sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Du$uncesizlik mi nedir anlamiyorum....
Demek ki ba$ka ne aciklamasi olabilir ki...

Oz guven fln kalmadi zaten, psikolojim bozuldu...
Tabi cok ayip, ben neden bu kadar katlandim anlamiyorum...bu kadar mi kor eder a$k insani
Cevresindekiler boyle du$unuyormu$, buda gelip soyluyor...olabilir cnm :), insanlik hali

Ben 2 secenek goruyorum:

1.si kendi poposundan boyle bir sey uyduruyor, komplekslerini tatmin etmek adina. Kendini size layik gormuyor, o yuzden sizi kotuluyor. Asagilik kompleksi yasiyor yani..genelde bu tip bir kompleks fiziksel olarak sizi kendinden daha cekici bulmasindan kaynaklanir.

2.si boyle bir sey gercekten varsa bile gercekten komik. Insanlar yemeyip icmeyip bu gerzege gidip ikinizin yakismadigini mi soyluyorlarmis?? Boyle bir sey varsa bile seven erkek bu tip konusmalar yapanlara size ne der gecer, size soyleyip sizi uzmez. Bu durumda da yine ego tatmini pesinde, kendini sizden ustun goruyor ve gelip bunu size soyluyor.

Yani her olasilikta ben kompleksli ve problemleri yuzunden sizi uzmekte sakinca gormeyen bir adam goruyorum...

Bir daha boyle bir sey derse, siz de "tamam o zaman, madem insanlarin goruslerine bu kadar deger veriyorsun ayrilalim, sen de kendine gercekten yakisan birini bul" diyin ve tekmeyi koyun. Bakalim o zaman ne yapacak??

Bir de merak ettim, ne kadar zamandir boyle sacmaliyor?

Son düzenleme:

Her ikiside olabilir dedigin gibi, ama seven bir insan gelip bunu soylemez o ayri.
Cok sacma geliyor bana...
Ozaman cok $a$irir bence, cunku bu zamanda kadar bisey soylemedim, beklemiyordur ben boyle bir$ey.
Ilk tani$digimizdan beri, yani ilk seneden ihtibaren.

Kendisiyle evlenmeyi hala düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız şöyle bir gerçeği göze alın. Şuan en azından saçınızı kıyafetinizi düzeltip öyle görüşüyorsunuz. İlerde evlenince hasta olacaksın, hamile olacaksın, lohusalık yaşayacaksın, kötü bir günün olacak. O zaman hepten beğenmez. Zaten erkek olan adam sevdiğine böyle konuşamaz. Bütün dünya sevdiğin çirkin dese "bilmem ben onu beğeniyorum" deyip geçmesi lazım. Bende minyon biriyim, eşime çok uafk tefek diyenlere eşim "evet tam istediğim gibi. onu bulduğum için şanslıyım" der. Sonuçta beni seçmiş mi? Hemde olduğum gibi. Gerisine kimse başka birşey diyemez.

Bi gelecek hayal edemiyorum onunla, bu da iyi bi i$aret degil galiba...bu yuzden evet hala onunla evlenmeyi du$unuyorum diyemem.
Yani $imdiden bunlari dile getiriyorsa ilerde ne der bilemiyorum.
Tabi ki, konu$mamali da.
Insanlar dese bile bana yansitmamasi gerekir, insan ister istemez soguyor.
O insanlarin ayibi, oyle demeleri. Ne guzel bak:)), seven insan oyle olmali ama
Yani...sonradan kusur bulmaya ne gerek var, degil mi... Okuz i$te bu

Neden ayrılmıyorsun bundan onu anlayamadım.

Kendin de demişsin psikolojim bozuluyor artık falan diye.

Ee daha neyi bekliyorsun anlayamadım gerçekten.

Adam sizin cevap vermemenizden yüz bulmuş olsa gerek.

sözlün kafayı yemiş galiba insan sevdiğine hiç böyle birşeyi söyleyebilir mi bırak sana söylemeyi kendisine bunu söyleyenleri konuşturmamalı sözlünçok ayıp ediyor
sakın altta kalma beni beğenmiyorsan yanına yakıştırmıyorsan kapı orda gidebilirsin seni yanımda zorla tutmuyorum de
erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin canım

Neden ayrılmıyorsun bundan onu anlayamadım.

Kendin de demişsin psikolojim bozuluyor artık falan diye.

Ee daha neyi bekliyorsun anlayamadım gerçekten.

Adam sizin cevap vermemenizden yüz bulmuş olsa gerek.

Ayni zaman da seviyorum cunku ama boyle de nereye kadar devam eder bilmiyorum...
Iyi du$unup oyle ayrilmak istiyorum, daha sonra pi$manlik ya$amamak icin

ne kadar sinir bozucu bir durum şu görünen bir gerçekki ilerleyen zamanlarda sevgiliniz bu söylenen şeyleri kendide kabullenmeye başlayacak.heleki evlendikten sonra bu durum dahada gün yüzüne çıka. sen sor bakalım onların söylediklerinden etkileniyormu.bu söylenenler ilerde onda negatif bir duygu geliştirirmi.bence evlenince durumlar olumsuz olurkimse için üzülme ve tavrını koy

Kafayi mi yemi$ ki$iligi mi bozuk anlamadim, dedigin gibi insan sevdigine bunlari soylemez.
Normalde oyle olmasi gerekir tabi....hemde cok.
Haklisin cnm...ben fazlasiyla sessiz kaldigim icin, iyice tozuttu

Kendi egosunun tatmin ediyor böyle diyerek. Bunun gibileri anlamıyorum ama bunlara katlanan kızları da anlamıyorum. Elin oğlunun sana hakaretini çekmek zorundamısın? Ayrılın bitsin, evli değilsiniz bişey değilsiniz.

Seni bana yakıştırmıyorlar dediklerinde öyle dut yemiş bülbül gibi susarsanız bu adam size daha çok şey söyler haberiniz olsun.

Üzülerek soyluyorum kı; bu ılıskının sonu hayra alamet degıl! Bır kere madema onlar yakıştırmıyor, bır densızlık edıp hakkında ılerı gerı konuşuyor; esas müstakbel eş adayının sana bunları ıletmesı bence cok daha cırkın ve vahım olan...benım anladığıma gore; asıl kendısı senı kendıne layık gormuyor ve bunu sorumluluğu kendı ustunden atarak dolaylı yoldan sana hıssettırıyor...tabıı yıne de kendın bılırsın ama bence bağrına taş bas ve yol yakınken dön...

Ayni zaman da seviyorum cunku ama boyle de nereye kadar devam eder bilmiyorum...
Iyi du$unup oyle ayrilmak istiyorum, daha sonra pi$manlik ya$amamak icin

Canım tamam sevıyorsun da karsındakı aynı hıslerı paylaşmıyor senınle ve sanırım o senden fazla yuz bulmuş, sımarmıs...farkına varmadan po...sunu kaldırmışsın bu kısılıgı tam oturmamış, karakter zaafıyetı ıcındekı beyefendının...haydı bakalım sımdı o fazla sısırılmıs balonu sondur de gorsun gununu...saygısız...

Allah bılır bunun cevresındekı o kendını bılmezler de buna başka bırını yamamaya calısyorlardır, bunun da aklı kayıyordur..böyle bır sey de olabılır devamında....

Son düzenleme:
O halde çevresinden rica etsin, ona yakışan birini bulsunlar kendisine.
Bunu söylerken neyin kafasını yaşıyor sözlün?
Bu ne fütursuzluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…