- Konu Sahibi gossipgirl_
-
Arkadaslar, "Helal sana, cok iyi yaptin" deselerdi, boyle tepki vermezdin.
Konu acinca, "iyi" veya "kotu" yorumlara acik olunmalidir.
Sana yardim etmeye calistilar, baska gorus acisi gostermeye calistilar ama sen hep bildigini okudun.
Eyvallah.
benim için kasını yırtsa bana gerçekten aşık diye fln düşünürdüm heraldeçünkü hiç kolay diil çok zor yerinde otururken bile ağrı yapan bi durum...ben onu yalan söylemiş hastalığı uydurmuş demeye çalıştı olarak algıladım ve cevap verdim zaten=)
Arkadaslar, "Helal sana, cok iyi yaptin" deselerdi, boyle tepki vermezdin.
Konu acinca, "iyi" veya "kotu" yorumlara acik olunmalidir.
Sana yardim etmeye calistilar, baska gorus acisi gostermeye calistilar ama sen hep bildigini okudun.
Eyvallah.
Kasını yırtımaz insan kendi kendine kağıtmıdır bu:) ayrıca öyle aşkmı olur sakatlık diz boyu:)) aaaa aşkım senin için tendonlarımı kestimsırada çapraz bağlarım var:) şaka yapıyorum kızma sakın.
Seni yatağa atmakmış amacı. İyiki gitmemişsin. Bırak ne hali varsa görsün. Mantıklı biri zaten bekar erkeğin evine gitmez.
Sen neden karşı fikirlere bu kadar şuursuz tepki veriyorsun? Ünlem koyupta yorum yapacaksan kapayacaksın çeneni hiç konu açmayacaksın kendi aklınla yetineceksin. Ayrıca;
Sen kendine nasıl bir erkek arkadaş buldun ki onun evine hasta ziyaretine gittiğinde seni yatağa atacakmış gibi düşüyorsun? Böyle düşüneceğin biriyle neden berabersin?
Madem ateş barutu burada yazdığın kadar kavra, sözlerinin insanı ol kendine hasta ziyaretine giderken korkacağın birini bulma!
Sebep?
Size 'ev' denildiğinde aklınıza tek bir şey geliyorsa bilemicem ama ben defalarca gittim de, yemek de yaptım, misafir de ağırladık, hastalandı baktım da...
Hatta daha komiği benim arkadaşlaırmla bile o evde çok görüşmüşlüğümüz, o yokken de varken de oturmuşluğumuz vardır.
Ama 'yatağa atma' gayesi hiç olmadı...
Mantıksız mıyım şimdi ben, sapık muamelesi yapmadığım için?
Konu sahibi size gelince, doğru bulmadığınız bir şeyi yapmamakta çok iyi etmişsiniz ama hastalandığında illa ki insan bekler.
Bu konu bu derece önemliyse sizin için, onun ya da kendi arkadaşlarınızı toplayıp beraberce de gidebilirdiniz.
Yalnız olmazdınız hem de karşı tarafın gönlü alınmış olurdu.
Ama benim aklıma gelen başka bir sebep var beyefendiğinin rahatlığı ile alakalı, genelde karakteri tam oturmayan genç erkekler eve çıkınca padişah kesiliyorlar.
Evleri de var, hayat onlara güzel, ne diye başkasının nazını, kaprislerini çeksinler; çünkü kendileri bulunmaz hint kumaşı daha ne isteyeceksiniz(!)...
Hayırlısı olur umarım ne diyeyim...
valla ne onun arkadaşlarıyla tanıştım nede o benim. ortak bi arkadaşımız yok...dediğim gibi tanışma aşaması diyorum kimse anlamak istemiyo...senin ki gayet sağlıklı ilerleyen bi ilişkiymiş, böyle devam eder umarım...
erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım tarafından terk edildim...nedeni aramızdaki iletişim kopukluğuymuş...kendisi 10 gün önce kas yırtılması nedeniyle evde yatmaya başladı....raporu daha da uzayabilir çünkü durumu ciddi....önceden de bi kaç defa evine çağırmıştı ama ben gitmemiştim....bu seferde görüşemiycez artık uğrarsın yanıma demişti ama ben gitmedim ne bu hastalığı süresince ne de öncesinde.....
evde kalmaya başladıktan sonra bana hiç bişe yokmuş gibi davranmaya çalıştı ama ben gittikçe uzaklaştığını hissediyodum....bunun nedeninin ev olması da bana dokunuyodu açıkçası....çünkü aileme ters bi durum sözlüm değil nişanlım değil....ama evlerimiz yakın ve o hasta.....sizce haksız mıyım?????
görüşmeye başladığımızdan beri çağırdığı ve en son hastalanmadan önce buluştuğumuzda kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarlarda evde rahat rahat oturucaz valla fln dedi....bende perişan ol biraz benim için için ne olucak dedim....bu yüzden de açıkçası hiç umursamadım hastalığında gitmeyi...aradım sordum arayınca da o umursamaz konuştu ben sorun yaptım bu sefer falan filan...en sonunda da bitti.....
önce ağzıma geleni söyledim evine gelmediğim için böyle oldu fln dedim hiç cevap vermedi....sonra sevdiğimi bile bile gidiyosun o dokundu bu kadar dedim....sizce bu bahane mi
Bence erkek arkadaşın seni eve getirebilmek için kasını kendi yırttı. Ayrıca alt tarafı hasta oldu diye ne bu ilgi beklemeler? Çocuk mu bu ya? Tekmeyi basmakla en iyisini yapmışın. İşte herkes kendini senin kadar bilemiyor evlere gidiyor malesef... Biz karışamayız tabi isteyen gider istemeyen gitmez.
valla kulağa çok komik geliyo ama arkadaşımda aynı şeyi söyledi çünkü önceki mevzuları biliyodu...ama o kadar da paranoyaklık yapamam...o kadar güvenilmez birinden hoşlandığım için kendimi bi yere atmam gerekir yoksa...
hastaneye gitmişti mesela yanına gitmek istedim 1 saat fln sürücekti işi ama ben gitmeden halletti ve gel yinede bi görmüş olurum demedi, apar topar evine gitti...
yine konu hep aynı yere geliyo:S
Yahu seninle alay etmiş, yapmışsın bir şey ve bunun üstüne sorduğun soru o kadar anlamsız ki buna vurgu yapmış ironiyle. Sen ise ciddi ciddi cevap veriyorsun, lol
evet ben onu çok farklı yorumlayıp cevap vermişim o hengamede....alay etmişsede umrumda diil yani sağol uyarın için lol...ama ne yapmışım da sorduğum soru anlamsız gerçekten anlayamıyorum sizi....
buraya konu açmak sevgili evine gitmekten daha büyük hata sanırım.....
Sevgilinin evine gidip gitmemek senin tercihin... Kimse sana neden gitmedin ya da neden gittin diyemez... Ama sen burada sergilediğin tavrın arkasında durmayarak gereksiz bir neden arayışındasın... Ayrıca istemediğin cevaplara da kötü dönüşler yapmışsın...
sergilediğim ve arkasında durmadığım tavır nedir?....laf sokucağınıza açık açık yazın bende haklısınız diyim ya da cevap veriyim....
istemediğim cevap yok, kötü dönüş hiç yok! ne yazılmışsa ona uygun verilmiş cevaplar var....
Şekerim tekrar mı açıklayayım? Işim gücüm yok sana laf sokacağım, hey allahım :) Adamın iletişim kopukluğu dediği şey ilişki anlayışınızın bambaşka olması... Seninle istediği standartlarda ilişki yaşayamıyor haliyle bu da iletişim kopukluğu doğurmuş aranızda... Madem sen "Benim prensiplerim var, evine gitmem. Hastaysa hasta en fazla ararım" diyorsun arkasında dur, nedeni belli ama sen buna rağmen ısrarla kendini tatmin edici bir neden arıyorsun :)) Adamın seni neden sepetlediği belli yani... "Kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarılarda, evde daha rahat oluruz" demiş daha ne desin :) Bunun başka bir açıklaması yok, birbirinize uygun değilsiniz o kadar. Kendine uygun birilerini tercih et bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?