- Konu Sahibi Loveislife
-
O zaman sen düşünmeye devam et arkadaşım.
Evet her gün sen çirkinsin lafını duymadığın için pişman olabilirsin belki.
Canım bencede sessiz kalma şuan senin yazdıklarını okurken ben bile çok kötü oldum özgüvenini düşürmüş resmen sevgilin bu olay güvensizliklere yol açabilir ilişkinizi de tehlikeye sokabilir düşünsene yanından herhangi bir kız geçerken bile sevgilinin şüphe duyacaksın ne düşünüyor acaba diye bu yükün altında kalma bence tavrını koy yol yakınken konuş olmayacaksada dön bu işten derim :/
Canım bencede sessiz kalma şuan senin yazdıklarını okurken ben bile çok kötü oldum özgüvenini düşürmüş resmen sevgilin bu olay güvensizliklere yol açabilir ilişkinizi de tehlikeye sokabilir düşünsene yanından herhangi bir kız geçerken bile sevgilinin şüphe duyacaksın ne düşünüyor acaba diye bu yükün altında kalma bence tavrını koy yol yakınken konuş olmayacaksada dön bu işten derim :/
bende arkadaşın yorumuna katılıyorum. doğru söylüyor. Bir an önce karar ver canım seni böyle üzen bir insana bu kadar değer verme:/
bu arada annenin veya ailenden birinin sözlünün sana bu söyledikleri ile ilgili bir bilgileri var mı. onlar ne diyor bu konuda merak ettim canım
Ben kararimi verdim canim ayrilicam ondan ama suan da tatilde, hele bi donsun ona guzel bi supriz olur
Yok cnm hic kimseye soylemedim en yakin arkadasima bile....utandim bunlari anlatmaya
anladım canım. senin için en iyisi olur insallah. hiç bir zaman özgüvenini kaybetme. hatta ayrılcağın gün inadına bir güzel özen kendine kuaföre git makyaj yap süslen. görsün bakalım kim kimin yanına yakışmıyormuşş
ah canım ya sen niye utanıyorsun bırak o utansın geçip karşına böyle konuşabildiği için.. en azından burada anlatıp bizlerle paylaştın. bi karara vardın
(oyle iste canim onun utanmasi gerekirken ben insanlara anlatmaya utandim....
Evet burda sizlere anlatmam iyi geldi, cunku ben mi abartiyorum diye dusunuyordum inanirmisin.
son durum ne? güzel haber var mı?
Ayrilmaya karar verdim
süper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayrıl gitsin :)))
ne diyecek ne yapacak çok merak ediyorum
Arkadaslarının begeneceği biriyle birlikte ol ozaman deyip cekip gidin yanından
Simdiden boyleyse ilerde belki biraz kilo alsanız hamile fln kalsanız hic begenmez beyefendi
Boyle kendini bi halt sanan erkeklere hic tahammul edemiyorum
Millet soyluyor ama o neden bunlari gelip bana soyluyor ki, onu anlamiyorum... Kendisi de ona gore guzel olmadigimi soyluyor.
hic yakistiramadim. o an jolesinide verin sacini yalasin.ne saniyor kendini acaba...
Ben kararimi verdim canim ayrilicam ondan ama suan da tatilde, hele bi donsun ona guzel bi supriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?