- 13 Mayıs 2016
- 47
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi coolgirlasfg
-
Saat 7 de izin verseler bende bilirdim erkek arkadaşımla cafeye gidip birer kahve icmesini ama o öyle olmuyor malesef gizli kapakli işler yapmaya hevesli değilimHer yerde bu ahlak bekçiliği lafı kullanılır oldu bu forumda.
Öyle ki 17 yaşındayım, tenhanalarda opusuyorum. Anne babamın hiç bir şeyden haberi yok diyen bir kişiye de özgür takıl denilebiliniyor.
Hayir aileme soylemelimiyim yoksa soylememlimiyim kuzenimle hamgi tarzda konusmaliyim bu gibiNe çözümü arıyorsun ? Söyleyecek yalan mi aratiyorsun
İsim fake zaten internette buna benzer konu basliklari okumustum onceden çözüm yolunu tek başıma bulmak istemedim bulamadimda yani aklima gelince kayit oldum ve nerden kpnuyu yazicagimi öğrendim yazdım sahte olan bir şey yok neden bunu yapayim onuda anlamış değilim doğrusuBu saatte başka uydurarak bir konu bulamadın mi ? Nick değil isim kullanmissın üstelik. Soylu :)
Saat 7 de izin verseler bende bilirdim erkek arkadaşımla cafeye gidip birer kahve icmesini ama o öyle olmuyor malesef gizli kapakli işler yapmaya hevesli değilim
Aynı yaştayiz ve giderken öpüştük o anlık duygusal bir şey art niyet falan yokNeden izin vermedikleri belli . Kızlarını tanıyorlar. Buldum mu tenha opusuvermissin. 17 yaşındasın. O kaç yaşında ?
Masumca bakamıyorum. Kızım yerine koydum seni , kahrolurdum duysaydim.
Hasret opusmekle mi gidebiliyor sadece
Konunun gerçek olduğunu varsayarak son kez yazıyorum:Hayir aileme soylemelimiyim yoksa soylememlimiyim kuzenimle hamgi tarzda konusmaliyim bu gibi
Tamamda, uyarı vermek isteyen kuzen tehditkar konuşmaz, kötü niyetli olmayan kişi müsait zamanda konuşur uyarısını yapar..Ya ben mi cok safim bu olayda kuzene sapık yazan olmus ama cocukta bir numara goremedim
Kuzenini sevgilisi ile gormus ustelik kiz küçük
Unide neler olur? En fazla sevisir ki bu da kendi kararidir.Bende görsem kulağunı çekerdim.bu yasta öpüşmeler falan..ünide kimbilir neler olur!!!
Aynı yaştayiz ve giderken öpüştük o anlık duygusal bir şey art niyet falan yok
sanki akademik basamağa göre ilerliyo heUnide neler olur? En fazla sevisir ki bu da kendi kararidir.
En basindan beri biliyorlar iliskimizi fakat akşam üstü ve habersiz onunla bulusmaya gidicegimi bilmedikleri için endiseleniyorumArt niyet var dedim ki , ömrünün en masum zamanlarindasin . Tenhalarda bulusup opusmeyi masum bulmuyorum. Hele ki aile bilmiyorsa ilişkinizi.
Konu inandırıcı gelmedi ama yine de yazdım. Kuzenden önce ailene söyle.
Ya oyle demeyin ama simdi gencler ozgur ve yalniz olunca hemen her firsatta sevisiveriyorlarsanki akademik basamağa göre ilerliyo heünide neler olurmuş ilerde dese neyse de üni diye zaman biçilmesi
En basindan beri biliyorlar iliskimizi fakat akşam üstü ve habersiz onunla bulusmaya gidicegimi bilmedikleri için endiseleniyorum
Yok ayrilirken gördü kuzenim 21.20 siralariDemek yanlış . Ailenden saklıyorsan demek ki doğru bir şey değil yaptığın.
Saat 7 de de karanlık olmuyor ki, nerede yaşıyorsun. Kuzenin seni secemeyecek kadar, karanlık olan yer neresi ?
orası öyle üni ortamı daha da teşvik ediyo ama ünide neler olur denince basamaklandırmış olunuyo ya komik geldiYa oyle demeyin ama simdi gencler ozgur ve yalniz olunca hemen her firsatta sevisiveriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?