Sevgiliniz sizden para isterse...

20 aydır birlikteyiz. Ayrımız gayrımız yok bizim de.. Parada veririm harçlıkta alırım. 20 aydır o kadar maddi badireler atlattıki... Herşeyin üztesinden birlikte geliyoruz.:)

yüzüm tutmaz veririm belki ama soğurum sanırım. bayandan para isteyen erkek tipim değildir. ben bile 6 sene içinde ondan bir kez para istememişimdir.

ortada sevgi denen şey cidden yaşanıyorsa maddiyatın lafı olmaz.. benim sevgilim şuan işsiz çalışmıyor ve ben özel ders veriyorum ve çok iyi kazanıyorum allahıma çok şükür.. sevgilimin ders kitabı alması lazım anası çocuk bakıyor kadın bu yaşta ev kirasını ödüyor babası desen akşama kadar çalişiyor ama krizden dolayı beş kuruş alamıyor acilen sevgilime kirap alınması lazım.. asla benden istemez.. ama ben tütünüme kömürüme para verip rahat rahat nargile pöfüttürüyosam amaaaaaan erkek adam kitabını kendi alsın alamıyo mu anası babası var kardeşim diyemem.. böyle bir mantalite bana yakışmaz... o adam ki benim sevgilimse karakteri ve beni sömürmeyecek olması kesindir.. yarın kitaplarını ben alıcam sevgilimin.. kaldı ki cebimde param olduğu halde kendinde parası varsa içmeni istemiyorum dediği nargilemin kömürünü kendi almıştır.. kendinde varsa benim cebime koyan beni geçtim benim kız arkadaşlarımın bile hesabını ödeyen bir sevgiliye sahibim çooook şükür.. şimdi o zor durumdayken benim de imkanım varken ona destek çıkmamam ne kadar saçma ne kadar bencilceee... kaldı ki evlenmeyi düşünüyoruz biz.. senin benim olmaz bizde.. onda varsa elimi cebime attırmaz en sevdiğim şeyleri alır o konuda da çoook şanslıyım.. allah çok güzel iş kapıları açar inşallah durumum çok iyi olursa özel ders vermezsin canım çok yoruluyosun diyor bu iyi niyeti bile yeter kurban olduğumunnn

benm sevgilimin bu zmana kadar çok paraya ihtiyacı oldu ama hiç istemedi
ben teklif ettiğimde bile olmaz dedi hep
ancak bi zaman geldi ve ben zorla verdim
bankalara borcu olucana bana olsun daha ii

ne güzel bi ilişki tebrık edıyorum devamı olur ınsallah okurken askerdekı sevdıgımı ozledım mafoldumben
ben okuyorum o hem calısıp hem okuyor.. asla bı kere bıle bana para odetmıslıgı yok zor durumda oldugu zaman olsada ben bılmem hıc. her zaman herseyımı benden once dusunur alır. ben de ona kızarım bana cok harcıyorsun dıye bazen sırf dısarda yıyıp masrafa benden dolayı gırmesın dıye evde guzel pasta borek yapılmıssa onlardan gotururum :) bu konuda etrfımda erkek parası yıyen fazla olmasından dolayı sanırım fazla dıkkatlıyım. bu huyuma kızdıgıda olur ama ne yapayım elımde degıl.. ama eger olurda parasız kalırsa Allah korusun tabıde hıc dusunmeden bende olanı verırım. ama tabıkı bunun ıcın guven ve zaman asımı cok onemlı. ahh ah bi gelsede hayırlısıyla mafoldumben
ha bıde buna benzer olcaksa kontur meselelerı var bıde.. bu sms yapmak ıcın anıden konturu olmadıgı bı zamana denk geldıgı olmustr asla ıstemez ama ben yollarım mutlaka sonrasında o genelde benım 50 yada 100 kontur alıp gerı yollar. normal zamanda kabul edıyorum bırsey demıyorum pek ama gecenlerde yolladıgında bıraz konturm vardı oda askerde dıye gerı yolladım cok konturu vardı onunda ama ıcım el vermedı lazım olur dıye yollamıstım hepsını.

Son düzenleme:
Benim askim hic istemedi hatta kendi verdi bana..... Eger istese tabiki verirdim.... Bi yasam paylasacaz koskoca bi hayat nasil hayir denir coook bencilce olurdu... Onlar zamaninda bizim herseyimizi oderken bize hic dokunmuyoda zor durumda onlar isteyince neden dokunsun anlamadimm...
.

Zor durumda ise neden vermeyeyim, tabii ki veririm...
Düş çok doğru söylemiş, onlar da insan, banka değil ya...

ılişkideki güvenle alakadar bence.
Erkek kavramına yüklenen anlamlardan birinin de 'para istememeli' mantığı olduğunu burada görmüş oldum.
Bakalım daha neler göreceğiz.

Diğer taraftan, para istemesine bile gerek kalmaz, insan sevdiğinin hal ve tavırlarından anlar durumunun ne olduğunu. Zor durumdan kurtaramayacaksak erkek arkadaşımızı, 'iyi günde' kötü günde' sözlerinin ne anlamı kalır ki ?

Zaten bir erkek kolay kolayina bir kizdan para isteyemez, istedigi anda veya bir kiza paraya ihtiyaci oldugunu hissetirirse demekki gercekden ihtiyaci vardirda boyle yapiyordur..Hem sevgiliyseniz, boyle seylerin sorun olmamasi lazim tabiki guveniyorsaniz.. Ama bazilarinada dikat etmek gerekir tabiki, boyle birseyi aliskanlik haline getirirse kendisi birsey odemez etmez sizden beklerse, dusunmek gerekir fisfisfis

verirdim...
1.5 senedir beraberiz...aramızda para lafı geçmez...hiç takılmadım para konusuna...gerektiğinde benim paramı harcadiğimiz günlerde oldu...zor sıkıntılı günler yaşamıştı aşkım...onun içinde aynı şekilde yemez bana yedirir,kendi giymez beni giydirir...ihtiyacı ve olcak ve benden isticek düşünmeden verirdim..hayatta her şey insanlar için..

tabiki veririm. Hatta gerektiğinde sorarım paran var mı diye. O da bana sorar.
ama tabi kişiden kişiye de değişir bu, bir arkadaşım vardı bildiğin sevgilisinin parasını yiyordu, biraz kaba bi tabir oldu ama.
ama iyi tanıyosunuzdur sevgilinizi.

Sevgilim benden asla istemez böyle birşeyi
ama isterse veririm tabiki yada ben hissedersem sorarım mutlaka
bunlar sorun olmaz bizim aramızda

görüştüğüm biri vardı daha yeni yeni alışıyoduk böyle bi anda ödemesi olduğunu ve kimseden bulamazsa bende 500 lira istediğini söyledi sen en yakınımsın diyerek, burnuma kötü kokular geldi yeni tanışmışız yeni görüşüyoruz ve bu durumda bile olsa benden saklaması gerekir yakın arkadaşlarından istemeli dye düşündüm. ki yakın arkadaşları çevresi çılgın zengin hep. yani ha diyince 2 milyarı çerez gibi yerler. sonuçta daha 1 ay olmamış bi ilişki.

neyse kuzene sordum o tanıştırmıştı. sakın verme o herif alışveriş manyağı ve ailesi az para verdiği için etrafna sarıyo dedi. allah allaaahh dedim. tabi bu konu kafamı kurcaladı bi süre dedim görüşmeyelim. sonuçta bende öğrenciyim zaten ha diyince 500 tl çıkaramam ama 250 çıkardı.

derken bana bak işte birini anlamak için araya para soktuk gerçek yüzün ortaya çıktı diyince ne diyosun sen be diyip çıkardım 230 tl limitli kartımı uzattım. 1 ay aç gezecektim ama adamın niyetini anlayacaktım. o gün istanbula gidicem dedi kartımı aldı. saat 10 da yanımdaydı ve uçağım 11 de dedi. bulunduğumuz yerden hava alanı zaten 1 saat sürer. ve aynı gün 230 tl çekim yapılmıştı kartımdan.

ha 2 günlük süre boyunca telefonları kapalıydı. yani istanbula aslında hiç gitmedi.

derken bu adamın ufak çaplı dolandırıcıklarını öğrendim. hatta gittiği bir partide ev sahibinin parfümünü çaldığını bile. ve düşünün hala kartım onda!

kredi kartımı istedim. "kaçmıyoz ya verriz" dedi. ödeme yapıcam ver dedim. sen yap ödemeni kart numarasından dedi. onda olan karta ödeme yapıcakmışım..

derken öylemi kardeşim diyip kaybettim diye kartımı iptal ettirdim.

bi kaç gün sonra bana geri ödeme yapacak durumun yok galiba diye sorarcasına bi mesaj attım yani biliym ödicek mi ona göre ayarlayım bütçemi.

etmediği hakaret kalmadı. sms pakedi almayı unutmuş 600 tl faturası gelmiş. zaten ben pisliğin önde gideniymişim. yolda görse yüzüme tükürmezmiş. kaşarmışım. parayı filan unutucakmışım.

tabi karşılığını verdim.

senin insanlığın şurda kalsın ben o parayı zaten gözden çıkarmıştım karaktersiz adam dedim. bu arada cebimde 10 tl ile geziyorum 20 gündür nerdeyse

bunları bana diyen adamın uzun boylu olmak dışında hiç bir özelliği yok. yani yolda görseniz değil ikinci kere dönüp bakmak ıyy ne çirkin dersiniz. buna rağmen bana yolda görsem yüzüne tükürmem dedi=)

kısacasıııı kimseye borç vermeyin sevgili arkadaşlar

Ama yeni tanışmışsınız be shiftcan'ım... :sinifsinif:

eger yeni tanışmışsak bu benı sömürüyor diye düşünürüm.. ama aradan yıllar geçmiştir o güveni bana saglamıştır bors veririm sonra almak bagadında çünkü bende sevgilimden para aldıgımda 5 lirada olsa sonra geri veririm.. kocam degil sonuçta.. ama bizimde sevgilimizle ayrı gayrımız yoktur çok şükür:)

istese veririm ama olur olmaz bendn bi eksi puan alır tabi evliyken durum deişir..

bızım ıcın sorun degıl
hatta onun borcu varken ben rahat edemem bana her zaman okurken de maddı anlamda cok destegı olmustur saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…