Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanin sevdiği biriyle birlikte olmak istemesi çok normal. Bunun için evliliği beklediğinizi söylüyorsunuz ama ona da yanaşmıyorsunuz adam napsın?

Sevgiliniz size saygı duymuyor. Manipüle ediyor. Siz evliliği istemediğiniz halde cinsellik için evlilik üzerinden yürüyebileceğini sanıyor. O kadar vasat bir kafa yapısı ki nasılsa evleneceğiz kisvesi altında her türlü şeye açık olan erkek tiplerinden. Bırak sevgililiği arkadaş bile olmam. Türkiyede nice genç kız nasılsa evleneceğiz diyerek kandırılıyor kkda örnekleri bolca mevcut.

Toplu alıntı yapıp cevaplamak istedim. Teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. Bir buçuk yıllık ilişki ama arada ayrılık yaşadığımız dönem oldu. Kendimi şuan çok kötü hissediyorum. Konuştuğum zamanlar için de pişmanlık var. Kendime saygımı kaybettim ve kendimi çok kötü hissediyorum şuan. Bu cinselliği tabu olarak görmek değil, bazı arkadaşlar yanlış anlayıp öyle yazmış. Tabu olarak görmüyorum elbette ama kendimden bu kadar taviz verdiğim için şuan çok berbat hissediyorum.

Utanılacak bir şey olarak görmüyorum elbette, ki ben de bu konuda isteksiz ya da az istekli biri değilim. Ama hani herkesin görüşü farklıdır kimi bunu erken yaşamak ister -erken olup olmaması da kişiye göre değişir gerçi- kimi daha sonra yaşamak ister. Bunu daha açık haliyle hatta en açık haliyle kendisine de anlattım. Bu son yazdığınız cümledeki konudan şüphesi yok. Belki kendimi tam iyi ifade edememiş olabilirim ama konuda sizin ve bazı arkadaşların yazdığı gibi kapalı kutu değilim. Ama keşke olsaydım. Şuan kendimi kötü hissediyorum.

Konuşmak fayda etmedi. Etmiyor. Ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum kendimden bu kadar ödün verdiğim için. Onu seviyorum ama şuan kendime karşı çok fazla öfkem var. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

çok normal siniz ama yaşınız iş güç durumu falan bilmiyorum ama sizin gibi düşünen insanlar ki bence doğrusu da bu bana göre evlilik amacı olmayan ilişki kurmaz kıurduğu zaman da evlilik için bir birin tanır. sizin evlilik planınız da yok ama

Evlenseniz bile boşanacağınızı düşünüyorum açıkçası hatalı olan sen değilsin ve suçunu senin üstüne yıkmaya çalışıyor anladığım kadarıyla fazlasıyla düşkün olabilir erkekler böyledir zaten ama sana şöyle söylemek isterim ben İstanbul sevgilim kocaelide yaşıyor pandemi sebebiyle 2 ayda bir görüşüyoruz ve ilişkiye girmek zorunda değiliz ben seni görmek istiyorum diyor bana göre sevgilin seni sadece sevdiğini düşünüyor evlenme kararı almadan önce çok düşünmelisin sonrasında pişman olmak istemezsin

Yaşlar yirmi altı. Evlilik planım var ama şuan evlilik için önümde engeller var, hazır değilim.

Birkaç üye daha iletişim sorunumuz olduğunu, uyumsuz olduğumuza dair yorumda bulunmuştu. Bu konuyu daha önce hiç biriyle paylaşamadığım için farklı yorumları almak isterim. Boşanacağımızı düşünme sebebiniz de iletişim sorununu gördüğünüzden mi?
Çok sevdiğim için gözümü kapatmak da istemiyorum gerçeklere. Şuan ama ne düşüneceğimi de bilmiyorum

Kaç yaşındasınız? Zaten her erkek evliliği seks için ister ki ama dile getiremez senin şu problem ettiğini 15 yaşındakiler etmiyo işin doğrusu ney biliyomusun sen duygularından emin ol bence gerçekten sevmeseydin bence bunları problem yapmazdın bence de özellikle konuşulmalı zaten

bence istekler uyusmadiginda iliskiyi bitirmeyi ciddi ciddi dusunmeli.

Ne siz yanlissiniz bana gore ne de karsi taraf.

Insan cinsellikle ilgili taleplerini elbette sevgilisinden isteyecek, baskasindan isteyecek degil, erkek arkadasiniz bu yonde hakli.
ama siz de pek tabi ki istemeyebilir, ya da internet ortamina guvenmeyebilirsiniz, siz de haklisiniz.

Olmuyorsa ayrilin, ne siz uzulun, ne o uzulsun, ne de siz istemediginiz bir seyi yapmak zorunda hissedin kendinizi.

Duygularımdan eminim, çok sevmesem zaten bu kadar sorgulamazdım. Şu konuya bakarak sevgimi nasıl sorguluyorsunuz cidden?

Canım ben seni çook iyi anlıyorum bunun tabuyla mabuyla alakası yok herkes düşüncesi farklıdır ve kendine doğudur. Şahsen ben asla hoşlanmam bu tarz konulardan bana göre mahremdir. Karşımdaki insanla evlenip evlenmeyecegim bile belli değilken boyle özel konulara ben girmek istemem. Dediğim gibi bana göre de sapıklıktır. Sen rahatsız oldum demene rağmen hala devam etmiş. Kesinlikle bu insanın seninle evlenmedeki tek amacı cinsellik. Ayrıl gitsin aklı fikri uçkurunda o kadar belli ki. Zaten sende fark etmişsin sonradan pişman olursun. Her insan sevgilisini sever tabiki sonuçta sevgilisi ama cinsellik olmadan da sevilebilir. Ben normal karsilayamiyorum bu tür konuşmaları. Sende rahatsız olmussun ki buraya kadar yazmışsın. Bence direkt ayrıl. O gerizekalı insan rahatsız olmadan anlamıyormuş çünkü

Bilmiyorum bana göre 1.5 yıllık iliskide bu tarz konusmalar çok normal . Olmasaydı tuhaf bulurdum. Bu benim fikrim. Tek itici nokta siz istemediğiniz halde hergun sizi sanal sekse zorlaması. Eğer size çok zor ve bunaltıcı geliyorsa bu mevzu, ayrilmalisiniz. Karşılıklı istekleriniz uyuşmuyor.

İnsan sevdiğini arzular ister . Ama demek ki tutumu itiyor ki sevdigin adam itici gelip kendini sana degersiz hissettiriyor..Bu aslinda senin degil de onun eger rahatsizsa düzeltmesi gereken birşey..nerede hata yapıyorum da uzaklasiyor sevdigim kadin diye düsünmeli de nerdeee..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…