- Konu Sahibi Loveislife
-
tepkisi ne oldu çakma brad pitt in ? :)) kızma ona böyle dediğim için ama seni o kadar üzmüş ki çok sinir oluyorum ona !!!
Inan bana daha iyisini hakediyorsun.
Boyle patavatsizliklari olmasaydi iyi olabilirdik ama icin vermedi...haklisin, boyle asagilanmayi hak etmedim, kimse hak etmez.
Bu daha cok Brad Bit'mis . Karistirmayalim lutfen.
ya sevgiliyken bunu söyleyen evlenince neler söyler kim bilir.Çok sevsen bile mi ne demek yani,Sırf seviyom diye ağzından çıkan lafın kulağına ulaşmadığı biriyle kör sağır yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi ,biz ne diyelim??????
Cok haklisiniz, ben aptalliktan katlandim ve sesimi cikarmadim bugune kadar.
Ama bene ondan ayrildim :))
senin yüreğin yeter gülümmm! nazik ve düşüncelisin.. seni bunca üzen adamın bile düşünki tatilden dönüşünü bekliyordun.. emin ol o seni kaybetmiş bebişim.. Allah sana yüreğine göre birini verecek.. Hiiçç ama hiiçç üzülme sen emi? :)) ardı karanlığa bakan kapılar kapatılmalıki hanemizdeki ışık boşuna o karanlığı aydınlatmaya çalışmasın :))
ben konuya bodozlama atlamışım.Geçmiş olsun,hayırlı uğurlu olsun elinize sağlık:)
estağfurullah aptallık demeyelim de aşkın gözü kör diyelim:))))hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Zaten seni asagilamasaydi ayril demezdim. Huyu bu hep devam edecekti. Hamile kalacaktin, kilo aldin diyecekti, baska baska bir suru sey. En iyisini yaptin.
:))tesekkur ederim canim benim o senin nazikligin. Oyle vallah beklicektim.
Umarim cnm :)...uzuldum yine de, yani keske boyle olmasaydi.
Cok dogru :)).
Sende evleniyor musun? Oyle yaziyor alta..dugunumuze 20 gun kaldi diye?
Aynen cakma Brad Pitt :))...yok canim ne kizicamaz bile ona.
Ilk once sasirdi, uzgun bir ses tonuyla seni cok uzmusum canim, ozur dilerim dedi, gelince konusuruz lutfen boyle yapma dedi. Bende yok bitti dedim kusura bakma, icimde sana karsi ufacik bi kirinti birakmadin, soyle o beni begenmeyenlere sana bulsunlar yanina yakisan bi hatun..bye diyip yuzune kapattim[/QUO
aferim kız sana valla çok iyi demişsin. hatta az bile söylemişsin :) allah iyi insanlar çıkarsın karşına
canım benim ben 5 yıllık ilişkimi şakk! diye kestim attım.. nişanlıydım ayrıldım üstelik.. ne bana bir saygısızlık etti ne başka birşey .. birazcık zamanın verdiği bıkkınlık birazcık ailevi sorunlar derken bana geldiler.. ve hep adını koyamadığım bir hissizlik bi olmamışlık içimde .. onun üzerine daha niceee flörtlerim oldu.. şimdiki nişanlım yani 20 gün sonra evleneceğim adamı tanıdıktan sonra dedimki Allah'ım kimlere nelere ağladım üzüldüm.. Ama sen yüreğini bildiğin kulunun yanındaymışsın.. Meğer beni kimse sevmemiş kimse aşık olmamış eğer aşkta sevgide buysa dedim.. Allah herkese öncelikle yüreği temiz birini nasip etsin derim.. hep dedimki hayırlıysa olsun.. hem sevgili, hem arkadaş, hem sırdaş, hemde baba olsun.. çok ama çokk önemli.. yaşın ilerledikçe aşktan daha önemli şeyler olduğunu anlıyorsun..
arkadaşım ne zaman ayrıldın sen yaa bir geldim 36 sayfa mı ne olmuş kısacık özet geçer misin? ilk okuduğumda konu beni geçmişime götürmüştü.
eski sevgilim de beni hiç beğenmezdi. sürekli eleştirirdi kalbimi kırardı. aşkın gözü kördü de... neyse ya...
sen de her ana baba evladı gibi el üstünde tutulmaya layıksın
seni el üstünde tutacak adamı bekle
Üzülerek soyluyorum kı; bu ılıskının sonu hayra alamet degıl! Bır kere madema onlar yakıştırmıyor, bır densızlık edıp hakkında ılerı gerı konuşuyor; esas müstakbel eş adayının sana bunları ıletmesı bence cok daha cırkın ve vahım olan...benım anladığıma gore; asıl kendısı senı kendıne layık gormuyor ve bunu sorumluluğu kendı ustunden atarak dolaylı yoldan sana hıssettırıyor...tabıı yıne de kendın bılırsın ama bence bağrına taş bas ve yol yakınken dön...
yar saçların lüle lüle hadi sana güle güleeee..... bu şarkı eşliğinde kapıya kadar uğurlaman gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?