- Konu Sahibi Loveislife
-
Yani onun düşümesi lazım tabi normalde ama o bunu düşünememeiş olabilir sen eğer bir şans verecek gibi görüyorsan son bir şans vermek adına uyarabilirsin.Ama beni çok kırdı artık soğudum diyorsanda hiç böyle biri için çaba harcaba kendinide üzme derim.
canım merak ettm de yaşı kaş ve mesleği,eğitimi ne? bi de çok mu yakışıklı??
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
28 ya$inda, kendisinin kahvalti dukkani var, egitim 0:), yani orta okul terk.
Hayir cok yaki$ikli degil canim
kusura bakmada senın gıbı ınsanları anlayamıyorum. bu adama yol vermek için daha ne beklıyorsun. hayret bırşıy ya zorlamı yanında tutuyorsun onu. terbıyesızın ettığı lafa bak. ama sen bu lafa karşılık hala onla bırlıkteysen herşeyı hakedıyorsun zaten
aaaaa öylemi benim cevremde beni sana yakistirmiyorlar de ama ben seni seviyorum dersin bakim ne yapacak
ters köse yapduruma göre yol verirsinnnnn
şaka gibi yaa.insan bunu nasıl kabul eder.defolup gitsin kim yakışıyorsa onu bulsun.şöyle düşünün kendi kızınıza ya da çok sevdiğiniz kardeşiniz ona böyle diyen bir adamla evlenmeyi düşünse ne yapardınız? deli olurdunuz di mi? öyleyse kendinize bunu yaptırmayın
Allah Allah ya tövbe Allah ım ne günlere kaldık sen hala burdamısın ara adamı niyetini öğren beğenmiyorsan beğendiğinle ol anca gidersin de okurken ben sinirlendim ayrıca bu sakinliğini anlamıyorum bulunmaz hint kumaşımıymış o bi kere bi laf vardır
güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa ben aşkda göremedim
her şey ortada.. yani neyi kıstas alıyorlarmış yakıştırmayarak onu anlamadım. fiziksel özellikler mi? Allahım ya kendini böyle kaf dağında görüp de sinek olmayan insanlardan midem bulanıyor.. sen de bu adamla birlikteliğine devam ederek kendini komplekse sokarken onun salak egolarını okşuyorsun bilmem farkında mısın?
bence kendisinin sana söylemek istediklerini sanki çevresindeki söylüyormuş gibi geldi bana bırak gitsin yaa adama bak sanki kendisini ne sanıyorsa...
Neden sessiz kalıyorsun? Begenmiyorsa neden seninle sözlüymüş? Ayrıca da sevdigi bayan hakkında başkalarının böyle konuşmasına nasıl izin veriyor? Çok sinir oluyorum böyle tiplere evli falanda degilsiniz ben olsam pat diye ayrılırdım öyle kalakalsın. Seven insan her haliyle sever.
-Leylayı gören padişah Şu adamı bu hale düşüren bu sıska, sivilceli, sıradan kız mı? diye sorar. Mecnunun cevabı ise; Padişahım sen onu bir de benim gözümden gör...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?