- Konu Sahibi kelebeksepeti
-
Evet haklısın çok zor bir süreç ama dediğim gibi yeterince bir şeyler hissetseydin ayrılmak değilde onu bu hastalıktan kurtarmk için bişeyler yapardın . . o konuda bizden bilgi isterdin.ne bilim doktora onunla beraber gitmeyi teklif ederdn olmadı başka doktorlara görünmesini sağlardın . . onun iyileşmesi yönünde doktorlarından fikir alırdın . . .
Ama ben yinede dediğimi tekrarlıyorum onu arkadaşın gibi görmeye çalış
Bi arkadaşınla paylaşabileceğin şeyleri sadece paylaş onunla . . . gez dolaş arkadaşça görmeye çalış ama ayrılma elbette . . ama ona ne gözle baktığını ona hissettir
özel degilse size bu şakayı yapan kişiylemi evlisiniz?bana yapılan şaka degil hap falan kullanıyor görüyorumBen de doktora birlikte git diyen arkadaşa katılıyorum.
Ben de 18 yaşındayken uzunca bir süre erkek arkadaşımın duygu sömürülerine maruz kalmıştım. Kalp hastası olduğunu, ameliyat olması gerektiğini, durumunun çok riskli olduğunu anlatmıştı. O sıralarda kendisinden ayrılmayı düşünüyordum, belki buu sezdi engel olmak istedi, belki çocukluktan, belki bundan sadistçe bir zevk aldı, ya da ne gibi gerizekalı bir düşüncesi vardı bilemiyorum. Belki de sadece ruh hastasıydı, fazla sebep aramaya da gerek yok.
İstanbulda ameliyat olacağını söylemişti, hatta sözde (!) ameliyat saatlerinde kuzeni beni arayıp bilgi vermişti. Durumu ağırmış, kan arıyorlarmış, doktor kalbi durdu demiş, kurtarmaya çalışıyorlarmış.
Ben kimbilir ne kadar safmışım ki inanmıştım, ağlamaktan harap olmuştum.
Yahu hiç mi kafam çalışmaz, doktorlar ameliyat esnasında çıkıp çıkıp bilgi verirler mi! Çocukluk işte.
Bu tarz durumları göz önünde bulundur derim. Tabi yaşınızı bilmiyorum ama olası bence, kandırılma.
Buarada ana fikre gelirsek, benim eşimin de ciddi bir rahatsızlığı var. İlişkiye başlamadan söyledi, buna göre kararıımı vermemi istedi. Kabul ettim, her zaman yanındayım, bana yaslanması için arkasındayım.
Eğer söyledikleri doğruysa, sana düşen yanında olmaktır.
özel degilse size bu şakayı yapan kişiylemi evlisiniz?bana yapılan şaka degil hap falan kullanıyor görüyorum
bana yorumlarınız destek verdi gercekten tesekkür ediyorum
Elbette hayır. Tabi ki onunla evli değilim. Yalan olduğunu farkettiğimde, ispatını da gördüğümde, bitirdim.
Eşimle olayın üzerinden 6-7 sene geçtikten sonra tanıştık. Eşim kontrol altında olmazsa, hayati boyutlarda risk taşıyabilecek bir hastalıkla savaşıyor. %100 tedavisi de yok.
Rabbim ona ömür versin, bana bağışlasın.
Her zaman yanındayım, Rabbim ömür verdikçe de yanında olacağım. Hastalığını bilerek kabul ettim eşimi, dakika tereddüt etmedim. Şükür ki beni hiç de yanıltmadı.
Birlikte savaşıyoruz, savaşacağız.
Gerekirse de ciğerimden parça da vereceğim ona.
arkadaslar ben yorumlara göre kararımı aldım.ayrılmıcam cünkü ayrılırsam vicdanım el vermicek,ayrılmıcam.bir arkadaş olarak hep yanında olcam ama baglanmamayada calışcam bu süreç ne zaman düzelirse o zaman yakınlaşcam.ameliyat basarılı olana kadar arkadaş, eger ameliyat olumlu biterse sevgilisi olmaya dvm etcem.olumlu sonuç olana kadar arkadaşı olarak devam ediyorum
Elbette hayır. Tabi ki onunla evli değilim. Yalan olduğunu farkettiğimde, ispatını da gördüğümde, bitirdim.
Eşimle olayın üzerinden 6-7 sene geçtikten sonra tanıştık. Eşim kontrol altında olmazsa, hayati boyutlarda risk taşıyabilecek bir hastalıkla savaşıyor. %100 tedavisi de yok.
Rabbim ona ömür versin, bana bağışlasın.
Her zaman yanındayım, Rabbim ömür verdikçe de yanında olacağım. Hastalığını bilerek kabul ettim eşimi, dakika tereddüt etmedim. Şükür ki beni hiç de yanıltmadı.
Birlikte savaşıyoruz, savaşacağız.
Gerekirse de ciğerimden parça da vereceğim ona.
sende doktora onla gıt bı ogren bakalım neymıs bu amelıyat ne kadar rısklı,hem ne bırakması eger gercekse asıl sımdı yanında olmalısın
ayyy sana inanamıyorum ayrılmalıyım mı da ne demek???!!!3 aydır birlikte oldugum bir erkek arkadaşım var fakat hasta...ilk çıktıgımız gün kalbinde kist oldugunu söyledi ve bugünde doktorların ameliyatsız 2 sene ömür vermiş oldugunu söyledi.Bu ameliyat cok riskliymiş...offfff kafam karışık aklım durdu.lütfen yardım edin. nedir bu kalp kisti... Şansı olmaz mı insanın.inanın şuan cok yıpranmış durumdayım.bu nasıl olur haksızlık.ne yapmalıyım ayrılmalımıyım yoksa bu kalp acısıyla onun heran yanımda yıgılacak korkusuyla yaşamaya devam mı etmeliyim...
kalp kistini de ilk defa duyuyorum desteksiz atmış bence
Ben de doktora birlikte git diyen arkadaşa katılıyorum.
Ben de 18 yaşındayken uzunca bir süre erkek arkadaşımın duygu sömürülerine maruz kalmıştım. Kalp hastası olduğunu, ameliyat olması gerektiğini, durumunun çok riskli olduğunu anlatmıştı. O sıralarda kendisinden ayrılmayı düşünüyordum, belki buu sezdi engel olmak istedi, belki çocukluktan, belki bundan sadistçe bir zevk aldı, ya da ne gibi gerizekalı bir düşüncesi vardı bilemiyorum. Belki de sadece ruh hastasıydı, fazla sebep aramaya da gerek yok.
İstanbulda ameliyat olacağını söylemişti, hatta sözde (!) ameliyat saatlerinde kuzeni beni arayıp bilgi vermişti. Durumu ağırmış, kan arıyorlarmış, doktor kalbi durdu demiş, kurtarmaya çalışıyorlarmış.
Ben kimbilir ne kadar safmışım ki inanmıştım, ağlamaktan harap olmuştum.
Yahu hiç mi kafam çalışmaz, doktorlar ameliyat esnasında çıkıp çıkıp bilgi verirler mi! Çocukluk işte.
Bu tarz durumları göz önünde bulundur derim. Tabi yaşınızı bilmiyorum ama olası bence, kandırılma.
Buarada ana fikre gelirsek, benim eşimin de ciddi bir rahatsızlığı var. İlişkiye başlamadan söyledi, buna göre kararıımı vermemi istedi. Kabul ettim, her zaman yanındayım, bana yaslanması için arkasındayım.
Eğer söyledikleri doğruysa, sana düşen yanında olmaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?