- Konu Sahibi Loveislife
-
kesinlikle... bi kere insanın kendine olan güvenini yerle bir eder bu sözler.. tecrübeyle sabitbi keresinde sevgilimin gerzek ve patavatsız bi arkadasının yanında evlilik muhabbeti açılmıstı salak herif bana şöyle bi bakıp "bununlamı evleniceksin..." demişti öyle zoruma gitti ki,üstelik ağır bi hastalık geçiriyodum ve gerçekten kötü görünüyordum sevgilim şakaya vurdu benim suratım değişince ama kan kusturmustum çocuga o salak yüzünden..
kesinlikle... bi kere insanın kendine olan güvenini yerle bir eder bu sözler.. tecrübeyle sabitbi keresinde sevgilimin gerzek ve patavatsız bi arkadasının yanında evlilik muhabbeti açılmıstı salak herif bana şöyle bi bakıp "bununlamı evleniceksin..." demişti öyle zoruma gitti ki,üstelik ağır bi hastalık geçiriyodum ve gerçekten kötü görünüyordum sevgilim şakaya vurdu benim suratım değişince ama kan kusturmustum çocuga o salak yüzünden..
Kendime olan Oz guvenim kalmadi zaten.
Bide BUNUNLAMI evleneceksin, lafa bak... Tabi ki, kim olsa onun zoruna gider.. Terbiyesizneden boyle insanlar var anlamiyorum.
Kesin sevgilinin o arkada$indan sogumu$sundur...
E insan sevgilisinin savunmasini bekler
Internetim kesildi kusura bakma cnm
Odun ki ne odun..sevgili yapmayi biliyor ama.
Evet iyi bi dalga gecmek lazim....
Bana bide goguslerin kucuk diyor, onlarda buyuk olsaydi tamam olurdun diyor.
Bir insan birini seviyorsa sevdiği kişi onun için dünyanın en güzeli/yakışıklısı olur..
O seni sevmiyor ondan uzaklaş bence[/
Yani bir seven sevdigine bunlari soylenmemesi gerekir ve soylemez...
Bir insan birini seviyorsa sevdiği kişi onun için dünyanın en güzeli/yakışıklısı olur..
O seni sevmiyor ondan uzaklaş bence[/
Yani bir seven sevdigine bunlari soylenmemesi gerekir ve soylemez...
sen ezdirirsen kendini söyler. sen aynısını ona söyleyebilir misin? söylesen ne tepki verir?
sevgilim savunmaktan ötesini yaptı sonra tamamen görüşmeyi kesti..üstelik bunu bnm gözüme sokarak da yapmadı demek gerçekten o da içerlemiş sonradan güzel bi paylamış çocugu...ama ne yalan söylym hala içimdedir çocugu gördüğümde okkalı bi sövücem :) bide tek güzel yanı çocuk haklıydı aslında ve sevgilim en kötü halimde bile en çok yanımda olandı bi bayanın görülebileceği en kötü hallerimi gördü.. O yüzden senin en kötü yanlarını sürekli yüzüne vuranı değil en kötü yanlarını seven birini tercih et derim sana çünkü iyi olanı herkes begenir herkes sever zaten..
Demek ki onun da zoruna gitmi$, insanlarin icin de bozmak istememi$ ama yapmasi gerektigini de yapmi$ sevgilin..
E tabi, insan kirilinca...bende bunun o soyledigi arkada$larini gormek istemiyorum, hem arkada$lariyla iyi olmami istiyor hem de bunlari soyluyor, gelde iyi ol... Icimden geliyor mu sanki.
Seven adam dedigin de oyle olmali ama, seni her$eyinle sevmeli.
Dogru(
İlerde daha kötü durumlarla karşılaşabilirsin bence, yanı aynı adamla hayata devam edersen.
Yok ben bu adamdan vazgeçemem diyorsan da (ki anlarım, hiç kolay değil biliyorum, ben de vazgeçemiyorum) bence abartmadan biraz kıskandır. Bi şekilde onun senin değerini fark etmesini sağla. Arkadaşları sana bok atıyor olabilirker, ama başka erkeklerin seni nası da beğendiğini görsün. Görsün it oğlu it. Pardon sinirlendim.
Okuduklarima cok sasirdim. Demek sana durup durup bunlari soyluyor.
Buraya yaziyorum, evlenince bu adam seni ezer de ezer. Simdiden asagilaya asagilaya ozguvenini kaybettirmis. Evlilik kararini bir daha gozden gecir bence. Omur boyu bu tur laflar eden bir adamla yasanmaz. bugun guzellik der, yarin baska turlu ezer, isinle gucunle, egitim durumla, herseyinle ezer.
bunların farkına varmaya basladıysan ve onu haklı çıkarmak için kendine bahaneler uydurmuyorsan kötü sona yaklasıyosun demektir :/ umarım sende yapman gerekenleri en kısa zamanda yaparsın. inan karsındaki gerçekten asık olsa arkadasları ona o şekilde konusmaya cesaret bile edemez..
canım onu benimki de diyor. benim sevgilim oturdu durup dururken kendisi bi resmime fotoshopta burun estetiği yaptı, 'çok güzel oldu kesin yaptır' diyor. Ama darılacak bişey değil bence bu. Yanına yakıştırma meselesi ağır bence.
sona yakla$tigini hissediyorum...
Sen olsan ne yapardin?
Dogru
Bak önemli olan aslında senin onunlayken kendini nası hissettiğin. İnsan inan kendini nası görüyorsa çevresine de onu yansıtıyor.
Sen sevgilinin yanında kendini ezik hissediyor musun? İşte o benden daha güzeline laik, ben ona göre çikinim/aptalım/başarısızım gibi?
Insan dönem dönem böyle şeyler hissedebiliyor. Senin kendine olan güvenini güçlendirmen lazım. O zaman böyle bişeyi arkadaşlarından duysa bile gelip sana söylemeye bitarafı yemez. Çıkmış senin tepene, istediğini söylüyo sana, hiç korkmuyor ki bu kız beni birakıp gider mi diye.. Ezik miyim lan ben? Şaka bi yana, ezdirmeyin kendinizi. Bu it oğlu it erkekler ne çok seviyolar hemen tepeye çıkmayı. Bi söz yüzüğü taktın diye kölesi olmadın ya.
sen ezdirirsen kendini söyler. sen aynısını ona söyleyebilir misin? söylesen ne tepki verir?
Ben soylemem tabi ki...
O bana hemen cevabini verir
Goguslerin daha buyuk olsaydi demesine kirilmadim, ama soylenmesi gereken bi$ey mi tabi ki degil... Insan sevdigini nasil sevdiyse oyle kabul etmeli bence...
Ma$allah, sen bozulmadin mi o yaptigina?
Anlamiyorum bu erkekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?