Sevgilin öleceğini söylerse?

kafam karışmış biçimde zaten bende bu kistin neden ölümcül oldugunu anlayamıyorum,kronik degildir yada Allah korusun kanser tarzı birşey degildir diye düşünüyorum.ne bu kalp kisti anlayamadım

Bu hastalığın adı : kist hidatik
Ameliyatı kapalı yapılabilir mi bilemiyorum.
Kapalı ameliyatlarda en azından delik izi olur diye düşünüyorum.

İnternetten "kalp kist hidatik" olarak araştırabilirsin.

ben nişanlımı tanıdıktan bir ay sonra şeker hastası olduğunu öğrenmiştim ve hiç tereddüt etmedim acaba mı bile demedim bu durum karşısın da. bi dönem ayaklarında hissizlik oluştu 3. yılımızdı yanlış hatırlamıyorsam lazer tedavisiyle düzeldi çok şükür şimdi çok iyi...
ve biz yedinci yılımızı dolduracağız mayısta...
insanları hasta yada sağlıklı diye ayırmak çok yanlış
sağlıklı diye evlendin iki gün sonra adam felç oldu ne yapacaksın çok gencim boşanmalımıyım diceksin?

benim sevdiğim insan benim sevgilim bile değil.. platonik seviyorum, bir gün gelip bana ilgi duyduğunu söylemesini ümit etmekten öte bir şey yapamıyorum.. ve o hipertansiyon hastası. bu hastalık, körlük, felç ve böbrek yetmezliğine sebep olabiliyor.. buna rağmen onu bir kez olsun sevmekten vazgeçmeyi düşünmedim.. tüm ömrümü onunla geçirmeyi her şeyden çok istiyorum..:85:

anlamadığım nokta seven insan sevdiği hasta diye onu sevmekten nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir?
sevmiyorsanız neden 3 aydır sevgilisiniz?

işte buna anlam veremiyrum..

Son düzenleme:
hangi hastanede tedavi görüdğünü ve tc numarasını öğren bir şekilde ona çaktırmadan
illaki hastayasa tahlil sonuçları vardır
netten hastanenin sitesine gir tc numarasını girdikten sonra tahlil sonuçlarını gösteriyor
bu şekilde anlayabilirsin
doğruysada kimin ne zaman ölüceği belli olmaz bırakma onu ama çokda bağlanma derim

eger sevgilin dogru soyluyorsa gercekten turk filmi gibi bir hikayeniz var...
dogru soyleyip soylemediginden emin ol bence once cunku burdakilerin dedikleri gibi bir bahane falan olabilir, arastirma yapabilirsin yada baska bir bahaneyle ameliyat izine bakabilirsin falan...

eger dogru soyluyorsa ozaman cok uzucu gercekten, allah sabir versin, ama bence de en fazla yaninda olman gereken zaman suan demektir. sen onu birakirsan belki 2 sene bile yasamaz uzuntuden hemen gider ozaman daha kotu hissetmezmisin? ayrica kimin ne olacagi belli olmaz, sonradan bi ameliyat daha olur yada baska bir doktor baska birsey soyler sevgilin iyilesir busefer sen yaptigindan utanirsin, veya sevgilin olene kadar sen hastalanirsin kaza gecirirsin allah korusun. allahin sopasi yok... ayni sey senin basina gelse sevgilinin seni birakmasini istermiydin? ne kadar kotu....

bence seviyorsan kesinlikle birakmamalisin, ama daha fazla baglanmamaya calis, kendine hakim ol derim. gerci boyle bir durumda onu birakmayi dusundugune gore hic sevmemissin demekki, ne yazik, keske cocugu kendine baglamasaydin, enazindan seviyormus gibi yap bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…