- 13 Mayıs 2016
- 47
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi coolgirlasfg
-
Önceden taniyordu zaten ama fazla selamlari yoktu denk geliyorlardi bazen maclarda , bide anlatmistim kuzenime oda iyi çocuk dedi ama opustugumuzu görünce tavrı değişti doğal olarakEger sevdiyin kisiye inaniyorsan onu kuzeninle tanişdir en iyisi bu kuzenine de ondam bahs et en iyi yolu bu
Evdede yalnız olmayın gelirse de hiçççç oralı olma konuşmak isterse de yanlış gördüğünü falan söyle ne bileyim fırsat vermeBulusmaya değil eve gelir büyük ihtimal
Ya rahat davranmaya çalışıyorum eline koz vermemek için kimseye söylemicegini söyledi bilmiyorum soyleyedebilir bu zamana kadar bi iyiliğini görmedimEvdede yalnız olmayın gelirse de hiçççç oralı olma konuşmak isterse de yanlış gördüğünü falan söyle ne bileyim fırsat verme
Ne ile itam ettiğinize dikkat edin ben yanlış bir şey yapmadım 17 yaşındayım her şeyden bir haber değilim yani neyin ne olduğunu biliyorum saf değilim fakat asıl sorun kuzenimin aileme lanse edişi. Yani sizinde bir sorununuz varki 17 yaşında 5-6 aylik erkek arkadaşını öptü diye uni.de ne olura getiriyorsunuz ne olabilir pardon ? Örümcek kafalı olmayın lütfen!Bende görsem kulağunı çekerdim.bu yasta öpüşmeler falan..ünide kimbilir neler olur!!!
Bi iyiliğini görmediğin birisindende seni düşünmesi yönünde iyilik beklemede o zaman canım seni bu konuda tedirgin edip sana yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi bana vallahiYa rahat davranmaya çalışıyorum eline koz vermemek için kimseye söylemicegini söyledi bilmiyorum soyleyedebilir bu zamana kadar bi iyiliğini görmedim
Dikkat edicem çok sağolunBi iyiliğini görmediğin birisindende seni düşünmesi yönünde iyilik beklemede o zaman canım seni bu konuda tedirgin edip sana yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi bana vallahi
Kuzenin taciz etmek istiyor olabilir.. Dikkat et, annen yada ablanda olsun yanında, ne diyecekse onların yanında desin..Dikkat edicem çok sağolun
Annemin akşam çıktığımi ogrenmemesi gerek çıkmaz olaydim yahuKuzenin taciz etmek istiyor olabilir.. Dikkat et, annen yada ablanda olsun yanında, ne diyecekse onların yanında desin..
Kendisi erkek ya o yüzden geçenlerde sizin ev ne zaman boş oluyor diye sordu kiz arkadaşını getiricekmis onlarin ilişkisi iliskide bizimki neyOf ahlak bekçiliği yapmaya niyetli ergen kuzen. Sana ne kardeşim ya sen öpüşmüyorsun sanki diyesim var!
Sende aynısını yap o zaman. Haddini bilsin bu nedir yaKendisi erkek ya o yüzden geçenlerde sizin ev ne zaman boş oluyor diye sordu kiz arkadaşını getiricekmis onlarin ilişkisi iliskide bizimki ney
Kendisi erkek ya o yüzden geçenlerde sizin ev ne zaman boş oluyor diye sordu kiz arkadaşını getiricekmis onlarin ilişkisi iliskide bizimki ney
Ne bulacaksın söyleyecek ," gözüme kirpik kaçmıştı onu çıkarıyordu " diye mi söyleyeceksin?
Etiketlemeler var, konu başlığı zaten hak getire, yaş söylenmiş itinayla, bir de karanlık sokak arası diye de lafa ilistirmissin. Fake kokuyorsun.
Ha farzedelim Fake değilsin. yaşın gibi davran . Yoksa böyle dört çekersin işte ne yapacağım diye ?[/QUOTE acil olduğu için dikkat cekmeye çalıştım çabuk cevaplansin diye etiketlerde aynı şekilde yani bi çözüm yolu ariyorum işte geriye donulmuyor sonuçta
On beş dakikalık mesafede neden bir haftadır görüşmüyorsunuz?
Makul zamanlarda görüşürüp arkadaşlık edin ki araya mesafe girip birbirinizi bulunca coşmayın madem.
Kuzene ahlak bekçisi denmesi de ayrıca garip.
On yedi yaşındaki çocukları sokakta öpüşürken görmeyi çirkin bulmak için kuzen olmaya gerek yok, ben burada okurken rahatsız oldum.
Her şeyin bir yeri ve zamanı var.
Ne biliyorsun,babalar kızına tecavüz ediyor bu kadar emin olma,sen bizi dinleYok tehtid edeceğini sanmıyorum bir daha olmasin falan der fakat bu konulari konusurken yerin dibine gecicem yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?