- Konu Sahibi gossipgirl_
-
erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım tarafından terk edildim...nedeni aramızdaki iletişim kopukluğuymuş...kendisi 10 gün önce kas yırtılması nedeniyle evde yatmaya başladı....raporu daha da uzayabilir çünkü durumu ciddi....önceden de bi kaç defa evine çağırmıştı ama ben gitmemiştim....bu seferde görüşemiycez artık uğrarsın yanıma demişti ama ben gitmedim ne bu hastalığı süresince ne de öncesinde.....
evde kalmaya başladıktan sonra bana hiç bişe yokmuş gibi davranmaya çalıştı ama ben gittikçe uzaklaştığını hissediyodum....bunun nedeninin ev olması da bana dokunuyodu açıkçası....çünkü aileme ters bi durum sözlüm değil nişanlım değil....ama evlerimiz yakın ve o hasta.....sizce haksız mıyım?????
görüşmeye başladığımızdan beri çağırdığı ve en son hastalanmadan önce buluştuğumuzda kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarlarda evde rahat rahat oturucaz valla fln dedi....bende perişan ol biraz benim için için ne olucak dedim....bu yüzden de açıkçası hiç umursamadım hastalığında gitmeyi...aradım sordum arayınca da o umursamaz konuştu ben sorun yaptım bu sefer falan filan...en sonunda da bitti.....
önce ağzıma geleni söyledim evine gelmediğim için böyle oldu fln dedim hiç cevap vermedi....sonra sevdiğimi bile bile gidiyosun o dokundu bu kadar dedim....sizce bu bahane mi
erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım tarafından terk edildim...nedeni aramızdaki iletişim kopukluğuymuş...kendisi 10 gün önce kas yırtılması nedeniyle evde yatmaya başladı....raporu daha da uzayabilir çünkü durumu ciddi....önceden de bi kaç defa evine çağırmıştı ama ben gitmemiştim....bu seferde görüşemiycez artık uğrarsın yanıma demişti ama ben gitmedim ne bu hastalığı süresince ne de öncesinde.....
evde kalmaya başladıktan sonra bana hiç bişe yokmuş gibi davranmaya çalıştı ama ben gittikçe uzaklaştığını hissediyodum....bunun nedeninin ev olması da bana dokunuyodu açıkçası....çünkü aileme ters bi durum sözlüm değil nişanlım değil....ama evlerimiz yakın ve o hasta.....sizce haksız mıyım?????
görüşmeye başladığımızdan beri çağırdığı ve en son hastalanmadan önce buluştuğumuzda kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarlarda evde rahat rahat oturucaz valla fln dedi....bende perişan ol biraz benim için için ne olucak dedim....bu yüzden de açıkçası hiç umursamadım hastalığında gitmeyi...aradım sordum arayınca da o umursamaz konuştu ben sorun yaptım bu sefer falan filan...en sonunda da bitti.....
önce ağzıma geleni söyledim evine gelmediğim için böyle oldu fln dedim hiç cevap vermedi....sonra sevdiğimi bile bile gidiyosun o dokundu bu kadar dedim....sizce bu bahane mi
Sadece hastalığı zamanında düşünürsek haksızsın, adam canıyla cebelleşiyor, yarım saat uğramakla bişey kaybetmessin sonuçta sevgilin.Ve mantıklı/aklı eren her insan güvendiği, inandığı birini seçer sevgili olmak için...
Ama diğer yazdıklarınla birleştirince de açıkçası sapık diye yaftalamak hiç gelmedi aklıma.
Beni zorla istemediğim şeylere zorlayacağını(psikolojik baskı da dahil) düşündüğüm insanla zaten o an ayrılmam gerektiğini bilirim, ev konusunda kötü niyet sezsem ikinci defa dillendirmesine fırsat vermezdim
Bazı insanlar bırakın kış-kıyameti yazın da mekanlarda olmayı sevmezler, bana da daral gelir cafe vs de. Sinema, alışveriş, sergi vs tamam bişeylerle uğraşıyorsun ama bi yerde kös kös oturmak ve ha bire birşeyler tüketmeye zorlanmak bana göre de değil
ne alakası varmış kışın dışarda perişan olucaz falan filan,bütün sevgililer kış gelince ayrılsın o zaman yada hep evde buluşsunlar saçmalığa bak..sevgi olsun yeterki insanın gözü kar kışmı görür hem 24 saat sokakta kalıcak değilsiniz ya avm'ler var cafeler restorantlar var dışardada rahat rahat oturabilirsiniz,haa tabi ayrılmak isteyene bahane çok..boşver arkadaşım sen doğru olanı yapmışsın,ailesi evdeyken belki bi geçmiş olsuna gidebilirdin bu normal kabul edilebilirdi ama sevgilinin niyeti senle evde buluşmak ziyaret falan değilki.....Sana bi açıklama bile yapmamış boşver gitsin,zamane erkekleri ne kadar çirkinleşti ya,millet kızını sokaktamı buluyo allahını seversen.Sen kendi kıymetini bil arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama böle erkeklere taviz verme....daha çok şey yazardım ama neyseee
Normal zamanlarda gitmek istememen belki güvensizliklerindendir hak veriyorum
Ama hastayken en azından bir uğramalı, biraz ilgilenmeliydin, bu benim başıma gelse üzülürdüm, hasta olucam ve kız arkadaşım ben ona bir şey yapacağım korkusuyla evime gelmeyecek, kendimi çok kötü hissederdim.
Koskoca insanlarsınız, istemedikçe bir şey yaşanmaz ama hatır ,gönül ,karşındakini düşünmek de başka bir şey. Hep kötü yandan bakmamak lazım, belki gerçekten kırılmıştır
Ev en güzeli bence de...
Gerçekten insanlar belli bir yaştan sonra dışarıda yemekti,kahveydi,takılmaydı derken perişan oluyor. Ben erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim.
Ama senin hayatın bu. Bana ters dersen yapacak pek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?