sevgilin var derdin var

bende sözümü sakınmıyorum sonra pişman oluyorum buraya yeni üye oldum dediğiniz gibi bi uğraş bulup kendimi tutmalıyım haklısınız :)

evet artık sözünü etmicem ondan beklicem ve izlemeye başlıcam bakalım neler olucak

son söylediğiniz o kadar çok doğruki ben de aynı sizin gibi düşünüyorum sanırım evlilik bizim kurtuluşumuz olucak allah bütün kavuşmayı bekleyenlerin yardımcısı olsun :))

ya bu modelin bir benzeri de bende var,
zamanla moralini bozmaya degmeyecek bir sey oldugunu anlıyorsun.

ben resti cekmistim sonra azıcık duzeldi, simdilerde evlilige ikna olayım diye bi amuda kalkmadıgı kalıyor.
tabi diger huyları da aynı mıdır bilemem. :44:

demem o ki sen kendini uzdugunle kalıyorsun, bırak o uzulsun biraz
"amaan umursamıyorum bana ne" moduna girince gor bak nasıl degisiyor

Son düzenleme:

gerçekten umursamamak lazım onlar o dilden anlıyo inşallah bende yapabilirim

Haftada ya da iki haftada bir olması gayeet normal bence. Belki de maddi sorunları var? Hem çalışmıyor mu iş güç falan derken belki gelemiyordur. Bence siz çok abartmışsınız..

Canımm benim ya senin yaşadıklarını bende yaşadım. Bak ne kadar seversen sev fazla fedakarlık yapma sen yıpranıyorsun. Ben 5 yıllık ilişkime ara verdim şuanda sırf artık yorulduğum için, 26 yaş bence helede askerden gelmişse olgun davranması gerek. Aile işin içine şimdiden girerse zor. İyi düşün taşın derim. Çünkü insan yoruldukça, sevgide bırakmıyorlar insanın içinde

5 AY! Benim gördüğüm süre bu! Ama yine de kıymetimi bilen yok. Nefret olsun. Kendimi duvardan duvara çarpasım var! Kıymetini bilmek lazım bazı şeylerin. :84:

hepiniz çok güzel cevaplar verdiniz ilginize çok teşekkür ederim bundan sonra ben kendimi frenlicem ve üstüne düşmicem bakalım o zaman neler olucak çünkü kendinden ne kadar verirsen o kadar yıpranırsın hepinizin tavsiyelerini uygılıcam :)

Kadinlar her zaman daha gozu karadir...
Planlamadan, mantik aramadan, sonunu dusunmeden icinden ne geliyorsa yapar...
Erkek ise bakar, himmm mantikli mi bu?, kar-zarar hesabi yapar, oyle kalkisir...
Alis bunlara...
Ailesi ile butcesi ortaksa surekli gelip gitmek belki bellerini bukuyordur, bilemem...
Fakat ayriysa ve hala aile karisiyorsa, yanlis adres verin oraya gitsin...
Alin karsiniza, oturun, konusun, sakin sakin anlatin, ve aileden izin almayi da biraksin artik bir zahmet...

konu sahibi bunu çıtlatsa sevgilisi kesin sen yaptıklarını başıma mı kakıyosun cümlesini duyar, iyice morali bozulur. bu ailesinden kopamayan erkekleri ben anlamadım anlayamıyorum. ailen ilişkiyi bu kadar etkiliyorsa neyine güvenip biriyle sevgili oluyorsun diye sormak istiyorum ben bu tip vatandaşlara...

Siz evli diyilmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…