sevgilinin evi :(

Arkadaslar, "Helal sana, cok iyi yaptin" deselerdi, boyle tepki vermezdin.
Konu acinca, "iyi" veya "kotu" yorumlara acik olunmalidir.
Sana yardim etmeye calistilar, baska gorus acisi gostermeye calistilar ama sen hep bildigini okudun.
Eyvallah.

Katılıyorum.. Tamam kafan çok karışık anlamsızlıklar içerisindesin lakin herkes sana nacizane yardım etmeye çalışıyor-ki kimseninde bu onuda art niyeti olmaz..Benim fikrim ise önce kendi kafanda eksiyi artıyı tasarla burada sadece fikir alırsın ama iş sende biter.. Sevgilin art niyetlidir veyahut değildir bunu en iyi sen bilirsin olay taze sanırım şimdi sağlıklı düşünmen biraz zor sakinleş zamanla yavaş yavaş oturur taşlar.. öfke ile kalkan zararla oturur..

Kasını yırtımaz insan kendi kendine kağıtmıdır bu:) ayrıca öyle aşkmı olur sakatlık diz boyu:)) aaaa aşkım senin için tendonlarımı kestim sırada çapraz bağlarım var:) şaka yapıyorum kızma sakın.

Arkadaslar, "Helal sana, cok iyi yaptin" deselerdi, boyle tepki vermezdin.
Konu acinca, "iyi" veya "kotu" yorumlara acik olunmalidir.
Sana yardim etmeye calistilar, baska gorus acisi gostermeye calistilar ama sen hep bildigini okudun.
Eyvallah.

hiç öyle bi beklentim yok cevap vermedim öyle yorumlara... herkese saygım var ama konuyu benim kendime hakim olamıycamı düşündüğüme fln getirdiler... başka bakış açısı bu şekilde mi getirilir? hele yardım kelimesi komik olmuş...bi kaç ısrarcı arkadaş için diyorum sadece...kendimle sorunum olsa niye gelip buraya konu açıyım kendi kendime düşünür çözerdim oh ne güzel...ya giderdim ya da bitirirdim....demek ki kendimle alakalı bi çekincem yok...söylediğim ateşle barut genel ve uzun vadeli bi yorum...yanlış olduğunu söyleyene sadece gülerim.....bunu yaşayanlara saygım var ama ben ilişkinin başında bunu isteyen erkekten bahsediyorum....ve üstüne gelen şanssız bi hastalık olayı içinden çıkılmaz yaptı benim için....

ahhh ahh nerde öyle aşık bende mümkün olmadığı için espri yaptım zatennnn

bunları okusa irtibatı tamamen keser bence tendonları diil

Sen neden karşı fikirlere bu kadar şuursuz tepki veriyorsun? Ünlem koyupta yorum yapacaksan kapayacaksın çeneni hiç konu açmayacaksın kendi aklınla yetineceksin. Ayrıca;

Sen kendine nasıl bir erkek arkadaş buldun ki onun evine hasta ziyaretine gittiğinde seni yatağa atacakmış gibi düşüyorsun? Böyle düşüneceğin biriyle neden berabersin?

Madem ateş barutu burada yazdığın kadar kavra, sözlerinin insanı ol kendine hasta ziyaretine giderken korkacağın birini bulma!

Son düzenleme:
Bence sana ters gelen şeyi yapmaman en doğrusu olmuş.Hayatta pişmanlık duymadan yaşamak gerekir.Kendin için en iyisini yapmışsın.

Ve evet bence eve çıkar çıkmaz seninle barışma çabaları ben de bir art niyet uyandırdı.Çocuğun amacı bana farklı geldi.Seven insan her türlü ilişkisi için katlanır.

Seni yatağa atmakmış amacı. İyiki gitmemişsin. Bırak ne hali varsa görsün. Mantıklı biri zaten bekar erkeğin evine gitmez.

Sebep?
Size 'ev' denildiğinde aklınıza tek bir şey geliyorsa bilemicem ama ben defalarca gittim de, yemek de yaptım, misafir de ağırladık, hastalandı baktım da...
Hatta daha komiği benim arkadaşlaırmla bile o evde çok görüşmüşlüğümüz, o yokken de varken de oturmuşluğumuz vardır.
Ama 'yatağa atma' gayesi hiç olmadı...
Mantıksız mıyım şimdi ben, sapık muamelesi yapmadığım için?

Konu sahibi size gelince, doğru bulmadığınız bir şeyi yapmamakta çok iyi etmişsiniz ama hastalandığında illa ki insan bekler.
Bu konu bu derece önemliyse sizin için, onun ya da kendi arkadaşlarınızı toplayıp beraberce de gidebilirdiniz.
Yalnız olmazdınız hem de karşı tarafın gönlü alınmış olurdu.
Ama benim aklıma gelen başka bir sebep var beyefendiğinin rahatlığı ile alakalı, genelde karakteri tam oturmayan genç erkekler eve çıkınca padişah kesiliyorlar.
Evleri de var, hayat onlara güzel, ne diye başkasının nazını, kaprislerini çeksinler; çünkü kendileri bulunmaz hint kumaşı daha ne isteyeceksiniz(!)...

Hayırlısı olur umarım ne diyeyim...

şuursuz senin göbek adın fln olmalı böyle ortaya atlayıp ahkam kesemezsin bana....çok kaale aldım gerçekten bu saçma yazını, la havle ya!!

valla ne onun arkadaşlarıyla tanıştım nede o benim. ortak bi arkadaşımız yok...dediğim gibi tanışma aşaması diyorum kimse anlamak istemiyo...senin ki gayet sağlıklı ilerleyen bi ilişkiymiş, böyle devam eder umarım...

Üst paragraf cevabım size değildi, yanlış anlamayın.
Alıntı yaptığım üyeye verdiğim cevaptı.
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için.

Daha tanışma aşamasındaysanız ödün vermemeniz hayrınıza olmuş.
Çok da irdelemeyin, belli ki acabalarınız var ve bunu doğuran da karşınızdaki insan, size sunduğu profil yeterli olmamış.
O sebeple hayatınızdan tamamen çıkarmak sizin için hayırlısı olacaktır.

3 aylık bir ilişkide ev muhabbetleri başlamışsa eğer bence ayrılmalısın.
Benim de öyle başladı, sonucunu gördüm !! Hatta gördük !
Hoş bir şey değil, erkek azcık erkek olup , yanlış anlaşılma yaratmamak için böyle erkenden evine çağırmamalı. Kızı seviyorsa, korkutmamak için. Çünkü günümüzde artık bu tarz şeyler hep yanlış anlaşılır.
Ev demek o demek mi ? diyenler olmuş. Yani aslında o demek bir çok insana göre ... Çünkü farkındaysanız günümüzde insanlar artık evliliği beklemiyorlar...
Yani artık çok küçük yaşlarda bile her şey çok rahat yaşanıyor. O yüzden ister istemez öyle bir tepki uyanır yani.
Ha mesela bir arkadaşım demiş ki, onun adına çooooooook sevindim ne güzel evine girip çıktığı halde karşı taraf yanlış bir hareket yapmamış.
Ama siz 3 aylıkken mi evine gittiniz ilk ? Ya da hadi evet, 1 aylıktı gittim bana ters bir şey yapmadı dediğinizi farz edelim.
Ne mutlu karşınıza adam gibi biri çıkmış !
Ve bir arkadaşımın yorumuna çok üzüldüm. Sanırım sevdiğim bir arkadaşımdı da, hatırlayamadım bir sürü yorum okudum çünkü.
İşte evine çağırdığında, aklında böyle fikirlerin uyanacağı bir adamı niye seçtin? tarzı bir yüklenme olmuş.
O zaman boşanan insanlara da, "seni aldatacak bir adamla niye evlendin, güveneceğin birini bulmadın?" derler :)
Maalesef bu tarz şeyler kader kısmet işi. Karşımızdaki insanları 10 kişinin arasından seçebiliriz, evet seçebiliyoruz o zaman.
Ama onların karakterlerini asla bilemeyiz, bu tanıma süreçlerinde ortaya çıkar, tanımakta tecrübeyle de alakalıdır. Yanlış tanırız kimi zaman kendimizden ötürü, yanlış tanıtırlar kimi zaman karşıdaki kişiden ötürü :)
Kız tanıma sürecindeyken, yanlış anlaması çok normal. O kafası baltayla kesilen kız da 1-1,5 yıldır çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Canım, ayrılma sebebi çok çirkin olmuş. Saçma yani. Görüşemicez nasılsa diye ayrılmak. Bana çok sağlam gelmedi bu çocuk ya bilemedim.
Sana yapabileceğim tek yorum, gönlün neye razı geliyorsa onu yap ...
Ben gider miydim ? Gitmezdim.
3 aylık ilişkide, hastalandım ziyaretime gelmedi diye trip olmaz yani. Hastane olsa neyse.
Cinsellikten ziyade, adam orda beni öldürse kesse vay gidene !

Son düzenleme:

Adam haklı. Hasta olmasına rağmen ay annem babam, konu komşu ne der, ay nişanlı bile değiliz olmaz ki saçmalıklarıyla sevgilini ihmal etmişsin. Sen onun arkadaşı mısın arayıp sormakla olur mu bu iş? Adam hasta alooo?!, gidip bakman lazım senin ona. Bu kafayla daha çoook üzülürsün güzelim. Boşuna ağlama şimdi.

Son düzenleme:
herkesin kendi prensibi vardır.. ve karşı taraf bu prensiplere saygı duymalıdır bence..
ha şuda var hastalık ayrı.. sevgilim hasta yatıyorsa gidip görürüm yoksa zaten içim rahat etmez ama sizde durum farklı.. sürekli ısrar ve baskıdan sonra hasta bile olsa gitmek istememişsin.. olabilir.. o o kadar baskı yapmasa belki sen hastalığında ziyaret edecektin ama şartlar böyle gelişti ve gitmedin..
bu yüzden senden ayrılıyorsa da arkasından el bile sallamana gerek yok..

tamamen güvenle alakalı bir durum.
sevgili de olsa güven saglanmadan bence gidilmemeli.
ama hastalık durumu da sizin insiyatifinize kalmış bir sey tabi

Yahu seninle alay etmiş, yapmışsın bir şey ve bunun üstüne sorduğun soru o kadar anlamsız ki buna vurgu yapmış ironiyle. Sen ise ciddi ciddi cevap veriyorsun, lol

Yahu seninle alay etmiş, yapmışsın bir şey ve bunun üstüne sorduğun soru o kadar anlamsız ki buna vurgu yapmış ironiyle. Sen ise ciddi ciddi cevap veriyorsun, lol

evet ben onu çok farklı yorumlayıp cevap vermişim o hengamede....alay etmişsede umrumda diil yani sağol uyarın için lol...ama ne yapmışım da sorduğum soru anlamsız gerçekten anlayamıyorum sizi....

buraya konu açmak sevgili evine gitmekten daha büyük hata sanırım.....

Sevgilinin evine gidip gitmemek senin tercihin... Kimse sana neden gitmedin ya da neden gittin diyemez... Ama sen burada sergilediğin tavrın arkasında durmayarak gereksiz bir neden arayışındasın... Ayrıca istemediğin cevaplara da kötü dönüşler yapmışsın...

sergilediğim ve arkasında durmadığım tavır nedir?....laf sokucağınıza açık açık yazın bende haklısınız diyim ya da cevap veriyim....

istemediğim cevap yok, kötü dönüş hiç yok! ne yazılmışsa ona uygun verilmiş cevaplar var....

Şekerim tekrar mı açıklayayım? Işim gücüm yok sana laf sokacağım, hey allahım :) Adamın iletişim kopukluğu dediği şey ilişki anlayışınızın bambaşka olması... Seninle istediği standartlarda ilişki yaşayamıyor haliyle bu da iletişim kopukluğu doğurmuş aranızda... Madem sen "Benim prensiplerim var, evine gitmem. Hastaysa hasta en fazla ararım" diyorsun arkasında dur, nedeni belli ama sen buna rağmen ısrarla kendini tatmin edici bir neden arıyorsun :)) Adamın seni neden sepetlediği belli yani... "Kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarılarda, evde daha rahat oluruz" demiş daha ne desin :) Bunun başka bir açıklaması yok, birbirinize uygun değilsiniz o kadar. Kendine uygun birilerini tercih et bir dahakine

Son düzenleme:

hastaysa en fazla ararım demedim hastalığından önceki mevzulara değindim....birbirimize uygun olup olmadığımıza ben karar vericem son aşamada siz değil! yorum yapma hakkın fikrini belirtmek yani uygun değilsin 'o kadar' fln komik oluyo sepetlendiğim fln da yok hala 'seviyorum' dedi en ağır laflarımdan sonra bile...

'evine gitmem' değil ilişkiyi belli bi noktaya getirmeden gitmem....benim burda uzun uzun açıkladığımı yarım yamalak anlamışsın ama adam'ların ne demek istediğini bi kelimesinden hemen çözüyosun bravo ağır tecrübe konuşuyo anlaşılan =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…