- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.785
- 228
Herkese merhaba hanımlar,
Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Karışık hamam mı var
 Öyle bir şey duymadım hiç, kaplıcalarda böyle özel odalı hamamlar var ama orada evlilik cüzdanı isteniyor.
 Öyle bir şey duymadım hiç, kaplıcalarda böyle özel odalı hamamlar var ama orada evlilik cüzdanı isteniyor. 

hamam kültürümüzü çok seven biriyim sık sık da gideriz ama asla karışık hamama girmem ne kadar iğrenç bir şey karşımdaki orasını burasını yıkıyor
 hamam kültürümüzü çok seven biriyim sık sık da gideriz ama asla karışık hamama girmem ne kadar iğrenç bir şey karşımdaki orasını burasını yıkıyor  eşimle aile hamamına gireriz erkek olarak sadece bunu kabul edebilirim
eşimle aile hamamına gireriz erkek olarak sadece bunu kabul edebilirim 

Bunu genelde turistler tercih ediyor zaten. Ne gerek var yahu, uzanacağım yarı çıplak, köpük yapacak bana biri. Başka aktivite mi kalmadı…
 Bunu genelde turistler tercih ediyor zaten. Ne gerek var yahu, uzanacağım yarı çıplak, köpük yapacak bana biri. Başka aktivite mi kalmadı…