- Konu Sahibi gossipgirl_
-
erkek arkadaşınızın evine gitmekte, hastayken hem de, bence ters bir şey yok.
ama sizin düşüncenize göre tersse ve erkek arkadaşınız bunu bildiği halde ısrar ediyorsa, bence ayıp etmiş.
ısrar etmedi hep işittirdi baştan beri bu bana daha da samimiyetsiz geliyo...söylediğimde yanlış yerlere çektiğimi söyledi...ama ben de haklı olarak 'hastayken bile yanıma gelmiyosa ilerde hiç gelmez' diye düşünüp bitirdiğini düşündüm...bu düşünce beni üzen ve bunu anlamıyorum hasta bile olsa böyle mi yapar gerçekten önem veren biri??
ısrar etmedi hep işittirdi baştan beri bu bana daha da samimiyetsiz geliyo...söylediğimde yanlış yerlere çektiğimi söyledi...ama ben de haklı olarak 'hastayken bile yanıma gelmiyosa ilerde hiç gelmez' diye düşünüp bitirdiğini düşündüm...bu düşünce beni üzen ve bunu anlamıyorum hasta bile olsa böyle mi yapar gerçekten önem veren biri??
istemedikçe birşey yaşanmaz ama sanki aynı evdeki sevgililer hep uslu uslu film izliyo...ateşle barut yanyana durmaz kimse kendini kandırmasın şurda....ona sapık muamelesi yapmamla alakası yok....dediğim gibi ilk buluşmamızdan beri bunun yolunu yapıyo hastalığıyla alakası yok yani...eğer şimdi gidersem yolunu açıcam ve gerisi gelmek zorunda olucak.....
ama yanlış anlayanlar olmuş kötü niyetli düşündüğüm ve ona sapık muamelesi yaptığım için diil bu tavrım asla....
onun bu konularda benden daha rahat bi çevrede büyüdüğünü bunu normal karşıladığını biliyorum..o da benim ondan farklı olduğumu biliyo...lafta aşarız yaparız ederiz diyen biri daha 3 ayda dışarda perişan olmaktan bahsetmesi beni düşündüren....yani sapıklık meselesi diil, onun bana verdiği değer...ya da kafa yapılarında ki uçurum....üzerine bu hastalığın denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü emin diilim
peki bunları hiç mi yaşamazdın ya da ne kadarı yeterli olurdu? bu yaştasın diye tanıştığın kişiyle hiç bişe paylaşmadan üç beş buluşma sonrası evinde mi takılmaya başlardın?..
bilmiyorum belkide haklısın?...
istemedikçe birşey yaşanmaz ama sanki aynı evdeki sevgililer hep uslu uslu film izliyo...ateşle barut yanyana durmaz kimse kendini kandırmasın şurda....ona sapık muamelesi yapmamla alakası yok....dediğim gibi ilk buluşmamızdan beri bunun yolunu yapıyo hastalığıyla alakası yok yani...eğer şimdi gidersem yolunu açıcam ve gerisi gelmek zorunda olucak.....
ama yanlış anlayanlar olmuş kötü niyetli düşündüğüm ve ona sapık muamelesi yaptığım için diil bu tavrım asla....
onun bu konularda benden daha rahat bi çevrede büyüdüğünü bunu normal karşıladığını biliyorum..o da benim ondan farklı olduğumu biliyo...lafta aşarız yaparız ederiz diyen biri daha 3 ayda dışarda perişan olmaktan bahsetmesi beni düşündüren....yani sapıklık meselesi diil, onun bana verdiği değer...ya da kafa yapılarında ki uçurum....üzerine bu hastalığın denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü emin diilim
o zaman bu durumda sizin kendinize de güveniniz yok
madem sizin düşüncelerinize de ters daha o lafı duyduğunuzda ayrılırdınız
neden ayrılmadınız peki
Yanlış anlamadıysam 3 aydır berabermişsin.
Benim için eğer hergün ya da günaşırı görüştüğüm biriyse 3 aydan sonra evine gitmek için yeterli bir süre.
Elbette yıllar da geçse hiç kimseye %100 güvenemezsin,inanamazsın ama ilişkinin gidişatına göre yön verirdim ben de kendime.
ailesiyle yaşamıyo malesef, bekar evinde kalıyo 2 arkadaşıyla....dediğim gibi daha önce muhabbeti geçmemiş ve dışarlarda perişan olucaz dememiş olsaydı, ailesinden uzakta bu halde iki adımlık yerde yanına uğramamak zor gelirdi bana da....ama nedense gitme mecburiyetinde hissetmedim kendimi aklım onda olmasına rağmen...
kendine güvenle ne alakası var anlamadım....sevdiğin bi insan sana dokununca hayır demek daha saçma bi hareket diil mi....elbet dokunucak diyorum bunu da ne sapıklık ne de kendine güvensizlik olarak görüyorum....sadece kendimi kandırmıyorum evde oturur film izler vakit geçiririz diye...
yeterli gelmediği için şu ana kadar ki paylaşımlar istemiyorum bunu...doğal akışında ilerlemesi var bazı şeylerin kendini 3 ay da eve kapatmak var....
bilmiyorum neden anlatamıyorum kendimihaksızım belkide...benim ya bitirmem ya da ona uymam mı gerekiyo tamamen?
işte onu diyorum size
hayır diyemeceğiniz için bu konuda kendinize güvenmiyorsunuz gidince de olacaklardan korktuğunuz için gitmemişsiniz işte
madem sizin düşüncelerinize ters ayrılın gitsin
siz şöyle düşünüyorsunuz sanırım ;
kız ve erkek aynı evde yalnız kalırsa rahat durmazlar, muhakkak bir takım yakınlaşma olur.
kızda buna dur yapma derse saçma olur.. madem istemiyordun niye eve geldin der adam...
ve siz yani kız saçma bulunur...
ama bu da sevdiği adamın evine gidiyor diye yatağına da giriyor sonucunu çıkarttığı için eve gidenlere çok çirkin bir yakıştırma...
evdeyiz ve yalnızız hadi o zaman sevişelim diye bir mantık yok.
evler sadece bu iş için kullanılmıyor
bahsi geçen güven konusu da burada devreye giriyor işte.
insan kendini bildikten karşısındaki adamı bildikten sonra gözü kapalı da durur o evde..
ama yok kalamaz rahat duramaz... diye ısrarla söylerseniz,
bu güvenle alakalı olabilir ancak...
demek ki siz kalamıyorsunuz..
iradeniz ortadan kaybolur diye korkuyorsunuz..
şeytana uyacağınızı düşünüyorsunuz..
işte bunlar da kendine güvenmemek oluyor..
yoksa bence kimse size kötü bir şey demiyor... siz söylediklerinizle bu sonucu çıkartıyorsunuz...
Erkek arkadaşının niyetini bilemem.Öncesi veya sonrasında.Fakat hasta olmasına rağmen kafandan kurguladıkların yüzünden gitmemiş olman bence çok yanlış.Hastaymış ve basit bir şey de değil.Kendini onun yerine koy,ne saydırır ne söverdik burda adama.Niyeti kötüdür belki bilemem ama o ne kadar suçluysa sen de en az o kadar suçlusun.Zor gününde yanında olmamışsın.
Ha bu arada aynı eve girince illa bir şeyler yaşamak,ayarı kaçırmak kişiye bağlıdır.Dizine yatıp televizyon izlemenin keyfi bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?