sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

O zaman sen düşünmeye devam et arkadaşım.

Evet her gün sen çirkinsin lafını duymadığın için pişman olabilirsin belki.

Arada gormedigim yorumlar olmus, sonrada tekrar bastan bakinca gordum cevap yazamadigim yorumlari, o yuzden kusura bakma gec ceva yazdim.

Sevdigim icin Dusunup oyle karar vermek istedigimi soyledim ama kafam karisikti cunku uzerine bide bu insanla sozlendim yoksa ben boyle bir insanla hayatimi gecirmek istemiyorum, beni cirkin hissettiren ve oz guvenimi bittirmis bir insanla yapamam.

Canım bencede sessiz kalma şuan senin yazdıklarını okurken ben bile çok kötü oldum özgüvenini düşürmüş resmen sevgilin bu olay güvensizliklere yol açabilir ilişkinizi de tehlikeye sokabilir düşünsene yanından herhangi bir kız geçerken bile sevgilinin şüphe duyacaksın ne düşünüyor acaba diye bu yükün altında kalma bence tavrını koy yol yakınken konuş olmayacaksada dön bu işten derim :/

bende arkadaşın yorumuna katılıyorum. doğru söylüyor. Bir an önce karar ver canım seni böyle üzen bir insana bu kadar değer verme:/

bu arada annenin veya ailenden birinin sözlünün sana bu söyledikleri ile ilgili bir bilgileri var mı. onlar ne diyor bu konuda merak ettim canım

Cnm sen bunlari yazdiktan sonra, dusundum oyle bi ve ben suan da oyle olmusum gercekten, kiskanc biri degilken...
benim yanimda arkadaslarinin kiz arkadaslarina gosterdigi ilgiyi gorunce cok kiskaniyordum...beni koydugu hale bak

Ben kararimi verdim canim ayrilicam ondan ama suan da tatilde, hele bi donsun ona guzel bi supriz olur

anladım canım. senin için en iyisi olur insallah. hiç bir zaman özgüvenini kaybetme. hatta ayrılcağın gün inadına bir güzel özen kendine kuaföre git makyaj yap süslen. görsün bakalım kim kimin yanına yakışmıyormuşş

Yok cnm hic kimseye soylemedim en yakin arkadasima bile....utandim bunlari anlatmaya

ah canım ya sen niye utanıyorsun bırak o utansın geçip karşına böyle konuşabildiği için.. en azından burada anlatıp bizlerle paylaştın. bi karara vardın

Amin cnm insallah:)), herkes icin hayirlisi neyse o olsun....
Acik giyinmeme kiziyordu, inadina acik giyinip ve fazlasiyla suslenip giderim bulusmaya, ayrilacagim gun.
Aynen

ah canım ya sen niye utanıyorsun bırak o utansın geçip karşına böyle konuşabildiği için.. en azından burada anlatıp bizlerle paylaştın. bi karara vardın

(oyle iste canim onun utanmasi gerekirken ben insanlara anlatmaya utandim....
Evet burda sizlere anlatmam iyi geldi, cunku ben mi abartiyorum diye dusunuyordum inanirmisin.

Coktan onu yapmaliydim cnm....
Bir cocuk yapsan vucudun bozulur, tipin bozulmaya musait dedi zaten.

Ben kararimi verdim canim ayrilicam ondan ama suan da tatilde, hele bi donsun ona guzel bi supriz olur

bebişim o senin kaç gününü zehir etmiş sana söyledikleriyle tatilden dönmesini niye bekliyosun?? sende ona tatilini zehir et.. haa açık yüreklilikle şunu söylemek istiyorum.. minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.. bence bu onun beklediği bir son.. öldürün içinizdeki şu polyannayı:))

Allah hakkında en hayırlısını versin ama sende ona söyle ayrılmadan sen de o kendini beğenmiş arkadaşların önce kendine baksın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…