sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

:) haklisin canim, ben niye tatilden donmesini bekliyorsam....zehir olsun o tatil ona

Oyle mi dusunuyorsun?

Ona karsi fazlasiyla polyanna oldum bugune kadar

öncelikle nisanli ve sevgili olanlar sunu bilsinki
(binlerce ornegi var bu durumun)
nisanliyken veya sevgiliykenki ilgi alaka evlenince azaliyor!

ben bunu bilirim

sana simdiden boyle davranan bir insan evlendikten sonra
daha beter olur

sana saygi duymayan rencide eden kendini bir halt sanan o adami cekmek icin dogurmadi herhalde annen seni?

bence nisanlin olacak kisi kendince taktik gelistiriyor
ve asil o kendine guvenmiyor!
sanmiyorum arkadaslarinin ona "daha guzelini bulabilirdin seni hak etmiyor" gibi laflar soylesin
inan bana hic mantikli gelmiyor
belki ailesinden samimi oldugu kisiler yada annesi falan demistir
ama bunu gelip sana soyluyorsa
"bak benim kiymetimi bil bana ittat et benden fazla bir sey bekleme" mesaji veriyor kendince
ve kendisine guvense sana boyle seyler soylemezdi
kötü kalpli ve kompleksli biri
senin uzerinden ozguvenini kazanmaya calisiyor
pas verme sakin oylelelerine

Evet haklisiniz...
Onda da haklisiniz, sevgiliyken bana saygi gostermeyip kiran, inciten, rencide eden, asagilayan insan...evlenseydik ne yapardi bilemiyorum. insan bazen dusunemiyor galiba.
Belki de dediginiz gibi, kendince bi taktik uyguluyordu bana, bilmiyorum ne amacla soyledigini ama sormadim da cunku cevabi ne olursa olsun yaptigini hakli gostermez.
En yakinindaki insanlarin soyledigini isimlerini vererek soyluyordu bana, ailesi ve en yakin arkadaslari gibi.... Surekli gordugum insanlar yani.
Acikcasi ben bir anlam veremedim, neden bana bunlari soyluyor diye ama hic kimseye de anlatmadim, utandim anlatmaya, kendisine de birsey soylemedim, sadece hep uzuldum.

tepkisi ne oldu çakma brad pitt in ? :)) kızma ona böyle dediğim için ama seni o kadar üzmüş ki çok sinir oluyorum ona !!!

Cok seviyor olsan bile mi?

ya sevgiliyken bunu söyleyen evlenince neler söyler kim bilir.Çok sevsen bile mi ne demek yani,Sırf seviyom diye ağzından çıkan lafın kulağına ulaşmadığı biriyle kör sağır yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi ,biz ne diyelim??????

senin yüreğin yeter gülümmm! nazik ve düşüncelisin.. seni bunca üzen adamın bile düşünki tatilden dönüşünü bekliyordun.. emin ol o seni kaybetmiş bebişim.. Allah sana yüreğine göre birini verecek.. Hiiçç ama hiiçç üzülme sen emi? :)) ardı karanlığa bakan kapılar kapatılmalıki hanemizdeki ışık boşuna o karanlığı aydınlatmaya çalışmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…