- Konu Sahibi kelebeksepeti
-
haklısın ama bende moral mi kaldı böyle giderse ben ondan önce giderim aama ben onu kaybetme korkusuyla yaşayamam.3 aydır tanısıyoruz ya ona daha cok baglandıgımda beni bırakırsa o zaman hersey daha kötü daha kötü.kimin ne zaman öleceği bellimi??ayrılayımmı diye soruyorsun
en morale ihtiyacı olduğunda sen hastasın öleceksin de bırak
Yanlış anlama ama. 3 aydır birlikte olduğum biri bana böyle birşey söylese doktora birlikte gitmek isterim çünkü inanmam. Şaka yapıyo olabilir(eğer hala çocuksa),davranışlarını merak ediyor olabilir, en önemliside böyle bişeyden sonra ayrılıp ayrılmıcağını merak ediyo olabilir. Herşey olabilir derim ben. Fakat söylediği doğruysa ayrılma derim bide sen üzme onu. Ama bağlanmamaya çalış çok acı çekersin çünkü sonra..
geçmiş olsun ama 3 ayda bir insana ne kadar bağlanabilirsin ki
tam olarak baglanmadım zaten baglanmaktan korkuyorm ama onun beni sevdigine cok inanıyorum ve beni asla bırakma diyor her konuşmasında, bu canımı acıtıyor.tabi Allahtan başka kimse kimseye ömür biçemez.belki bugün belkide ileride evlendigiimizde beni bırakıp giderse o zaman acı cekecegim.ayrılmalımıyım bilmiyorum
bana pek masum gelmedi 3 ay içinde bu kadar yogun duygular içinde olması garip ...ayrıl ya da ayrılma diyemem ama sadece işin aslını öğren
ayrılmalımıyım sorusunu sorduğunuza göre arada aşk falan yok anlaşılan. .
sizde karşsınızdakine değer verip birşeyler hissestseydiniz bu şekilde bir soru sormazdınız bence
bundan sonra bence mesafeli davranın sebebini sorduğunda ben seni sevglim gibi görmüyorum diyin arkadaş olarak daha yakın hissettğnizi söleyin . . en azından karşınzdakini kandırmış olmazsınız son günlerinde
tam olarak baglanmadım zaten baglanmaktan korkuyorm ama onun beni sevdigine cok inanıyorum ve beni asla bırakma diyor her konuşmasında, bu canımı acıtıyor.tabi Allahtan başka kimse kimseye ömür biçemez.belki bugün belkide ileride evlendigiimizde beni bırakıp giderse o zaman acı cekecegim.ayrılmalımıyım bilmiyorum
bunu yeni gördümde..ya canım ''beni asla bırakma'' dien birini yalnız bırakmak hemde böle bi gününde olurmuuuuuuuuuuu???((((((
seviyorum tabi ki,saçma belki ama onun yoklugunu düsünmek bile istemedigimden ayrılmayı düşündüm. ben onun yanımda yıgılıp kalmasına dayanamam onun cenazesinde olamam yapamam ya düşünmek bile yıpratıyor insanı bu haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?