sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

Eger sevdiyin kisiye inaniyorsan onu kuzeninle tanişdir en iyisi bu kuzenine de ondam bahs et en iyi yolu bu
Önceden taniyordu zaten ama fazla selamlari yoktu denk geliyorlardi bazen maclarda , bide anlatmistim kuzenime oda iyi çocuk dedi ama opustugumuzu görünce tavrı değişti doğal olarak

Evdede yalnız olmayın gelirse de hiçççç oralı olma konuşmak isterse de yanlış gördüğünü falan söyle ne bileyim fırsat verme
Ya rahat davranmaya çalışıyorum eline koz vermemek için kimseye söylemicegini söyledi bilmiyorum soyleyedebilir bu zamana kadar bi iyiliğini görmedim

Bende görsem kulağunı çekerdim.bu yasta öpüşmeler falan..ünide kimbilir neler olur!!!
Ne ile itam ettiğinize dikkat edin ben yanlış bir şey yapmadım 17 yaşındayım her şeyden bir haber değilim yani neyin ne olduğunu biliyorum saf değilim fakat asıl sorun kuzenimin aileme lanse edişi. Yani sizinde bir sorununuz varki 17 yaşında 5-6 aylik erkek arkadaşını öptü diye uni.de ne olura getiriyorsunuz ne olabilir pardon ? Örümcek kafalı olmayın lütfen!

Ya rahat davranmaya çalışıyorum eline koz vermemek için kimseye söylemicegini söyledi bilmiyorum soyleyedebilir bu zamana kadar bi iyiliğini görmedim
Bi iyiliğini görmediğin birisindende seni düşünmesi yönünde iyilik beklemede o zaman canım seni bu konuda tedirgin edip sana yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi bana vallahi

Of ahlak bekçiliği yapmaya niyetli ergen kuzen. Sana ne kardeşim ya sen öpüşmüyorsun sanki diyesim var!

Ne bulacaksın söyleyecek ," gözüme kirpik kaçmıştı onu çıkarıyordu " diye mi söyleyeceksin?

Etiketlemeler var, konu başlığı zaten hak getire, yaş söylenmiş itinayla, bir de karanlık sokak arası diye de lafa ilistirmissin. Fake kokuyorsun.

Ha farzedelim Fake değilsin. yaşın gibi davran . Yoksa böyle dört çekersin işte ne yapacağım diye ?

Kendisi erkek ya o yüzden geçenlerde sizin ev ne zaman boş oluyor diye sordu kiz arkadaşını getiricekmis onlarin ilişkisi iliskide bizimki ney

Bu saatte başka uydurarak bir konu bulamadın mi ? Nick değil isim kullanmissın üstelik. Soylu :)

Namus bekciligi onami kalmis bunami kalmis gibi yorumlar bana sacma geliyor kimse kusira bakmasin.
Bence kuzen sakin davranmis. Valla bizim ailede olsa sevgilimin kemiklerini kirarlardi herhalde heleki 17 yasindaysan. Kuzende bir nevi abi gibi. Hic bir farki yok.
Bence gayet anlayisli davranmis.
Annesine neden anlatsinki belliki kuzeni demeyecek annesine. Gorusecez demiste alt ust uyariri birdaha yapma diye. Bence abartacak bir tepki yok ortada. Kuzeni abisi gibi ne diyecekti tebrik ederim mi diyecekti? Hic karismamasi normal degil bence. Baska bir olay olmus olsa (ornegin kiz siddet goruyor sokakta) karismasa nebicim.kuzen abisi yerinde neden karismadi deriz demi? Tam.aksi oldugindami namis bekcisimi neden karisiyor deriz?
Bunlar benim sahsi dusuncelerim

Her yerde bu ahlak bekçiliği lafı kullanılır oldu bu forumda.
Öyle ki 17 yaşındayım, tenhanalarda opusuyorum. Anne babamın hiç bir şeyden haberi yok diyen bir kişiye de özgür takıl denilebiliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…