ortada sevgi denen şey cidden yaşanıyorsa maddiyatın lafı olmaz.. benim sevgilim şuan işsiz çalışmıyor ve ben özel ders veriyorum ve çok iyi kazanıyorum allahıma çok şükür.. sevgilimin ders kitabı alması lazım anası çocuk bakıyor kadın bu yaşta ev kirasını ödüyor babası desen akşama kadar çalişiyor ama krizden dolayı beş kuruş alamıyor acilen sevgilime kirap alınması lazım.. asla benden istemez.. ama ben tütünüme kömürüme para verip rahat rahat nargile pöfüttürüyosam amaaaaaan erkek adam kitabını kendi alsın alamıyo mu anası babası var kardeşim diyemem.. böyle bir mantalite bana yakışmaz... o adam ki benim sevgilimse karakteri ve beni sömürmeyecek olması kesindir.. yarın kitaplarını ben alıcam sevgilimin.. kaldı ki cebimde param olduğu halde kendinde parası varsa içmeni istemiyorum dediği nargilemin kömürünü kendi almıştır.. kendinde varsa benim cebime koyan beni geçtim benim kız arkadaşlarımın bile hesabını ödeyen bir sevgiliye sahibim çooook şükür.. şimdi o zor durumdayken benim de imkanım varken ona destek çıkmamam ne kadar saçma ne kadar bencilceee... kaldı ki evlenmeyi düşünüyoruz biz.. senin benim olmaz bizde.. onda varsa elimi cebime attırmaz en sevdiğim şeyleri alır o konuda da çoook şanslıyım.. allah çok güzel iş kapıları açar inşallah durumum çok iyi olursa özel ders vermezsin canım çok yoruluyosun diyor bu iyi niyeti bile yeter kurban olduğumunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?