sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Acikcasi bilmiyorum devam edip etmemekte, ama sogudum evet.

canım merak ettm de yaşı kaş ve mesleği,eğitimi ne? bi de çok mu yakışıklı??

kusura bakmada senın gıbı ınsanları anlayamıyorum. bu adama yol vermek için daha ne beklıyorsun. hayret bırşıy ya zorlamı yanında tutuyorsun onu. terbıyesızın ettığı lafa bak. ama sen bu lafa karşılık hala onla bırlıkteysen herşeyı hakedıyorsun zaten

aaaaa öylemi benim cevremde beni sana yakistirmiyorlar de ama ben seni seviyorum dersin bakim ne yapacak
ters köse yap duruma göre yol verirsinnnnn

neden bişey söylemiyosun....
insan sevdiğine böyle laflar edermi..
saygısız..

şaka gibi yaa.insan bunu nasıl kabul eder.defolup gitsin kim yakışıyorsa onu bulsun.şöyle düşünün kendi kızınıza ya da çok sevdiğiniz kardeşiniz ona böyle diyen bir adamla evlenmeyi düşünse ne yapardınız? deli olurdunuz di mi? öyleyse kendinize bunu yaptırmayın

28 ya$inda, kendisinin kahvalti dukkani var, egitim 0:), yani orta okul terk.
Hayir cok yaki$ikli degil canim

her şey ortada.. yani neyi kıstas alıyorlarmış yakıştırmayarak onu anlamadım. fiziksel özellikler mi? Allahım ya kendini böyle kaf dağında görüp de sinek olmayan insanlardan midem bulanıyor.. sen de bu adamla birlikteliğine devam ederek kendini komplekse sokarken onun salak egolarını okşuyorsun bilmem farkında mısın?

Yani çevresindekiler öyle konuşmuş olabilir de onun da gelip size bunu anlatması ne kadar saygısızca. Demekki O da öyle düşünüyor ki kırılacağınızı falan düşünmeden böyle konuşabiliyor. Yol ver gitsin.

Buda psikolojik şiddet. Ne kadar ayıp, ben olsam çoktan yol vermiştim. Madem yakışmıyoruz, git layıgını bul derdim.
(İlk okuduğumdan çevrenizdeki kişilerin böyle düşündüğünü sanmıştım, malum gece uyku zamanı, ilk yorumumu dikkate alma canım)

bence kendisinin sana söylemek istediklerini sanki çevresindeki söylüyormuş gibi geldi bana bırak gitsin yaa adama bak sanki kendisini ne sanıyorsa...

Allah Allah ya tövbe Allah ım ne günlere kaldık sen hala burdamısın ara adamı niyetini öğren beğenmiyorsan beğendiğinle ol anca gidersin de okurken ben sinirlendim ayrıca bu sakinliğini anlamıyorum bulunmaz hint kumaşımıymış o bi kere bi laf vardır

güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa ben aşkda göremedim

Aynen oyle cildirirdim....
Sogudum zaten, neden katlaniyorsam.

Acik kalmi$ butun gece.
Tabi ki degil cnm, sakin yapimdan yararlaniyor i$te....psikolojim bozuldu

Neden sessiz kalıyorsun? Begenmiyorsa neden seninle sözlüymüş? Ayrıca da sevdigi bayan hakkında başkalarının böyle konuşmasına nasıl izin veriyor? Çok sinir oluyorum böyle tiplere evli falanda degilsiniz ben olsam pat diye ayrılırdım öyle kalakalsın. Seven insan her haliyle sever.
-Leylayı gören padişah “Şu adamı bu hale düşüren bu sıska, sivilceli, sıradan kız mı?” diye sorar. Mecnunun cevabı ise; Padişahım sen onu bir de benim gözümden gör...

Evet fiziksel olarak, ona gore guzel degilmi$im...
Insan kendisi farkedemiyor ama ailem cok degi$tin diyorlar.

bence kendisinin sana söylemek istediklerini sanki çevresindeki söylüyormuş gibi geldi bana bırak gitsin yaa adama bak sanki kendisini ne sanıyorsa...

Vallah bilmiyorum kendisinin du$undukleri mi yoksa milletin dedikleri mi ama her ikisi de hos degil, begenmiyorsa niye benimle birlikte. Okuz, zorla mi tutuyorum.
Sonu oyle olacak zaten, boyle Kim dayanir.

Ben donup kaliyorum bana bunlari soyleyince, sakin bulmu$ beni...ondan soyluyor surekli demek ki.
Bende onu anlami$ degilim.
Karaktersizliginden, seviyorum diyen insan bunlari soyler mi.
Tabi ki, seven insan nasil sevmi$se oyle kabul eder, kusur bulmaz.
Bu patavatsiz hangi akla hizmet ediyor anlamadim, bu nasil sevgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…