- Konu Sahibi kelebeksepeti
-
3 aydır birlikte oldugum bir erkek arkadaşım var fakat hasta...ilk çıktıgımız gün kalbinde kist oldugunu söyledi ve bugünde doktorların ameliyatsız 2 sene ömür vermiş oldugunu söyledi.Bu ameliyat cok riskliymiş...offfff kafam karışık aklım durdu.lütfen yardım edin. nedir bu kalp kisti... Şansı olmaz mı insanın.inanın şuan cok yıpranmış durumdayım.bu nasıl olur haksızlık.ne yapmalıyım ayrılmalımıyım yoksa bu kalp acısıyla onun heran yanımda yıgılacak korkusuyla yaşamaya devam mı etmeliyim...
inanın çok şaşırdım bu yorumunuza. ağır bir hastalığı olan bir kişi evlenemezmi? çocuk sahibi olmazmı? ya da gayet sağlıklı iki kişi evlendi diyelim, yarın hastalanmayacaklarının garantisi var mı?
o halde ağır hasta olan herkesi bırakalım kendi haline, öyle mi?
ondan nasıl ayrılabilirim???
sen bu çocuğu hiç sevmemişsin.. iki şeyi hazmedemem asla..birincisi askere giden sevgililerini-nişanlılarını bırakanları, ikincisi hasta olduğunu bile bile en destek olunması gereken zamanda sevdiğini terk edenleri.. aşık değilsin belli ama hani arkadaşım o benim diyorsun ya, kötü gün dostu bile değilmişsin o kişinin.. üzüldüm gerçekten
yaaa burda herkes beni yanlış anlıyor....ben katı biri degilim,sadece baglanıp acı cekmekten yada yalnız kalmaktan korktugum için böyle düşündüm.ayrıca o benim 5 yada 6 yıllık sevgilim degil,kiii oyle olsaydı asla bırakmazdım tabi ki ama benim olayım tamamen farklı,biz sadece 3 aydır samimi duygular içindeyiz
ayrıca ona nedir bu kalp kisti dedigimde biraz açıklama yaptı,kedi köpek gibi hayvanlardan bulaşan bir hastalıkmış.(daha önce evde kedi besliyormuş)birinci ameliyatını yurt dışında olmuş ve %50 oranında şans vermişler ve hayatta şuanda çok şükür ama doktorlar kistin tamamını gormemişler bir kısmı kalmış o nedenle tekrar olacakmış yurt dışında...ama bu kez korkuyorum dedi ve şans vermemişler.haplarıda kistin büyümesini engellemek için kullanıyormuş,bu büyüdükçe patlayıp yada kalbi sıkıştırıp ölüme sebep oluyormuş.ve evlerini satıp 2.ameliyatını olacagını soyledi.
Elbette hayır. Tabi ki onunla evli değilim. Yalan olduğunu farkettiğimde, ispatını da gördüğümde, bitirdim.
Eşimle olayın üzerinden 6-7 sene geçtikten sonra tanıştık. Eşim kontrol altında olmazsa, hayati boyutlarda risk taşıyabilecek bir hastalıkla savaşıyor. %100 tedavisi de yok.
Rabbim ona ömür versin, bana bağışlasın.
Her zaman yanındayım, Rabbim ömür verdikçe de yanında olacağım. Hastalığını bilerek kabul ettim eşimi, dakika tereddüt etmedim. Şükür ki beni hiç de yanıltmadı.
Birlikte savaşıyoruz, savaşacağız.
Gerekirse de ciğerimden parça da vereceğim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?