- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
Hiç görmediğin adamın evinde şakın kalmaUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam
Valla canim sadece niyeti belli olsa o bile Iyi. Tabi ki cinsellik niyet iyi demiyorum yanlis anlama. Ya adam sapık olsa evine gelince tecavüz edip allh korusun öldürse seni. Ya başka insanlar olsa ev de. Videoşantaj bir sürü olasılık var.evet niyeti belli sanırım ayrılıcam
Tanımadığım insanın evine gitmem.tecavuz eder vs diye korkarım.taniyorsam bir yıl en az gidebilirimUzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam
Tabi ki doğru. Ya tecavüzcü veya katil ise. Dışarıda görüşmeyi kabul etmiyor. Niyeti belli değil mi?Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?