gitme....ayrica aileden sakladigin şeyler genelde ortaya çıkar.. bu adam ileride annene babana senin onda kaldığınızda söyleyebilir

Konu gerçekse sahibi nerededir, ne karar vermiştir, ne yapmak istemektedir? Kendisini merak, endişe ve umutsuzca bekleyenlere yanıt vermeyecek midir?

Sevgilinin numarasini ver. Ama wpdan anneni babani tum ev halkini engellesin ki fotosunu gormesinler. Eger ararsa da yakin bir arkadasini ararsin hemen konferans gorusmesini acarsin hemen annenle 3lu. Sanki arkadasinla yanyanaymissiniz gibi ayni anda konusursunuz. Arkadasina da erkek arkadasinla kaldigini soyleme. Kafam bozuldu annemin sevmedigi bir kiz arkadasimla kafa dagitmaya ciktik ama onla oldugumu duyarsa kizar diye senle oldugumu soyledim caktirma dersin. Allahim ne akillar veriyorum yatacak yerim yok :)

Sen bu konuyu açtığın günü yaz bir kenera. Hayatının hatasını yapmak üzere olabilirsin. Tek dileğim hayatının hatası olduğunu bir gün anlaman. Bide bunu asla anlamayıp hep kendini doğru yaptığına inandırma eğilimde olursan bu hata zincirleme olarak tüm benligine işleyecek. Ve sen yavaş yavaş ruhunu kaybedeceksin.

e alttan alta yok modernlik yok çağdaşlık diye dalga geçerseniz karışma hakkı doğuran siz oluyorsunuz.
sizden başka da akıl vermeyin yardım etmeyin vs diye bir sürü kişi yazdı.
ama sizden başka sataşan olmadı
neyse uzlaşamayacağız sanırım. iyi forumlar size.

Annene yalan söyleyebilecek kadar çok mu önemli. Yaa gezin tozun illa birlikte kalmak şart mı yaa. En güzel yaşlarınız. Şimdi ki nesile çok üzülüyorum çünkü sevgililiği doya doya yaşayamıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…