zaten çabalayan bir taraf olduğu için çabalamıyor olabilir mi
diğer mevzuya gelince;
işin var senin canım şimdiden ailesi herşeyin içindeyse zor
yaşlarınız kaç ki gidip gelmelere karışıyorlar
şehirler arası mesafeniz ne kadar
Basindan beri ayri şehirlerde miydiniz ?
1.5 saat çok değil ben bile daha rahat gidip geliyorum ailem bişey demiyor. Sevdiğim insanlar için hep çabalarım ben görev edinirim kendime ama karşılığını görmeyince üzülüyorum
bazen kim olursa olsun o kadar büyük taşın altına el sokmamak gerekiyor
çıtlatsaydın veya senin o 9saatleri tepip gittiğini hatırlatsaydın
yaptığı hoş bişi değil amacı nedir yani
1.5 saatlik yolu kendi arabası varsa onunla gelse en kötü 45dk 1saate gelir
ayrıca sevgiliye giden yol insana mutluluk verir
ama onun ailesinin burnu herşeyin içinde o da etkileniyor doğal olarak
bence açık açık tartışmadan konuş ya da yüz yüzeyken daha iyi olur tartışma olmaz en azından
telde insan kendini çok anlatamıyor
Ne kadar sıklıkta geliyor yaniniza?
Siz 9 saati çekerken sorun olmuyo o 1.5 saati çekerken sorun oluyogezmeye gidiyorum der yine cikar insan bence bahane buluyo
Pardon ama yaslariniz kaç ?
Yo yasinizi ondan değil ailesinin sorun cikarmasindan dolayi sordum küçük çocuk değil ki karisiyolar sonuçta sevdiğinin yanina geliyor biraz sessizliginizi Koruyun çok sorun cikarip uzulmemeye özen gosterin sonrasinda hayatim ben seni özlüyorum sürekli yanimda istiyorum derseniz bence o da daha sakinlikle karsilayip ailesini karistirmadan gelir yinede sizin fikriniz tabiki
3 yıllık erkek arkadaşım ama senelerdir tanışıyoruz onu çok seviyorum ve hiç bi fedakarlıktan kaçınmıyorum bütün imkanlarımı zorluyorum açıkçası ama o uğraşmıyo aslında karakteri böyle ama ben çok üzülüyorum. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve hep yanıma ben 10 kere söyledikten sonra geliyo her seferinde kavga ediyoruz neymiş ailesi laf ediyomuş sürekli gelip gidiyo diye çok sinirlerim bozuluyo kimseye anlatamıyorum çünkü herkes çok farklı tavırlar takınıyo inşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?