- Konu Sahibi Loveislife
-
Yani çevresindekiler öyle konuşmuş olabilir de onun da gelip size bunu anlatması ne kadar saygısızca. Demekki O da öyle düşünüyor ki kırılacağınızı falan düşünmeden böyle konuşabiliyor. Yol ver gitsin.
Buda psikolojik şiddet. Ne kadar ayıp, ben olsam çoktan yol vermiştim. Madem yakışmıyoruz, git layıgını bul derdim.
(İlk okuduğumdan çevrenizdeki kişilerin böyle düşündüğünü sanmıştım, malum gece uyku zamanı, ilk yorumumu dikkate alma canım)
ee canım sende yol ver sokakta elini çarpsa Angelina jolie zaten yazıktır kısmetlerine mani olma.
Aha kapi, aha sapi der, icten bir kahkahayla kapiya kadar ugurlardim.
Ben 2 secenek goruyorum:
1.si kendi poposundan boyle bir sey uyduruyor, komplekslerini tatmin etmek adina. Kendini size layik gormuyor, o yuzden sizi kotuluyor. Asagilik kompleksi yasiyor yani..genelde bu tip bir kompleks fiziksel olarak sizi kendinden daha cekici bulmasindan kaynaklanir.
2.si boyle bir sey gercekten varsa bile gercekten komik. Insanlar yemeyip icmeyip bu gerzege gidip ikinizin yakismadigini mi soyluyorlarmis?? Boyle bir sey varsa bile seven erkek bu tip konusmalar yapanlara size ne der gecer, size soyleyip sizi uzmez. Bu durumda da yine ego tatmini pesinde, kendini sizden ustun goruyor ve gelip bunu size soyluyor.
Yani her olasilikta ben kompleksli ve problemleri yuzunden sizi uzmekte sakinca gormeyen bir adam goruyorum...
Bir daha boyle bir sey derse, siz de "tamam o zaman, madem insanlarin goruslerine bu kadar deger veriyorsun ayrilalim, sen de kendine gercekten yakisan birini bul" diyin ve tekmeyi koyun. Bakalim o zaman ne yapacak??
Bir de merak ettim, ne kadar zamandir boyle sacmaliyor?
sevgilinizin bence b unu size söylememsi lazım
Kendisiyle evlenmeyi hala düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız şöyle bir gerçeği göze alın. Şuan en azından saçınızı kıyafetinizi düzeltip öyle görüşüyorsunuz. İlerde evlenince hasta olacaksın, hamile olacaksın, lohusalık yaşayacaksın, kötü bir günün olacak. O zaman hepten beğenmez. Zaten erkek olan adam sevdiğine böyle konuşamaz. Bütün dünya sevdiğin çirkin dese "bilmem ben onu beğeniyorum" deyip geçmesi lazım. Bende minyon biriyim, eşime çok uafk tefek diyenlere eşim "evet tam istediğim gibi. onu bulduğum için şanslıyım" der. Sonuçta beni seçmiş mi? Hemde olduğum gibi. Gerisine kimse başka birşey diyemez.
:)) oyle yapmak lazim galiba
Neden ayrılmıyorsun bundan onu anlayamadım.
Kendin de demişsin psikolojim bozuluyor artık falan diye.
Ee daha neyi bekliyorsun anlayamadım gerçekten.
Adam sizin cevap vermemenizden yüz bulmuş olsa gerek.
galibası yok canım güzel bir tepelicen bunu belki o sarsıntıyla daha aklı basında bırı olur
sözlün kafayı yemiş galiba insan sevdiğine hiç böyle birşeyi söyleyebilir mibırak sana söylemeyi kendisine bunu söyleyenleri konuşturmamalı sözlün çok ayıp ediyor
sakın altta kalma beni beğenmiyorsan yanına yakıştırmıyorsan kapı orda gidebilirsin seni yanımda zorla tutmuyorum de
erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin canım
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
Ayni zaman da seviyorum cunku ama boyle de nereye kadar devam eder bilmiyorum...
Iyi du$unup oyle ayrilmak istiyorum, daha sonra pi$manlik ya$amamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?