Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Hiç görmediğin adamın evinde şakın kalma
Biz de eşimle uzak mesafe ilişksi yasadık
Bir yolunu bulur illa gelirdi hiç de evine davet etmedi
Biz birbirimizi tanıyınca daha çok vakit geçirmek için otelde kalır tatile giderdik

Hiç haber izlemiyorsun sanırım

Büyük ihtimal kızkardeşim yaşındasın.
Sana da kizkardesimmişsin gibi yazacağım..
Yapma kızım,yapma evladım.
Sevgi değil o sevgi öyle bisey değil.
Bak zaten bedbahtgirl yapmışsın nickini,etme eyleme daha bedbaht etme kendini.
Gitme,sevme onu,etme eyleme..
Gitmeeeeeeeeeeeeee!!

uzak mesafe ilişkisi sakat bir de hiç buluşmamışsın. ilk buluşma evde sıkıntılı gibi geldi bana az biraz tanısan huyunu suyunu anlarsın evde buluşulur tabi de. ben evcimen biriyim mesela erkek arkadaşımla dışarıda plan yapmak zor gelir gürültüsü sigara dumanı vs. ondan eve çağırırım genelde. belki huyu öyledir diye düşündüm ama hiç buluşmamış uzak mesafe ilişkisi. tanımaya çalış çocuğu millet 10 yıllık kocasına güvenemiyor iyi bi tanı sonra güven derim.

kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam

Sevgilinin evine gidilir ama adam sizin sevgiliniz değil. İnsanlar sayfalarca yazmış, hala "ama seviyorum" diyorsunuz.
Zorla "Senin sevgilin yok ki. Sevgilin yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen? Senin sevgilin yok" şeklinde Müge Anlı atarı yaptırıyorsunuz insana.

Adamın niyeti iyi değil ve cinsel ilişki, yapmayı planladığı şeylerin en masumu olabilir. Hiç mi haber izlemiyorsunuz?
Adam hem kötü niyetli hem yapmayı hayal ettiği şeyleri yapmak için otobüs/uçak parasını size kitlemeye çalışıyor.
Kendi paranızla başınızı belaya sokmayın.

Gittikten ama dokuz ay sonrasını düşünmek lazım Asla güvenme derim tercih tabi

Gitme ve bana kalırsa madem sordun o kişi den sevgili olmaz bırak arkana bile bakmadan kaç uzaklaş o insandan !

Sizin durum bana pek parlak gelmedi. En azından birkaç kez dışarıda görüşüp birbirinizi tanıyabilirsiniz. Sapıkça illa evime gel diye tutturmak.

O adamın seni sevmediğini sadece sevişmek istediğini ve sen zaten biliyosun. İyi ki de buluşmuyor yoksa seni iyice köpek edicek. Allah aşkına hiç demiyo musun kim bu bana nasıl böyle davranır diye? Gerçi böyle davrandığı için sevdiğini sanıyorsun ya neyse.

Engelle defet. Korkma bu kadar acı çekmekten de. Görmeden etmeden böyle bağlanıyorsan belli ki sorunların var. Tedavi olmaya çalış.

Canim yaa disarda bulusmuyo eve çağrıyo direk baslamadan bitir asla bsy bekleme oyle insanlardan kendini ziyan etme oyle pisliklere akil var mantik var bu zamandada akıl kullanmak lazım

evet niyeti belli sanırım ayrılıcam
Valla canim sadece niyeti belli olsa o bile Iyi. Tabi ki cinsellik niyet iyi demiyorum yanlis anlama. Ya adam sapık olsa evine gelince tecavüz edip allh korusun öldürse seni. Ya başka insanlar olsa ev de. Videoşantaj bir sürü olasılık var.

Çünkü ısrarla dışarda buluşmak istememesi cok şüpheli. Belki de suan abartıyorum oyle olmsz ama, eve çağırıyorsa 100 de 200 cinsellik yakınlaşma istiycek.

Güveniyorum diyosun. Millet kocasına güvenmiyor. Sen nasıl hic huyunu suyunu bilmedigin yüzünü görmediğin adama guvenceksin

Tanımadığım insanın evine gitmem.tecavuz eder vs diye korkarım.taniyorsam bir yıl en az gidebilirim

Ayrilman en sagliklisi gibi görünüyor. Ilerde sevinirsin iyki yolvermisim diye. Üzülmekten korkma bencede ve sakin hemen güvenme birine

Tabi ki doğru. Ya tecavüzcü veya katil ise. Dışarıda görüşmeyi kabul etmiyor. Niyeti belli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…