sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Zaten diyor bir cocuk yapsan vucudun bozulur, tipin musait diyor (

Ozur dilerse affeder misin yani?

özür dilerse

elbet ilk önce "tamam ama bir daha benimle bu şekilde konuşma." cümlemi söyler sonra da barışırım. çünkü siz daha önce onu hiç uyarmamışsınız. belki bu söylediklerinin farkında değil, ağzına geleni söylüyor düşünmeden, siz uyardıktan sonra kendine gelecek ve artık düşünceli olmaya başlayacak. herkes ikinci şansı hak eder. ama ikinci kere aynı hata özür kabul etmez.

sizin kırıldığınızı öğrendikten sonra hala devam ediyorsa o zaman işte affetmemelisin. ama önce kırıldığını söyle

ve "bir daha benimle bu şekilde konuşma" bu çok önemli, her insanın sınırları vardır. sınırlarını öğret ona. misal diyelim senin akşam 6dan sonra dışarıda olmandan hoşlanmadı bunu sana söyler ve sınırlarını çizer, kendi sınırlarını sana gösterir. bu durumdan hoşlanmadım derse artık sen de öğrenmiş olursun. ama boş boş küsse, ne oldu sorusuna yanıt vermese, sen nereden bileceksin sorunun nerede olduğunu ? tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.

bir an önce konuş, sana bir daha bunları söylemesini beklemeden hemen anlat rahatsızlığını, bana bunları bunları söylüyorsun bir daha benimle bu şekilde konuşma lütfen de. de ki sınırını görsün. anlasın kırıldığını, sınırı aştığını.

Zaten diyor bir cocuk yapsan vucudun bozulur, tipin musait diyor (

Saka yapiyor olabilir mi?
Benim de esim "çocuk yapinca annen gibi sisko olursun kesin " diyordu
ama saka yapiyordu sirf ben savunmaya geçeyim diye, panik yapip sirin oluyormusum tabi sonra "ama ben seni her halinle çok severim, hatta belki dolgun dolgun daha çok bile sevebilirim " diyordu
bu sefer de ben baslardim demekki sen dolgun bayanlardan hoslaniyorsun ha..
Acaba o da sana takiliyor olabilir mi? belki bosuna alinganlik yapiyorsun

Evet konu$maliyim onunla ama onun da bilmesi gerekir bence bunlarin kar$idakini kiracagini

Yok canim ke$ke oyle olsa ama degil. Soyleni$ten soyleni$e fark var..bende ben spora giderim fln diyordum, oda hic bi$ey demiyordu
Bunun oyle gonul alma laflari yok...

Yok canim ke$ke oyle olsa ama degil. Soyleni$ten soyleni$e fark var..bende ben spora giderim fln diyordum, oda hic bi$ey demiyordu
Bunun oyle gonul alma laflari yok...

çok odunmus, bir kadinla nasil konusacagini hiç bilmiyor
bence intikamini al, daha çok yak canini
esmer ise sarisin erkekleri daha çok begeniyorum de
sen de potansiyel bir kelsin bence de
çok killisin falan de, acaba burnunu mu yaptirsan ki?
Ne biçim giyinmissin hiç yakismamis ! zevkine hayran kaldim açikcasi dalga geç

Yani, benim yerimde ba$ka bir kiz olsaydi $imdiye kadar hak ettigi cevabi verir ve terk etmi$ti

kesinlikle... bi kere insanın kendine olan güvenini yerle bir eder bu sözler.. tecrübeyle sabit bi keresinde sevgilimin gerzek ve patavatsız bi arkadasının yanında evlilik muhabbeti açılmıstı salak herif bana şöyle bi bakıp "bununlamı evleniceksin..." demişti öyle zoruma gitti ki,üstelik ağır bi hastalık geçiriyodum ve gerçekten kötü görünüyordum sevgilim şakaya vurdu benim suratım değişince ama kan kusturmustum çocuga o salak yüzünden..

Ne yapacagina karar verdin mi?
KK çok faydali, çesit çesit bakis açisi mevcut, erkeklere karsi sert olabiliriz belki ama tecrubelerimiz bize bunu ogretti..

Evet oyle, daha once gelmedigim icin pi$manim, kimseye de anlatmiyorum bunu.... Insan nasil soyler ki sevgilim boyle diyor, soylemeye utaniyorum acikcasi.

Odun ki ne odun..sevgili yapmayi biliyor ama.
Evet iyi bi dalga gecmek lazim....
Bana bide goguslerin kucuk diyor, onlarda buyuk olsaydi tamam olurdun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…